Ribbentrop – sopimus 2: Saksa ja Venäjä sopivat taas Suomen asemasta

Saksan liittokansleri Olof Scholz kävi tekemässä sen mitä Mika Niikko julkisesti toivoi ja sai potkut ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan paikalta: Scholz sanoi, ettei NATO laajene itään niin kauan kuin Putin on Venäjän presidentti. Kiitos vaan Saksa, olette olleet suureksi avuksi Ukrainalle ja samalla Suomellekin! Toivottavasti Venäjältä tuleva kaasu maksoi yli 30 hopearahaa.

11 vastausta artikkeliin “Ribbentrop – sopimus 2: Saksa ja Venäjä sopivat taas Suomen asemasta”

  1. Lisään tämän tähän. Koska Saksan edustaja on mennyt mölisemään sellaista mikä ei kuulu hänelle. Eli uusia NATO jäseniä ei Putinin diktaattorikauden aikana saisi ottaa…

   Kuten aiemmin jo mainitsin niin Saksa pettää jälleen Venäjän kanssa …

   Jep ja tuo ylempi linkki siksi että tämä kävisi Putinille sillä seuraavana se voisi haluta vaikka Suomen itselleen…🤔

 1. Nälkä kasvaa syödessä. Georgiaahan Venäjä myös miehittää pala palalta kuten Ville Haapasalokin totesi. Rajaa siirretään yöllä ja Venäjän passeja jaetaan aamulla. Mutta osaa olla venäjämielinen Saksa nykyään.

  1. Juu, tuli katsottu se Villen jakso Georgiassa, ihan hullua touhua. Rajat siirtyy pikkuhiljaa ilman että kukaan mahtaa Georgiassa mitään

 2. Joskus jopa Vihreistäkin löytyy joltain järkeä nyt:

  ”EU:n parlamentin varapuheenjohtaja Heidi Hautala (vihr.) toivoo Naton kutsuvan sotilasliiton ulkopuolella toistaiseksi olevat EU-maat jäsenikseen. Suomi kuuluu tähän joukkoon.

  EU:n parlamentissa puhunut europarlamentaarikko ja parlamentin varapuheenjohtaja Hautala ei näe, että EU olisi pystynyt täydellä teholla puuttumaan Venäjän hyökkäykseen Ukrainaa vastaan.” (MTV)

 3. Scholz on oire, Saksa on taudin syy. Heidät on opetettu olemaan kiitollisia Neuvostoliitolle ja ovat täysin kyvyttömiä pelaamaan kovaa peliä. Putin syö heidät elävältä.

  Maa, joka hukkuu menneiden sukupolvien synteihin, on maa joka ei saa koskaan päätään pinnalle. Vaikka kuinka olisi lyöty, pitää osata nousta jaloilleen.

 4. Toisaalta on melko selvää ettei Ukrainasta heti kohta tule NATO.n jäsenmaata. Mutta sen tietää Putinkin. Miksi hän sitten jahkaa sitä? Scholz pohuu kuin uskoisi Putinin olevan oikeasti huolissaan siitä että Ukraina liityisi NATO:on. Kysymys on jostain muusta mutta Scholz ei näytä sitä tajuavan.

  1. Kyllä Putinin ilmeestä näki että se piti tätä Scholzia pellenä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *