Kova on kisa lehden tilaajista

En kuitenkaan ole kovin innokas tilaan lehteä jolla on kanto aika Aamu 07.00 josta viis veisataan

Voi se tulla normaali aikaankin mutta ihan yhtä hyvin n klo 12.00 jolloinka kaikki uutiset onkin jo vanhaa tietoa

Noin minulle kävi siksi lopetin tilaamisen ja nyt kun isäntänä Aamulehdessä on sanoma oy ei minua kiinnosta moinen Helsinkin lehti

Mutta mainoksia sataa luukusta voi sanoa että päivittäin mutta kelpaahan nuot roskiin eli paperin keräykseen nekin

Olen lopettanut Aamulehden tuen koska ei opi saapumaan n 07.00 minulle sen jälkeen on turhaa sellasta mun ovesta työntää seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

11 vastausta artikkeliin “Kova on kisa lehden tilaajista”

  1. Minulla on postilaatikossa tarra: EI MAINOKSIA , KIITOS. Ilmaisjakelusta mulle kelpaa ainoastaan keskiviikkoisin ilmestyvä UUSI LAHTI- lehti.

  2. Ei ole lappua koska sitten nuot ilmaijakelut loppuis siihen ja se nyt tuo muutaman centin kun ne tiputtaa mainoksensa terv tepivaari

  3. Paperilehteä ei ole tullut pitkään aikaan. Aamulehden jakelu oli kyllä ala-arvoista välillä. Lehti ei tullut tai oli jätetty kerrostalon ulko-oven viereen. Kai sekin oli ”kilpailutettu” ja joku aamu-uninen mamu saatu pikkurahalla jakelemaan silloin kun huvitti.

  4. Monasti tuon lajin jakelu on ollut kiinni oleva ovi ja kun ei aukene ovikoodilla mitäs teet terv tepivaari

  5. Jakelun taitaa hoitaa posti. Aamulehdellä oli aikanaan omat jakajat ja homma pelas. Jos lehti painetaan venäläiselle paperille niin on aika lopettaa.

  6. Aamuledet jakaa nyt postin jakelu kun oma ei toiminut lainkaan kuten piti terv tepivaari

  7. Eipä sanomalehden merkitys tuoreiden juttujen jakajana ole ollut hääppönen aikapäiviin. Sen sijaan se on hyvä väline vähemmän kiireellisissä jutuissa.

  8. Nykyisin viikonlopun Hesari on kyllä tullut moitteetta. Huomasin sanoneeni, ettei ole tullut paperilehteä aikoihin. Tarkoitin Aamulehteä. Paperilehti olisi kyllä kiva silloin kun on lomaa ja voi rauhassa lukea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *