Ei läheskään ole niin kova nälkä kun välillä syö.

Monet kirjoittelevat tänne syömisiään ja ruokaresehtejään, niin laitan itsekkin tämän kerran tähän mitä tänään valmistimme vaimon kanssa.

Ensiksi pernat kellarista, kuorien ne ja tekemällä pernavoiksi.  Samalla reissulla kellarista suolasientä, syksyllä kerätyistä haaparouskuista ja puolukkahilloa samoiten syksyllä kerätyistä marjoista.  Sitten aamulla pyydyksistäni saadut puolenkymmentä paistoahventa pannulle voissa tirisemään.  Eilen valmistamamme kaalilaatikko uunissa kuumennettuna pöytään ja Porokylän ruisleipää.   Kyytipojaksi raikasta piimää ja nuotiokahvit päälle.

Kyllä tällä nyt sen aikaa pärjää, ennen kuin sitten paremmin syödään.

 

9 vastausta artikkeliin “Ei läheskään ole niin kova nälkä kun välillä syö.”

 1. Mä olen ostanut broilerin koipireisiä kun ne ovat vielä edullisia verrattuna muuhun lihaan. Perunaa, riisiä ja muita lisukkeita niiden kanssa niin pärjään monta päivää.

 2. Minä olen elänyt ja ollut suht terve jo 70 vuotta ja noudattanut elämäntapoja mottona, kaikki mikä suussa maistuu hyvälle on terveellistä.
  En laske kiloreita enkä kaloreita ja kaiken sorttisten terveysintoilijoiden ohjeet kierrän kaukaa.
  Paras ohje ehkä on, että syö sen verran kuin kuluttaa.

 3. Viipurilaisen reikäruisleipä on myös hyvää, paljon parempaa kuin oululaisen vastaava.

 4. Varmaan tuon Arvin reseptillä nälkä siirtyy aika pitkäksi aikaa ei se tosin poistu pitää vaan välipäivää terv tepivaari

 5. Mulla einekset on aivan kauhistus jos haluan valmista pöytään ostan ne omasta palvelutalosta
  Ne ei ole näitä joita eräät tekevät terv tepivaari

 6. Tunnustan, että tänään meidän perheen resepti oli se jossa ajoin Partolan kotipizzaan, tilasin ja ajoin ruoan kanssa kotio.

  Sillekin on päivänsä.

  Ja kyllä, ananas kuuluu pizzaan. Ainakin jos tykkää ananaksesta. Kait.

Kommentoi