Auta armias, jos ”prinsessa” olisi voittanut Eduskunta vaalit..

Olenhan minä toki tiennyt, että Orpon hallitus moneen pystyy, kun yhteiskuntaamme nostetaan takaisin elävien kirjoihin edellisen hallituksen tappolinjan jäljiltä.

Mutta sitä en olisi ihan heti uskonut hallituksen pystyvän saavuttamaan näinkin lyhyen vallassaolonsa aikana, että se kykenee ilmaston lämpenemisenkin pysäyttämään.

Tähän päätelmään tulin, kun kuuntelin niiden huutoa, jotka tätä ilmaston lämpenemis tuskaansa aijemmin ovat etupäässä markkinoineet ja masinoineet hysteerisesti ( vasemmisto ) mutta  nyt sieltä laidalta kuuluu vain kuin  yhdestä suusta että…. kylmää kyytiä.

Onhan se hyvä, että kotimaan välttämättömien uudistuksien lisäksi Orpon hallitus kykenee vähän kuin sivutuotteenaan tämän ilmaston lämpenemisenkin taklaamaan takaisin normaaleille syklien uralle, säästyy siltäkin osastolta varaa sitten enempi köyhien kyykystä ylös nostamiseen, mihin sosialistien sosiaalipolitiikka on heidät pakottanut.

Mihin tämä Orpon hallitus vielä yltääkään, kun nyt jo vasemmistonkin ilmastosta johtuva tuskanhiki on äkkiä vaihtunut suoranaiseen hypotermiaan ja kusikin jäätyy kaareelle.

Saas nähdä minkälaisen olkiukon vasemmisto seuraavaksi löytää heinäsuovastaan, kun natsi, fasist ja rasistiluut on loppuun kaluttu.

Itse olen tullut siihen päätelmään kun puhutaan vasemmistosta, että sellaista peiliä ei kyllä ole vielä keksittykään, josta vasemmisto syyllisen löytää siihen katsoessaan.

Minun sydämmeni on vasemmalla, mutta se sykkii elämän riemua oikeiston voitosta.

 

7 vastausta artikkeliin “Auta armias, jos ”prinsessa” olisi voittanut Eduskunta vaalit..”

    1. Ei tahdo vasemmisto millään uskoa että vaalit menivät jo ja nyt he eivät ole enään kuskin paikalla.
      Mutta nyt ei pidä lähteä muuttelemaan hallitusohjelmasta pilkkuakaan, olipa puna-armeijan kuoro miten kuuluva hyvänsä, pitää vain lisätä amatsioonia talouden rattaisiin, että köyhätkin saataisiin nostettua vasemmiston suojeluohjelmasta takaisin säällisen toimeentulon piiriin.

  1. Velkaa otetaan entiseen malliin, vaikka ei ole koronaa ja energian hinta on laskenut.

    ”Veronkevennys kohdistuu pieni ja keskituloisille”. 14000 euroa kuukaudessa ansaitsevat saavat 1,2 % veronalannuksen, 4000 kk ansaitsevat 0,6%.
    2+2 =3
    Halutessaan sen voi näköjään uskoa.

    1. Velkaa otetaan entiseen malliin – edellisen hallituksen päättämien menolisäysten takia.
      Siitä ei voi millään perusteella syyttää nykyistä hallitusta.

      1. Purra luetteli joitain suurien menojen aiheuttajia, en muista että siellä olisi ollut montaakaan sellaista joista voi syyttää edellistä hallitusta. Jotain kyllä, mutta ei isossa kuvassa merkityksellistä ymmärtääkseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *