Tärkeä ilmastokokous

Kaikki kynnelle kykenevät lentävät Egyptiin pelastamaan ilmastoa?

Suomestakin n 70 henkilön edustus olisko osa pelkkiä turisteja. No lentäminen saastuttaa eikä vähiten!

Nykytekniikalla voitaisiin etäkokoustaa, mutta se vähentäisi matkailua.

Toisaalta jos ilmasto viilenee joudumme käyttämään fossiilisia polttoaineita yhä enemmän pysyäksemme sulana?

Niin miksi teollisuus ei valmista riittävän nopeasti uutta tekniikkaa? Päättelen että se kaventaisi voittomarginaalia jos investoitaisiin uureen?

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009188457.html

(Kokoukseen olisi riittänyt yksi puhujaedustaja). Niin tai sen puheen olisi voinut lähettää videona!

5 vastausta artikkeliin “Tärkeä ilmastokokous”

 1. Koko ilmastokokous on yhtä pelleilyä. Maailman suurimmat valtiot paskoo planeettaa ja pienet maat kuten Suomi olevinaan pelastaa sitä hiilinieluilla ja isoilla maksuilla. 😅😅😅

  1. ” ..pienet maat kuten Suomi olevinaan pelastaa sitä hiilinieluilla ja isoilla maksuilla.”

   Juuri näin!

   ’hiilinieluilla’ – kuvitteellisilla sellaisilla

 2. EU:n bysselinpopoo jaksaa jaella tavoitteita Suomelle – avainasemassa olevat maat paskat välittää tavoitteista.

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009189909.html

  EU:ssa sopu ilmastotavoitteen taakanjaosta: Suomelle 50 prosentin vähennysvelvoite

  Asetuksen kattamia keskeisiä sektoreita ovat liikenne, maatalous, rakennusten erillislämmitys ja jätehuolto.

 3. Samaa mieltä etäkokoustamisesta ja turhasta lentelystä.

  Eräs tuntemani henkilö oli hiljattain puolueensa kanssa tutustumassa menoon Brysselissä, ja kertoi meppien irvokkuudesta, joka oli muistuttanut kauhu-elokuvaa tuntemani henkilön mukaan. Veronmaksajien rahaa laitetaan luksus-laatuisten yksittäisten edustajien pamflettien painamiseen, vieraiden luksus-illallisten järjestämiseen, jossa retostellaan miten jokaiselle vieraalle on varattu kattilallinen äyriäisiä viineineen, jälkiruokineen — ja nuo tyhjää toimittavat paperinpyörittäjät, jotka huvikseen lentelevät ja reissaavat ympäriinsä toisten ihmisten rahoilla (joita tuhlaavat myös samojen ihmisten irvokkaaseen kestintään saadakseen kannatusta vaalikampanjaansa), saavat kaikkien irvokkaiden ja kohtuuttomien etuuksien lisäksi ilmeisesti myös kolmisensataa (300)e päivässä päivärahaa muuten vain. Sen lisäksi, että heille jaellaan ilmeisesti puolisen miljoonaa euroa avustajiensa palkkojen maksamista varten jne. jne.
  Miksi? Koska he tekevät ”niin arvokasta työtä”.

  MIELESTÄNI EDUSTUSTON PALKAT JA ETUUDET TULISI KOKONAISUUDESSAAN ARVIOIDA UUDELLEEN ja kohtuullistaa siten, että veronmaksajien rahoja ei käytetä täysin tyhjänpäiväiseen sikailuun ja edustajiemme eliitti-asemaan nostamiseen, etenkin näinä demokratiavajeen aikoina.

 4. YK:n pääsihteeri Antonio Guterres sanoi ilmastokokouksen avajaisissa Egyptissä:”Taistelemme hengestämme ja olemme häviämässä taistelun. Kasvihuonekaasupäästöt kasvavat, maailman lämpötila jatkaa nousuaan ja planeettamme lähestyy vauhdilla pistettä, joka tekee ilmastokaaoksesta peruuttamattoman. Olemme matkalla ilmastohelvettiin ja jalkamme on yhä kaasulla.” – Tämän päivän Lapin Kansa, pääkirjoituksen yhteydessä oleva, pääkirjoitusta selvästi lyhyempi P.S.-palsta.)

  No joo, näyttäisi olevan niin, että kun valtauskonnon kristinopin helvetillä pelottelu on menettänyt otettaan länsimaisiin ihmisiin, keksitään uusi uskonto – ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos – jonka nimissä huijarit keräävät omaisuuksia ja ihmisiltä pelotellaan (ainakin yritetään) paskat housuihin.
  Eniten käy lapsia ja nuoria sääli. Heistä tehdään hermovikaisia ja sairaseläkeläisiä jo ennen kuin he valmistuvat koulusta (ne, jotka eivät tee nopeaa tai hidasta itsemurhaa tämän hulluuden seurauksena).

Kommentoi