Vihapuhetta valtion luvalla – Saksan suojelupoliisi pyörittää satoja ”äärioikeistolaisia” feikkitilejä somessa.

Saksa: Vasemmistoliberaalit (lue uuskommunistit) tarvitsee kipeästi äärioikeistolaisia, jotta sananvapautta voitaisiin kaventaa jotta EU:n liittovaltio saataisiin pystyyn (viimeinkin).

Nou hätä. Saksan vasemmistolainen sisäministeri Nancy Faeser näkee äärioikeiston levittämän vihapuheen suurimpana uhkana maan demokratialle. Samaan aikaan Saksan suojelupoliisi pyörittää sosiaalisessa mediassa satoja feikkitilejä, jotka teeskentelevät olevansa äärioikeistolaisia radikaaleja ja levittävät vihapuhetta valtion luvalla.  Lähde: Suomen uutiset 3.10.2022.

Jos tämä tämmöinen liittovaltio syntyisi, se olisi parhaimmillaankin oligarkia, pahimmillaan orwellilainen dystopia.

26 vastausta artikkeliin “Vihapuhetta valtion luvalla – Saksan suojelupoliisi pyörittää satoja ”äärioikeistolaisia” feikkitilejä somessa.”

  1. Eikös se yski SDP:n äijä huutanut kansalle : ”Hiljaa!” Se ei ole onneksi vihapuhetta 😅

  2. https://www.suomenuutiset.fi/vihapuhetta-valtion-luvalla-saksan-suojelupoliisi-pyorittaa-satoja-aarioikeistolaisia-feikkitileja-somessa/

    Toimittaja ja kirjailija Rene Steinken mukaan äärioikeiston keskusteluryhmissä on satoja valetilejä, jotka tekeytyvät oikeistoradikaaleiksi, mutta ovat todellisuudessa suojelupoliisin ”virtuaaliagentteja”.

    Steinken mukaan Saksan kotimaan tiedustelun eri alueyksiköillä on somessa kymmenittäin virtuaaliagentteja, jotka kukin pyörittävät useita eri valetilejä.

    Kuukausi sitten vasemmistolaisen Nancy Faeserin johtama sisäministeriö päätti, että edellisen sisäministerin, Horst Seehoferin, kaudella perustettu islamismin asiantuntijaryhmää ei enää tarvita, joten sen toiminta lopetetaan. Lopetetun asiantuntijaryhmän tehtävänä oli tutkia islamismin leviämistä kouluissa.

  3. Saksassa on ollut ja on merkittävä ongelma niin äärivasemmistolaisen kuin myös lähinnä venäjän rahoittaman äärioikeistolaisen väkivallan kanssa. Osasyy on maan kyvyttömyydessä käsitellä historiaansa. Sama näkyy nyt Ukrainan kanssa.

    Pysähdytäänpä tähän hetkeksi. Saksa on valinnut linjan, joka hidastaa Ukrainan puolustusta, joka lisää siviiliuhreja.

    Kuka haluaa sanoa ”taas”?

    Kun moraalit ovat tuota tasoa, tämä juttu – jos totta – ei yllätä enää tippaakaan.

  4. Tuomio, jonka uusnatsi sai ylemmässä aluetuomioistuimessa:

    ”Am 28. Januar 2021 verurteilte das Oberlandesgericht Frankfurt am Main Ernst zu einer lebenslangen Freiheitsstrafe und stellte fest: Aus seiner „von Rassismus getragenen, völkisch-nationalen Grundhaltung“ heraus habe er seinen Ausländerhass zunehmend auf Lübcke projiziert und ihn schließlich erschossen, um ihn für seine Haltung in der Flüchtlingspolitik zu bestrafen und andere von einer „Politik der Weltoffenheit“ abzuhalten.”

    — eli elinkautinen tuomio johtuen rasismista syntyneestä kansallis-nationalistisesta perusasenteestaan, josta käsin hän projisoi ulkomaalaisvihaansa poliitikko Lübckeen ampuen tämän rangaistakseen poliitikkoa tämän harjoittamasta pakolaispolitiikasta, kuin myös tavoitteenaan estää muita harjoittamasta maailmalle avointa politiikkaa.

    Että tämmöinen perheeniskä.

  5. Saksa pystyisi kaasuttamaan ihmisiä uudelleen. Siellä totalitaristinen ajattelu on veressä.

  6. Taustaa:

    Neo-Nazi Terrorist Jailed for Life in Case That Shamed Germany’s Spies:
    https://www.nytimes.com/2018/07/11/world/europe/germany-beate-zschape-nazi.html

    Ja

    German Neo-Nazi Sentenced to Life for Murder of Merkel Ally
    The 2019 killing appeared to be the country’s first political assassination by a far-right extremist since the end of World War II:
    (https://www.nytimes.com/2021/01/28/world/europe/germany-walter-lubke-murder-sentence.html)

    ”Mr. Lübcke was killed on the terrace of his home near the central German city of Kassel on June 2, 2019. His adult son found his father slumped in a chair with a gunshot wound to the head and called an ambulance. Mr. Lübcke was taken to the hospital, where he was pronounced dead.

    Mr. Ernst was known to the police as a neo-Nazi sympathizer and had a criminal history dating to 1993, when he was convicted of attempting to bomb a refugee shelter. In the years after, he slipped off the radar of security services, leading to criticism that regional authorities had failed to take the threat posed by right-wing domestic extremists seriously enough.

    The prosecutor, Dieter Killmer, said the court must send a message to an increasingly emboldened far-right camp in the country.

    “From our point of view, as soon as a politician is involved, as is the case here, we must all be on our guard to ensure that others do not ignore the state’s monopoly on the use of force and take it upon themselves to kill representatives of the German people,” Mr. Killmer told reporters last week after his closing arguments.”

    Myöskin:

    ”Lübcke, a member of the center-right Christian Democrats, had vocally defended the city’s open approach to accepting refugees, an attitude that is thought to have angered Ernst.

    It was the first assassination of a lawmaker by a right-wing extremist in Germany’s post-war history.”

    (https://www.dw.com/en/germany-top-court-upholds-life-term-for-neo-nazi-in-politicians-murder/a-62919658#:~:text=Germany%27s%20Federal%20Court%20of%20Justice%20%28BGH%29%20on%20Thursday,was%20not%20guilty%20of%20involvement%20in%20the%20murder. )

  7. Heikki karjalainen: ”Jos katsoo blogin lähdeviittausta, Suomen uutisia, niin voi heti alkuunsa kyseenalaistaa koko aloituksen.”

    En jää odottamaan että kumoaisit ko. uutisoinnin.😁

  8. ”Saksan sisäministeri Nancy Faeser (kuvassa) on julistanut, että äärioikeistolaisuus on ”suurin extremistinen uhka” Saksan demokratialle. Siis suurempi kuin esimerkiksi äärivasemmistolainen extremismi tai islamismi. Niinpä sisäministeri Faeser julkaisi alkuvuodesta kymmenen kohdan toimenpideohjelman, joka on suunnattu nimenomaan äärioikeistolaisia vastaan.

    Kuukausi sitten vasemmistolaisen Faeserin johtama sisäministeriö päätti, että edellisen sisäministerin, Horst Seehoferin, kaudella perustettua islamismin asiantuntijaryhmää ei enää tarvita, joten sen toiminta lopetetaan. Lopetetun asiantuntijaryhmän tehtävänä oli tutkia islamismin leviämistä kouluissa.” – Lainaus ko. Suomen Uutisten artikkelista.

    Ehkä vasemmistolainen sisäministeri Faecer ei ole vielä kuullut, että taikamuslimeja ei löydy muualta kuin mokuttajien (pakkokeinoin tapahtuva monikulttuuristaminen) mielikuvituksesta. (Se marxin pitkä käsi.)

  9. Ehkäpä voisi myös kysyä, onko EU:n puristinen oikeusvaltio-ajattelu perustunut poissulkevalle, epärealismille, josta syystä monia ongelmia on kasaantunut ja asiat jääneet junnaamaan, kun ollaan pidetty niin tiukasti kiinni ihanteista, joilla ei ehkä ole todellisuus-pohjaa?
    Asiasta kiinnostavia ajatuksia esitti mielestäni Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutin itäisen Euroopan tutkimuksen tieteenalanvastaava dosentti Katalin Miklóssy Maija Elonheimon ohjelmassa Brysselin kone, jaksossa 14.9.2022 ”Itäviä konflikteja itäisessä Euroopassa kannattaa pitää silmällä”.

    Myöskin Venäjätutkimuksen emeritusprofessori Timo Vihavainen on puhunut siitä, miten aikanaan Venäjäkin on esittänyt halua liittyä osaksi EU:ta, mutta nuo toiveet on sivuutettu. Ovatko sodat parempi vaihtoehto kuin kompromissit, mietin?

    Katalin Miklóssy esitti ajatuksen EU:n uudelleen arvioimisesta, jossa EU:hun pyrkiviä ei suljettaisi ulkopuolelle, vaan rakennettaisiin ennemmin monitasoista Euroopan unionia, jossa sitten eri maat asettuisivat kategoriseen suhteeseen oikeusvaltiperiaatteeseen nähden, jolloin vähiten täydelliset maatkin voisivat olla EU:n ”ulkokaarella”.

    1. ”Myöskin Venäjätutkimuksen emeritusprofessori Timo Vihavainen on puhunut siitä, miten aikanaan Venäjäkin on esittänyt halua liittyä osaksi EU:ta, mutta nuo toiveet on sivuutettu. Ovatko sodat parempi vaihtoehto kuin kompromissit, mietin? ”
      Ihan yllättäen ehkä syyt sille, ettei Vnäjä edennyt asiassa oli se, etteivät demokratia ja oikeusvaltion periatteen edistyneet siellä.
      Päinvastoin venäjällä allettiin vainota oppositiota ja syyllistyttiin useisiin sotaruíkksiin, mikä ei EU:n periaatteille käy.

      1. Miksikähän EU:n pitäisi nöyrtyä ja luopua periaatteistaan, mitkä pohjaavat sananvapauteen ja kansalaisten oikeudenmukaiseen tasa-arvoon?
        Ne, jotka haluavat liittyä mukaan joutuvat nuo periaatteet hyväksymään.

  10. Lainaus Juha Ahvion kirjasta ”Sananvapaus uhattuna Suomessa (2018). Sivut 129-144.

    Perustuslaillsuuden merkitys.
    Perustustuslaillisuus takaa aidosti ihmisoikeudelliset vapausoikeudet.
    Perusoikeudet uhkaavat aidon ihmisoikeudellisia vapausoikeuksia.
    Vasemmistolaiset perustuslakipopulistit politikoivat perusoikeuksia.
    Demla- perusoikeusjuristeilla on vahva marxilainen tausta.
    Profesori Martin Scheinin oli mukana laatimassa gender-ideologisia Yogakartan periaatteita.

    Suomen nykyiset perustuslait on osin. professori Martin Scheininin käsialaa. – –

    ”Kulttuurimarxilainen perusoikeusfundamentalismi horjuttaa oikeusvaltiota Suomessa.
    Lopputulema tästä on se, että Suomessa paikoitellen varsin radikaalikin vasemmistopolitiikka on sementoitu itse perustuslakiin, tasa-arvon ja syrjinnänvastaisuuden käsitteiden ja niiden nyky-YK-henkisten ja kulttuurimarxilaisten tulkintojen myötä. Näitä tulkintoja ei tietenkään esitetä eikä nimetä vasemmistolaisiksi marxilaisuudesta puhumattakaan, vaan ne tarjoillaan ja velvoitetaan hyväksymään pelkistettynä ja ”perustuslaillisuutena” ja ”lainkuuliaisuutena”.

    Perustuslaki on Suomessa nyt erittäin politisoitu. Eduskunnan perustuslakivaliokunta, poliitikot ja niin sanotut asiantuntijat muodostavat poliittisen vyyhdin, jonka väri on vaarallisen punainen ja globalistinen.

  11. https://www.kansalainen.fi/saksan-kansallinen-tiedustelupalvelu-yllapitaa-satoja-vaarennettyja-oikeistoradikaaleja-sosiaalisen-median-tileja/

    Saksan uusi hallitus on ottanut aggressiivisen kannan verkon anonymiteettiä ja sananvapautta vastaan. Se on ottanut kohteekseen Telegramin kaltaiset sovellukset, jotka ovat yksi harvoista teknologiayrityksistä, jotka tukevat sananvapautta. Uuden järjestelmän myötä Saksan hallituksen odotetaan avaavan vuosittain tuhansia vihapuheeseen liittyviä oikeusjuttuja kansalaisia vastaan.

  12. Poistettu kommentti jossa nimiteltiin epäkohteliaasti kanssablogistia.

    Ja sen perään poistettu toinen kommentti jossa käytännössä toistettiin sama asia.

    Ei, kanssablogistia ei saa haukkua täysin ala-arvoisesti, vaikka miten pitäisi sitä oikeutettuna.

    1. Lainasin toisen blogaajan kommentista, mutta en todellakaan häntä ala-arvoisesti haukkuakseni, vaan kompatakseni perustasolla ajatuksiaan. Mutta siis suositus PB:lla on, ettei myöskään lainaa toisten kommenteista?

  13. Sigmund Freudin määritelmä psyykkisestä terveydestä on mielestäni varsin osuva ”Kyky tehdä työtä ja rakastaa”.

  14. Yksi Liisan nyt iltasella kirjoittama kommentti poistettu. Älä kokeile enää.

  15. Lasse Kallo 24.5. klo 8:26.
    7.5.2023 22:00 MUOKKAA
    Eilisiltana 7.5. noin klo 22.00 tein avauksen otsikolla ”Vastaveto”. Ilmoitin avauksessa, että nimimerkki Liisan minuun kohdistamien savustustoimien johdosta täällä Pirkan Blogeissa rupean vastatoimena poistamaan ”Liisan” kommentteja julkaisemistani blogeista.
    Olen tehnyt eilen kaksi poistoa tästä blogista yllämainitusta syystä.
    Koska ylläpito oli tänä aamuna poistanut ”Vastaveto”-blogini, ilmoitan asiasta nyt tälleen.
    Jos teen jatkossa samankaltaisia poistoja, teen niitä harkintani mukaan. Tällaisen poiston yhteyteen merkitsen lyhyesti ”Hän tietää syyn”.
    Tämä kommenttini on myös blogissani ”Scum-manifesti: erään miesvihaajan muotokuva”. Blogi julkistu 27.3.2023.
    Jk. tarvittaessa poistan kyseisen nimimerkin kaikki kommentit täällä olevista blogeistani.

  16. Kaksi Liisan kommenttia poistettu. Toinen oli kirjoitettu 5.10.2022, toinen tänään 24.5.2023.
    ”Hän tietää syyn”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *