Ei ole mukavaa lainkaan

No onneksi saa lämmön pysymään suht mukavana sisällä ulos en mene nytkin on ulkona lämpö 30.6 astetta ei kiinnosta

Mutta on kaksi paikkaa jossa voi olla n 22 plus asteen puolella ja aika helpolla kaiken lisäksi

Mutta mutta en ole vienyt edes roska pussia vien illalla kunhan keli on ihmisen keli nyt se ei ole sitä

Kuka nauttii tuosta lämmöstä pitää olla luonteeltaan masokisti kyllä se liika on liikaa kerjätessäkkin

Samoin lämmössä 30,6 astetta ei kiitos minulle seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

12 vastausta artikkeliin “Ei ole mukavaa lainkaan”

 1. Tää tiatskarin mittari näyttää vaan 27.6, vai onks toi päivämäärä!? 😉

  1. No sama päiväkin on mulla on nyt lussalla 28.5 astetrta terv tepivaari

 2. Erinomainen päivä hajota ilmastointi konehuoneelta. Tämäkin blogi pyörii nyt kymmentä astetta kovemmalla lämpötilalla huomisaamuun asti. Onneksi en ole tämän ongelman kanssa ihan ensi kertaa pappia kyydissä.

  Se pitää todeta että kun huonelämpötila on 40 asteen tienoilla, alkaa tuon fyysisen työn tekeminen siellä vähän tuntumaan.

 3. Naapurin rouva istui äskettäin täällä meillä sisällä ja sanoi, että onpas täällä kylmä. Muutaman tunnin ollut ilmastointi päällä ja kiskonut ilmasta kosteuden, ei niinkään suurta eroa lämpömittariin.

 4. Kun lämpö menee lähelle 30 astetta alkaa oleen huono sauna liikaa on minulle enkä ole ainoa joka siitä kärsii kuten possu pahnoissaan
  No nyt on vielä kohtuullinen keli vaikka onkin jo 20.6 astetta ilman aurinkon porotustakin No autossa saan nauttia ilmastoinnista terv tepivaari

 5. Paljonhan noita ilmastointilaitteita, eli lämpöilmapumppuja asennetaan nykyään kerrostaloihinkin. Ei kai se muusta ole kiinni, kun vaatii taloyhtiön hyväksynnän. Itse laite ja asennustyö on paljonkin halventunut, niistä ajoista kun meillekin se hankittiin.

 6. Kerrostaloasunnossa omakin masiinani on. Vielä jos se toimisi kunnolla, mutta kun perkule vuotaa ja huoltomiestä odoteltu kauan – edellinen kun meni konkurssiin. Miten hitossa saa ilmastointiasennusfirman konkurssiin, töitä on enemmän ku ehtii tehdä?

  Mutta, voi sitä aina pari tuntia kerrallaan käyttää, vuoto on niin pieni että liinoilla ja valvonnalla pärjää. Parissa tunnissa kostuu hädin tuskin yksi talouspaperi.

  1. Onnistuuhan se konkurssi, kun jättää verot ja laskut maksamatta, tyhjentää tilit ja poistuu aurikorannikolle ”lomalle”.
   Toki sekin on mahdollista, ettei kaveri osannut hommiaan ja ”maine” levisi…

 7. Kävin mökillä niittämässä heinät marjapuskien ympäriltä ja pitänee tässä mennä saunaan ennen kuin hiki laskee? No kaupunkiasunnossa on asennettuna kiinteä sisäilman viilennin samoin mökillä joten kyllä sähköä kuluu vaikka on helle.

 8. Taloyhtiöidemme yhteinen viilennyskoneisto on autohallin ainoassa puoliksi avonaisessa ulkoseinässä. Se on kuin valtava auton syylari. Koko on 2 m x 5 m ja se pitää melkoista hurinaa. Ja, kun
  on vain n. 70 cm:n tiiliseinä lämpöeristeenä ja ilmakanava välissä, yhdessä se viilennyksen kanssa toimii. Sisä- eikä ulkopuolen parvekkeille ole asiaa.
  Meillä sisällä n. 25 C, ulkona 32 C.

Kommentoi