Kuoleman enkeleitä

Kuuntelin taas uutisissa miten ovat Putinin enkelit, joita voi hyvällä omalla tunnolla väittää kuoleman enkeliksi, siis tappaneet kymmeniä ihmisiä Ukrainassa.

Se on ihan raivohullujen silmitöntä tuhoa, jossa tapetaan kaikki, mikä liikkuu ja kaikki mikä nukkuu. Se ei voi olla enää mitään ajattelevan ihmisen tuhoa, jos eläimiä kohdeltaisiin samoin tiedossa olisi linnatuomio.

Eikö niitä ryssiä voisi vaan yksinkertaisesti tappaa, niinkuin rottia ihan sukupuuttoon. Jos vielä joku ryssä jäisi jäljelle, niin ajetaan  ne nimettöminä Siperian aroille, eikä kerrota koskaan semmosia edes olleen.

Saahan aina nähdä unia ja käyttää mielikuvitusta.

12 vastausta artikkeliin “Kuoleman enkeleitä”

 1. Olenko sanonut joskus ettei venäläisiin voi luottaa ja että Venäjä on valtio joka ei naapureistaan välitä. Ruudinsavuista on heidän tapa toimia. Seuraavana kohteena on hyvinkin Suomi.

  1. Sitä vaan, että nyt pitäisi Naton kanssa kiirehtiä. Jos Putin alkaisi pärjätä huonommin, tai lopettaisi sodan vallan, alkaisi kai yksi ja toinen suomalainen ajattella uudestaan. Saattaisi taas mieli muuttua että, onko se Nato sittenkäään niin tarpeelinen, kun on tähänkin asti pärjätty. Noita viihreitä ajattelijoita minä pelkään.

  2. Onko mikään muuttunut sitten ..

   Voiko venäläisten allekirjoittamaan sopimukseen luottaa?

   Budapestin ydinsulkusopimuksen allekirjoittivat 1994 presidentit Boris Jeltsin..

   http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288659631485.html
   28.2.2014

   Näihin Clintonin ja Jeltsinin turvatakuihin Ukraina vetoaa

   *
   Sopimuksen mukaan Venäjä, USA ja Britannia takaavat Ukrainan itsenäisyyden ja sen rajojen muuttumattomuuden.
   Takasiko Venäjä?

   Venäläiset tunnetaan porukkana, joka pyyhkii pyllyään sopimuksella, kun se ei enää hyödytä heitä.
   *
   Budapestin ydinsulkusopimuksen allekirjoittivat 1994 presidentit Boris Jeltsin (vas.), Bill Clinton, Leonid Kutshma ja pääministeri John Major.

   Ukrainan ulkoministeriö on kaivanut esiin liki 20 vuotta vanhan sopimuksen, jossa Venäjä, Yhdysvallat ja Britannia antavat turvallisuustakuut Ukrainalle.
   Britannian pääministeri John Major, Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton ja Venäjän presidentti Boris Jeltsin allekirjoittivat Budapestissa joulukuussa 1994 yhdessä Ukrainan presidentin Leonid Kutshman kanssa ydinsulkusopimuksen, jossa Ukraina luopui sille jääneistä Neuvostoliiton ydinaseista.

   Ydinaseettomuuden ehdoksi Ukraina vaati turvallisuustakuut.

   Sopimuksen mukaan Venäjä, USA ja Britannia takaavat Ukrainan itsenäisyyden ja sen rajojen muuttumattomuuden.

   Sopijat lupasivat lisäksi, etteivät ”koskaan käytä aseitaan Ukrainaa vastaan muuten kuin itsepuolustukseksi tai YK:n päätöksen seurauksensa”.
   *

 2. No kunhan Venäjä huomaa ettei oikein pärjää voi olla että hyökkääminen Suomeen on heille liikaa koska täältä löytyy asellista voimaa
  Ja koulutettu armeija edessään
  Suomi kohteena olis Putinille lähtö tuon puoleiseen omien toimesta terv tepivaari

 3. Ryssä kieltää aina kaikki paha tekonsa.
  *

  Mielisairaat miehet johtavat Venäjää

  IL:
  Medvedev kiistää Butšan joukkosurman: ”Sepitetty suurilla rahoilla”

  Kauppalehti:
  Venäjän ulkoministeri Lavrov syyttää länttä Butšan veritöistä: ”Valehyökkäys”

  *
  Putin haluaa varmistaa nimensä sotasyyllisten listaan

  *
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4

  Putin palkitsi Butšan joukkosurmasta syytetyn prikaatin

  Venäjän presidentti Vladimir Putin on ylistänyt 64. moottoroitua jalkaväkiprikaatia, jota syytetään Butšan joukkosurmasta. Venäjä on kiistänyt, että sen joukot olisivat syyllistyneet sotarikoksiin tai siviilien tahalliseen surmaamiseen Butšassa.

 4. ”Kuvitelkaa sitä hajua”

  Varmaan tämäkin prikaati saa kunniamaininnan Putinilta.
  *
  ”Keskuksessa asuneet venäläissotilaat olivat ulostaneet lähes kaikkiin huoneisiin ja ruokasalin vasemman puolikkaan lattian täyteen sekä piirtäneet ulosteella seiniin joukkojen tunnuksiksi nousseita V- ja Z-kirjaimia ja kirjoittaneet hävyttömyyksiä, toisena paikalle ehtinyt keskuksen kirjanpitäjä Taisa Tyškevytš kertoo.”

  *
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008757309.html
  18.4.2022

  BORODJANKAN psykoneurologisen keskuksen varastopäällikkö Ljudmila Zbrodska osasi odottaa jotain ikävää, kun hän saapui laitokselle huhtikuun ensimmäisenä päivänä.

  Aluetta viikkoja miehittäneet venäläiset olivat juuri vetäytyneet takaisin Valko-Venäjälle. Zbrodska oli asunut koko miehitysajan kotonaan parin kilometrin päässä keskuksesta, joten hän ehti ensimmäisenä tarkistamaan, millaisessa kunnossa se oli venäläisten lähdettyä.

  Yllätys oli niin kova, ettei Zbrodska oikein osaa kuvailla sen herättämää tunnetta vieläkään.

  Keskuksessa asuneet venäläissotilaat olivat ulostaneet lähes kaikkiin huoneisiin ja ruokasalin vasemman puolikkaan lattian täyteen sekä piirtäneet ulosteella seiniin joukkojen tunnuksiksi nousseita V- ja Z-kirjaimia ja kirjoittaneet hävyttömyyksiä, toisena paikalle ehtinyt keskuksen kirjanpitäjä Taisa Tyškevytš kertoo.

  ”Täysin käsittämätöntä. Kuvitelkaa sitä hajua”, Tyškevytš sanoo.

 5. Kansa ei tiedä totuutta ja vastuutonta on ampua ohjuksia sivilien niskaan. Ellei tätä menoa lopeteta niin mitä seuraavaksi?

 6. Suomen pitäisi lyödä ryssälle nyt luu kurkkuun. Muuten voi olla, että joudutaan olemaan ryssän kanssa enemmän tai vähemmän varpaillaan seuraavatkin sata vuotta ja vähän yli (helmikuun manifestista 1899 lähtien).
  Tällä tarkoitan maamme liittymistä Natoon mahdollisimman pian.

 7. Venäjän puolustusministeri Sergei Šoigu on tottunut hyökkäämän vailla aseistusta oleviin siviilikohteisiin. Ministeri valittaa, kun vastassa on kansa, jolla on aseita.
  .
  Sama ryssäksi:
  Министр обороны России Сергей Шойгу привык атаковать невооруженные гражданские объекты. Министр жалуется, когда сталкивается с людьми с оружием.
  .
  Englanniksi:
  Russian Defense Minister Sergei Shoigu is accustomed to attacking unarmed civilian targets. The minister complains when he encounters people with guns.

  *
  Tšetšenia (Groznyi ) ja Syriassa (Aleppo) oli ryssien helppo sotia – vastusta ei ollut, piti vain pommittaa alueen rakennukset (samalla ihmiset) hajalle.

  *
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4

  Šoigu syyttää Yhdysvaltoja ja länsimaita sodan pitkittymisestä

  Venäjän puolustusministeri Sergei Šoigu syyttää Yhdysvaltoja ja länsimaita Venäjän hyökkäyssodan pitkittämisestä. Hän kommentoi asiaa Venäjän armeijan johdolle venäläisellä Rossiya 24 -televisiokanavalla näytetyssä tapaamisessa tiistaina.

 8. ”Putinin mukaan ohjuksen on tarkoitus antaa Venäjän vihollisille ’ajateltavaa’. Hän hehkutti uutta ohjusta Venäjän televisiossa.”

  Ei voi muuta kuin todeta, että hän on joko saatanan tyhmä tai kokonaan välinpitämätön oman kansansa kohtalosta.
  Tuskin Putin voi olla tietämätön, että USA:lla on ollut jo vuosien ajan käytettävissä moniydinkärkiohjuksia.

  Haluaisiko Putin tuhota kaikki maansa suurkaupungit samalla kun hän tuhoaisi vastaavat kohteet USA:ssa?

  *
  LGM-118A Peacekeeper eli MX-ohjus oli 1986 käyttöön otettu Yhdysvaltojen mannertenvälinen ballistinen ohjus (ICBM), joka vedettiin pois käytöstä syyskuussa 2005 START II -sopimuksen johdosta. Peacekeeper on kiinteää polttoainetta käyttävä tarkka monikärkiohjus, joka olisi tarvittaessa pystynyt tuhoamaan 10 kohdetta 10:llä MIRV-kärjellä.

  Ohjus oli tarkoitettu ensi sijassa vihollisen sotilaskohteita vastaan.
  Ohjuksen kehittely alkoi 1972 nimellä MX. Ohjus kantoi 9 700 kilometriä, ja sen tarkkuus oli 100 metriä (CEP). Ohjuksen lasti voi olla 3950 kg, joka sisältää jopa 10 Avco Mk-21 -paluukärkeä, kukin 300 kT (1,25 PJ) W-87 -ydinkärjen. [ Lähde : Wikipedia ]

  [ START II ei lopulta astunut koskaan voimaan]

  [ ..paluukärkeä, kukin 300 kT . 23-ketainen Hiroshiman atomipommi ]
  *

  *
  Venäjä testasi verratonta ballistista ohjusta
  klo 18:42: Venäjä ilmoittaa testanneensa uutta mannertenvälistä ballistista Sarmat-ohjustaan, uutistoimisto Reuters kertoo.
  Venäjän presidentti Vladimir Putin odottaa kehitteillä olevasta Sarmatista uutta lisää maansa ydinarsenaaliin. Reutersin mukaan ohjus kykenee kantamaan vähintään kymmenen taistelukärkeä.
  Putinin mukaan ohjuksen on tarkoitus antaa Venäjän vihollisille ”ajateltavaa”. Hän hehkutti uutta ohjusta Venäjän televisiossa.

 9. All that can be said is that Putin is either Satan’s fool or utterly indifferent to the fate of his own people. Putin may hardly be unaware that the U.S. has had multi-core missiles available for years.

  Sama ryssäksi:

  Все, что можно сказать, это то, что Путин либо туп от сатаны, либо совершенно равнодушен к судьбам собственного народа. Вряд ли Путин может не знать, что у США уже много лет есть многоядерные ракеты.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *