Tutkittua tietoa

Enemmistö suomalaisista pitää Sanna Marinin hallituksen toimintaa onnistuneena!

Ainoastaan Lipposen hallitus on yltänyt lähes samaan 20 vuotta sitten.

Melko huonoksi opposition toimintaa arvioi 55%.

IS tänään  liite;

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009181071.html

7 vastausta artikkeliin “Tutkittua tietoa”

  1. Minäkin pidän nykyisen hallituksen toimintaa onnistuneena siltä osin, kuinka he ovat kyenneet osaamattomina, taitamattomina ja kykenemättöminä näyttelemään pätevää kansan silmissä.
    Jussi patsaan ojentaisin Marinille sen kyrvän lisäksi jonka hän muutama päivä sitten sai.

  2. Eipä ole kansaa kiusattu niin kuin edellisen hallituksen aikana. Kiky oli osittain silkkaa kiusantekoa: pidätellään työntekijöitä muutama minuutti kauemmin työpaikalla alasta riippumatta koska luullaan sen lisäävän viennin kilpailukykyä. Sotketaan taksiliikenne. Puhutaan, ettei saa vatuloida mutta koko ajan vatuloidaan, lakiesityksiä ehdotellaan ja perutaan mahdottomina. Pilataan yliopistojen valintasysteemi. Ja kaupan päälle kutsutaan paljon irakilaisia koska he luulevat pääsevänsä asumaan pääministerin taloon ja jaetaan koululaisille kirja jossa heitä käsketään ryhtymään feministeiksi.

    No, puolustusministeri hoiti kyllä hommansa silloin hyvin mutta eihän se hallituksen suosiota pelastanut.

    Nyt kritiikki kohdistuu velanottoon mutta kansan enemmistö ymmärtää että suurin osa siitä johtuu koronasta ja Ukrainan sodasta. Oppositio on myös keskittynyt etsimään virheitä Marinin elämäntavoista. Paljonko rahaa menee aamupalaan ja lentomatkoihin? Ovatko kaikki puhelimet mukana? Huusiko joku ”jauhojengi”?

  3. Se on kyllä totta että vaikka Marinin hallitus on tehnyt pahoja virheitä, ne ovat hädin tuskin sivulause verrattuna Sipilän toimiin.

  4. Juttu olisi täydellinen jos todellakin kerrottaisiin ne virheet summineen? No sitten väiteltäisiin oliko virhe vai ei?

Kommentoi