Vielä hauska kommentti pienpuoluetentistä

Minusta se oli ihan hyvää viihdettä. Olihan se eläinoikeuspuolueen puheenjohtaja söötin näköinen nuori nainen, mutta toisesta puolueesta tuli hänelle hauska kommentti, että mitä niille sioille, naudoille ja kanoille sitten tehdään, päästetäänkö ne luontoon kasvamaan?? että sikäli…….

6 vastausta artikkeliin “Vielä hauska kommentti pienpuoluetentistä”

  1. Siat ja kanat eivät elä vuosisatoja. Ja on heilläkin siirtymäaika. Jos se on vaikka 20 vuotta niin ei sitten vaan hankita joka tilalla uusia polvia.

  2. Katsoin eilen tämän pienpuolueiden meininkiä, sai nauraa kyllä maha kippurassa, niin lennokkaita juttuja oli sekä oli huomattavaa kuin NATO vastaisia lähes kaikki oli,,,

  3. Tulihan tuota eilen vähän toisella korvalla muunneltua ja kuten Marko totesi, nauraa sai kyllä välillä ihan huolella.

    Toki hyvä, että heillekin annetaan puheenvuoro kun YLE veroa maksavia henkilöitä niissäkin kannattajissa on.

  4. Enpä seurannut. Sen sijaan itselleni mielenkiintoista oli ehdokkaiden rikostaustoihin perehtyminen — ja niiden tietojen yhdistäminen siihen, mitä ehdokkaat itse kertovat omissa esittelyissään puolueiden sivuilla. Ihmisyydestä kiinnostuneelle melkeinpä kiinnostavampaa kaivella ehdokkaita siitä näkökulmasta, että millaiset tyypit hakeutuvat ylipäätään esille / politiikkaan.

    Yhden melko hyytävän ehdokkaan löysin, mikä oli sinällään hyvinkin mielenkiintoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *