Ei kepua koskaan enään yhteisten varojen vartioiksi.

Kepun ex-puheenjohtaja Kulmuni

kepun ex-puheenjohtaja Vanhanen

kepun nyk.puh.joht.  Saarikko

kaappijuoppo Lintilä

Näiden ylläolevien Marinin hallituksen kepulaisten rahaministereiden aikaansaannoksia nyt nykyisen Orpon hallituksen valtiovarainministeri Purra joutuu siivoamaan.

Näille kepulaisille tärkeintä oli oma etu ja satavuotinen unelma kepuhimmelistä ( sote ), viis veisasivat valtiontaloudesta, kun velkaa otettiin niin että ranteita pakotti ja kehykset paukkuivat punaisena.

Eivät rohjenneet vasemmistolle laittaa kampoihin ja tyytyivät olemaan vain kynnysmattona ja takuumiehinä  toivotaan toivotaan unelmahötölle, sekä tanssimaan sadetanssia Marinin ympärillä.

Nyt maalla on sellainen rahaministeri, joka ei pelkää Galluppeja eikä vasemmiston/kepun  kiljuntaa, sillä jos nyt Purra avaisi kukkaronnyörejä kuten teki edellinen vasemmistohallitus kepuministereineen, niin sen jälkeen maamme valtiontaloudesta vastuu siirtyisikin ulkomaisille laina,-ja rahoitusmarkkinoiden kontolle ja silloin ainakin se köyhä pysyisi kyykyssään ja kyyti olisi kylmää.

Nämä toimet joita Orpon hallitus nyt tekee kansantaloutemme saattamiseksi takaisin kasvun ja tuottavuuden uralle on vielä kosmeettista siihen nähden, kun ulkomailta tulee valvontakomissio vahtimaan ja vaatimaan järeämpiä toimia.  Silloin kyllä nämä jotka nyt kiljuvat että köyhät kyykkyyn ja kylmää kyytiä, niin tulevat rukoilemaan Purraa palaavaksi valtion rahakirstun valvojaksi.

Saas nyt sitten nähdä että polttaako Ay ihan itse oman talonsa poliittisine lakkoineen ja onko järjen valo lopullisesti kadonnyt korporaation keskuskomitealta.

Ei Suomessa hallituksia kaadeta huudon ja kiljunnan voimalla, sillä hallituksella on vastuu koko kansatalouden tilasta, kun korporaatit kantavat huolta vain omista eduistaan ja siitä, että norsunluutornista ei norsut lopu.

19 vastausta artikkeliin “Ei kepua koskaan enään yhteisten varojen vartioiksi.”

 1. Petturien, valheiden, sanansyöjien, ahneiden yhteisten varojen osaamaton kassakaappivaras joutuun vielä syömään ja tukehtumaan omaan pakkopullansa.
  Nimi viittaa vääristyneeseen irvistelevään naamatauluun ja purentavikaan, kun purraan.

  1. Yhteisiä varoja tulee hoitaa vastuullisesti kuten Purra tekee.
   Hän filosofiansa lähtee siitä, että yhteisistä rahoista tulee huolehtia vieläkin tarkemmin ja paremmin kuin omistaan.

   Edellinen vasemmisto/kepu hallitus toimi kuten hullu mies Huittisista ja nyt siitä ylensyönnistä sitten maksetaan kallista laskua.

   Eihän se ole vaihtoehto mitä nyt oppositio esittää, että eletään vain jatkossakin Marinin hallituksen viitoittamalla tiellä ja luotetaan ja uskotaan että se maho lehmäkin vielä synnyttää.

  2. Kun asiasta ei osaa sanoa eikä ymmärräkään mitään, niin sitten joutuu puuttumaan poliitikon henkilöön.

  3. Ai nyt nostat esille jo Purran synnynnäisen ominaisuuden, no eipä yllätä.

  4. Punademun painajainen – taloutta asiallisesti hoitava hallitus, mikä ei jakele rahaa holtittomasti omien poliitikkojen jäsenten firmoille.

 2. Kepun tulo kaupungeihin vei pohjan ja Paavon ajautuminen ulos.
  Isot maatilat ovat kokoomuskannattajia.

 3. Edellinen kommentti oli Heikille.

  Mitä avaukseen tulee, niin kyllä Arvi oikeassa on ainakin siinä, mitä kepuun ja erityisesti Saarikkoon tulee.

  Aina ennen kehys- ja budjettiriihineuvotteluita Saarikko löi nyrkkiä pöytään, jotta valtion menoja tulee supistaa. Budjettikehyksiä ei saa ylittää.

  Kun sitten neuvottelut käytiin ja kampaviinerikahvit oli juotu, lopputulemana oli, että Saarikko oli antanut periksi. Kehykset paukkui vat ja budjetti alijäämä jatkoi kasvuaan sekä velkaa kauhottiin lisää.

  No kaikille jaettiin kaikkea kivaa ja typerimmät kansalaiset huusivat Marinin kuningattereksi.

  Eivätkä kaikki huutajat ole vieläkään lopettaneet, vaikka on käynyt ilmi, että demarin punaiseen valekaapuun pukeutuneena kulki julkea omaneduntavoittelija ja ultramaterialisti.

  1. ”No kaikille jaettiin kaikkea kivaa ja typerimmät kansalaiset huusivat Marinin kunigattareksi”

   Olet Juha U asian ytimessä.

 4. Minä ymmärrän yksityis- yritys- valtiontalouden paremmin kuin kukaan teistä.
  Yhteisesti hankitut varat pitää käyttää yhteisesti ja oikeudenmukaisesti ja vastuullusesti, mutta myös unohtamatta moraalia.
  Tämä yksi populistihöpöpuolue on syönyt kaikki sanansa, mistä vaaleissa piti pitää ehdottomasti kiinni, jos hallitukseen menee. Valta ja ahneus sokaisivat.
  Niin kepu kuin muutkin ennen tätä äärisakkia ovat hoitaneet vastuullisesti valtiontaloutta huolimatta ennennäkemättömistä kriiseistä.
  Tämä hullutus- hallitus varastaa köyhiltä ja jakaa varakkaille päinvastoin kuin Robin Hood.
  Riittäkööt tämä tästä bull-sheet halliksesta taas kerran. Hallitus- sana pitää korvata sanalla ”hullutus”. Hallitus on liian arvokas sana roskasakille.

  1. ”Minä ymmärrän yksityis- yritys- valtiontalouden paremmin kuin kukaan teistä…”

   Ilman muuta, ei epäilystäkään

   🤣🤣🤣

  2. Totta hemmetissä ymmärrät. Paremmin kuin me tyhmät yhteensä. Ei siitä kahta sanaa.

   Ps. Ihan vaan vinkkinä, jottet näyttäytyisi yhtä tollona kun me tavikset. Alatyylin englannin laina on kyllä bullshit.

 5. Eikös tuo haukkuminen ala olla jo mennyttä aikaa vaalitkin meni jo aika päiviä sitten

  Mutta kun kansa on joka tapauksessa jaettuna kahteen ja toisella on nippa nappa enemmän kannattajia

  Olis aika lopettaa kansan haukkuminen nyt sillä ei saa mitään hyvää kellekkään

  On otettava huomioon että kansa itse halusi tuon eduskunnan ja hallituksen sen mukaan terv tepivaari

 6. On muutoin jännää juttu se miten vaikuttaa unohtuneen, että tämän vuoden budjetti on Marinin hallituksen tekemä ja se, että runsaan 3 miljardin lisävippi menee Marinin hallituksen sysipaskaan soteuudistukseen, jonka rahoitus aivan tarkoituksella jätettiin muiden hoidettavaksi.

  Eikä kannata unohtaa sitäkään, että kuntien yllättävä satojen miljoonien vajaus on sekin suoraa perua Marinin hallitukselta.

 7. Olisiko Kulmuni kuitenkin ollut Saarikkoa parempi valtionvarainministeri?

  Itse veikkaan, että olisi.

 8. Kukahan tässä kohta itkee ja kuka nauraa.
  Satoselta tuli ilmeisesti housuihin, kun kutsui neuvottelupöytään kaikki työmatkkinaosapuolet ml. vaktakunnansovittelija.
  Tätähän ay on peräänkuuluttanut.
  Ilmeisesti Orpo ja Satonen on kävellyt purran yli ja pannut nurkkaan häpeämään.

  1. Heh…oletko ajatellut, että aivopieruja voi pidätellä ja joskus asioita selvittämällä niiltä välttyy kokonaan.

   1. Kyseessä on työministeriön vastuualue, ei suinkaan valtionvarainministerin.

    Asia on sama, josta on koko ajan ollut mahdollista neuvotella, mutta vasemmistojohtoinen SAK sai kiukkukohtauksen kun ei neuvoteltu täysin heidän ehdoillaan ja ympätty palkkamalliin kaikkea mahdollista.

    No sosiaaliturvaa koskevat muutokset ovat edenneet eduskunnassa SAK: n kiukkukohtauksista huolimatta.

    Valtakunnansovittelija on kutsuttu siksi, että valtakunnansovittelijan rooliin esitetään myös muutoksia, joten kutsu on aika luonnollinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *