44 vuotias vastaehdokas 76 vuotiaalle Trumpille…

”44-vuotiasta DeSantisia pidetään mahdollisena ehdokkaana vuoden 2024 presidentinvaaleihin. Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkiminen saattaisi viedä DeSantisin törmäyskurssille ex-presidentti Donald Trumpin kanssa. Trumpin uskotaan ilmoittavan ehdokkuudestaan pian.” (IS)

Kun presidentti vaalit on  2024 on republikaanien DeSantis 46 vuotias, mies parhaassa iässä ja Trump 78 vuotias eli ehtoo puolella. Jo nyt nähdään mm että vallassa oleva Biden joka on nyt 79 vuotias ja olisi vuonna 2024, 81 vuotta. Niin eikös se ole viisaampaa valita sen ikäinen ihminen jolla on jonkinlaisia edellytyksiä olla edes elossa kautensa lopussa?

(Kuva: Financial Times)

Kuvissa DeSantis (Kalifornian kuvernööri) ja Trump

10 vastausta artikkeliin “44 vuotias vastaehdokas 76 vuotiaalle Trumpille…”

  1. Voi olla kuten tuossa jäljestä totean ettei Trump kelpaa ryvettyään skandaalista toiseen sekä ei pitänyt presidentti insituutiota muuna kuin omien etujen tavoitteluna ja valehteli kansalle päin näköä että hänen jälleen valinta ”varastettiin häneltä” .

   Katsotaan nyt tämäkin Ameriikan show loppuun.

 1. Kun ikäeroa on 32 vuotta…ja DeSantis on sotilasarvoltaan Yhdysvaltojen laivaston komentajakapteeni joka palveli laivastossa Irakin sodan aikaan. Ei mikään armeija karkuri kuten Trump.

  En juuri ole kiinnostunut kuka sieltä valitaan mutta jotta Trump ei ainakaan …voi olla ettei republikaanit edes valitse häntä ehdokkaaksi ääriryhmittymiensä takia.

 2. Ihan sama kuka on republikaanien ehdokkaana, demokraatti voittaa tästä eteenpäin aina, jos vaalivilppiin ei puututa ja korjata.

  1. Venäjä on luvannut jo puuttua presidentin vaaleihin kuten silloin kun Trump valittiin, joten älä huoli

  2. Ainoa todistetusti vaalivilppiä tehnyt on trumppeli lakeijoineen.
   Muut vätteet ovat toistetusti paskanjauhantaa jopa eräiden johtavien republikaanien mukaan.

 3. DeSantis on melkoinen showmies, kuin nuorempi Trump. Kun olin jenkeissä syys-lokakuussa, hän oli paljon ruudussa kun hän kuljetutti ison osan turvapaikanhakijoita demokraattien lomaparatiisiin Martha’s Vineyardiin – jossa refugees welcome -kylttejä heilutelleet demokraatit valitteli itkien että ei he pysty heistä huolehtimaan, on tämä törkeää.

  Ala-arvoinen show, mutta voi veljet että siitä vedettiin popcornia television primetimessa toista viikkoa. Demokraatit syyttivät häntä kidnappauksista, republikaanit kehuivat miten hän osoitti kaksinaismoralismin.

 4. Noin se on. Se on oikeastaan aika hämäävää.

  Jenkkien isoimpien uutismedioiden katselu on samaan aikaan julmetun viihdyttävää ja äärimmäisen huolestuttavaa. Joka ikinen minuutti he vaihtavat palan demokratian uskottavuutta kieltämättä äärimmäisen tyyliteltyyn viihteeseen.

 5. DeSantis sai äänivyöryn Floridassa, Trumpin kotikentällä. Ovensuukyselyssä siellä republikaaneista Trumpia kannatti presidentiksi 33 prosenttia, DeSantisia 45 prosenttia.

  Trump näyttääkin jo vapisevan, koska pn keksinyt DeSantisille pilkkanimen ja varoitellut DeSantisia ryhtymästä ehdokkaaksi koska ”se olisi virhe, hän saisi siipernsä, se ei olisi puolueen etu…”

  DeSantis näyttäisi käyvän kamppailuun osin samoin asein kuin Trump mutta onko hän yhtä vauhko, Putinin ihailija ja narsisti? Ei taida olla.

  USA:n olisi tosiaan aika saada nuorempi presidentti seuraavissa vaaleissa. Jos DeSantis olisi Bidenia vastassa niin jo ikä ja uskottu toimintakyky olisivat hänen valttejaan. Myös demokraattien olisi pakko löytää joku nuorempi ehdokas.

Kommentoi