Ei ole ilmaisia lounaita kenellekkään, ei edes maahanmuuttajille.

Kun kuuntelee näitä vasemman laitapuolen talous älykköjä ja köyhyystutkijoita, niin ainoa asia jota ne hokevat Suomen kantokyvyn oikaisemiseksi kestävälle uralle on……..

Maahanmuutto, ei väliä millä statuksella tulee kunhan tulee ja jos ei itse kykene niin käydään hakemassa, kyllä valtio kyydin maksaa.

Tilastot osoittavat että valtaosiltaan Lähi-idästä ja Afrikasta tuleva maahanmuutto on haitallista ja se jatkuu ylisukupolvisesti isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle ja koskettaa kaikkia hallinon alojamme taloudesta turvallisuuteen ja kaikkea siltä väliltä, mutta sen sanominen ääneen rinnastetaan vihapuheeksi ja rasismiksi.

Ja vaikka nyt Suomi onkin saanut hallituksen, joka laittaa maahanmuuttajille myöskin velvollisuuksia oikeuksien vastapainoksi, niin monta kantoa on vielä kaskessa ja monta kiveä käännettävänä, ennenkuin nämä vihervasemmistolaiset käärmeenpesät saadaan putsatuksi (ministeriöt)

Vastustut tulee olemaan kovaa ja nyt siitä saadaan jo esimakua, kun rasismivouhkaajat pääsevät äänijänteitään virittelemään eduskunnassa.   Olisipa vasemmisto yhtä innokkaasti puolustamassa Suomalaisiakin kuin mitä se nyt tekee maahanmuuttajien kohdalla, niin saattaisi ne työmihetkin vähemmässä määrin siirtyä perussuomalaisten ”leipiin”, mutta taitaa kurki kuolla ennenkuin suo sulaa.

11 vastausta artikkeliin “Ei ole ilmaisia lounaita kenellekkään, ei edes maahanmuuttajille.”

 1. ”Talousväen puheissa maahanmuutto ratkaisee huoltosuhteen ja tuo myös eläkkeille maksajia. Maahanmuuttajia kaivataan poliitikkojen ja elinkeinoelämän suunnitelmissa Suomeen satojatuhansia, jopa 500 000.

  ”Tätä ajatusta toistellaan, koska sitä halutaan helliä. Meillä ei kuitenkaan ole mitään syytä ajatella, että saisimme Suomeen sellaista väkeä, joka ratkaisisi meidän ongelmiamme. Varsinkaan huoltosuhteeseen liittyviä ongelmia maahanmuutolla ei ratkaista ikinä”, Saukkonen sanoo ja aloittaa perustelunsa.

  ENSINNÄKIN vauraat lähinaapurit ovat samassa tilanteessa, eli muutkin maat kamppailevat samasta työvoimasta.

  ”Meidän asemamme kilpailutilanteessa ei ole kummoinen. Jos verrataan palkkatasoa, Norja on hitosti parempi. Ihmiset tekevät rationaalisia valintoja”, Saukkonen muistuttaa.

  Asiaa ei auta sekään, että Suomessa on maahanmuuttajia verraten vähän, mikä tarkoittaa vähäistä ketjumuuttoa. Ketjumuutossa ihmiset liikkuvat yhteisössään jo muuttaneiden perässä.

  Suomelta myös puuttuu pitovoimaa, eli tänne tullut ei aina jää. Kehittyneenä yhteiskuntana Suomen työmarkkinat ovat myös vaikeat uusille tulijoille.

  ”Kehittynyt yhteiskunta on tietenkin hyvä asia, mutta kääntöpuoli on se, että tänne tulevalla ei ole välittömästi valmiuksia tehdä töitä samalla tuottavuudella kuin täällä olevalla”, Saukkonen sanoo.”

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009190374.html

 2. Saukkonen on tunnettu ”neutraali” maahanmuuttokriittinen todellinen persu ! Tämä on todettu jo kauan sitten.
  En ala väittelemään taas kerran, missä kohtaa, mikä on väärin tai miksi sitä ja tätä. Lukekaa juttu ja päätelkää itse.

  1. Ihmisillä toivottavasti on tapana lukea itse ja tehdä omat päätelmänsä lukemastaan.

 3. Tiedän ( kuten yleensäkkin ) että tämä rasismipaperi minkä nyt eduskunta ottaa käsittelyynsä, niin EVVK valtaosaa kansasta.
  Vain vasemmiston heinähatut ja vilttitossut siitä kiljuvat lisättynä RKP.llä, joka kiemurtelee kuin mato koukussa.

 4. Arvi, olen samoilla linjoilla. Valtaosalla ihmisiä on oikea elämä elettävänä kaikkine huoline murheineen, eikä ole aikaa kuunnella tyhjästä huutamista.

 5. Ministerit eivät pysty hoitamaan ulkomaan tehtäviään. Tämä on viimeinen piste tälöle kauhukabinetille:

  Ovaska nostaa esille vakavan ongelman. Hän on kuullut diplomaattipiireistä, että olisi alueita, maita tai kaupunkeja, johon kaikki Orpon hallituksen ministerit eivät olisi tervetulleita.

  ”Jos tämä on totta, niin viesti on vakava. Rasismi on Suomessa vaikea asia, johon on puututtava. Mutta olemmeko huomanneet tarpeeksi hyvin, että sillä voi olla vaikutusta myös Suomen kansainväliseen asemaan, kauppaan ja ylipäätään kansainvälisiin suhteisiin.”

  1. Hallitus toeuttaa sitä mitä sen kuuluukin tehdä, eli puolustaa ja edistää Suomen ja Suomalaisten hyvinvointia kaikissa sen muodoissaan ja jos se ei joillekin käy niin se ei ole meidän vaan heidän oma ongelmansa ja murheensa.
   Mitä muut meistä ajattelevat, ajatelkoon mitä lystää, pääasia että Suomalaiset tykkää.
   Jos joku sanoo että Suomi ja Suomalaiset ensin on rasismia, niin minä sanon hänelle että suksi vittuun rasismeinesi.

  2. Rassmikälttäjät ovat siis vahingoittaneet maamme mainetta. Tätä vähän epäilinkin.

   Kälättäjillä lienee sama tavoite kuin elokapinallakin, eli tappaa köyhät nälkään ja kylmään ja tauteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *