Tämän päivän välikysymys…

”OPPOSITIOPUOLUEET kokoomus, perussuomalaiset, kristillisdemokraatit ja Liike nyt ovat jättäneet yhteisen välikysymyksen hallituksen EU-vaikuttamisen laiminlyönneistä ennallistamisasetuksessa.

Asetuksen mukaan soita, metsiä sekä meri- ja järvialueita pitäisi EU:n alueella ennallistaa 20 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Siinä myös määritellään kaikille jäsenmaille omat kansalliset tavoitteet.

Eduskunta käy keskustelun välikysymyksestä keskiviikkona. Hallituksen luottamuksesta äänestetään tämän viikon perjantaina.” (IS)

Siinä se mistä on kyse tällä kertaa. Minun mielestä Manna Sarin esikuntineen on munannut täysin koko asian. Ollaan menty pelkällä sanelupolitiikalla ja asia on kaiken huipuksi jätetty ”pöytälaatikkoon hautumaan” eli sille ei olla tehty yhtään mitään. Ei riitä että on kivat korut ja tukka suorassa Instagram kuvassa.

Hallitus ei saa tälläisessä luottamusta tai sitten puhutaan muusta kuin arvojohtamisesta, puhutaan pazkasta jos taas luistavat kuin koira veräjästä jälleen kerran…

 

5 vastausta artikkeliin “Tämän päivän välikysymys…”

  1. Niin Suomen hallitus on pieni tekijä EU-isojen jatkeena.
    EU-pöydässä asian ryhmä-kokkina on Sarvamaa kokoomus suomesta ja taisi lomailla kaukomailla tärkeällä hetkellä.
    Lisäksi meidän meppimme ne muutama eivät ole yhtenäisiä nekään vaan eri ryhmissä joten maamme edustajat taitavat olla harvalukuiset jotka ajavat asiaamme?
    Tekikö siis kokoomus välikysymyksen oman EU-meppinsä toimista jota hallituksemme olisi pitänyt paimentaa EU-pöydässä suomesta käsin?

  2. Eikös sekin pitäisi ennalistaa mihin ne Hollantilaiset sitten laitettas Hollanti kun on suurin osa merenpohjaa terv tepivaari

Kommentoi