Eksynyt pääsi vihdoin kaltaistensa joukkoon.

Nyt kun saamme seurata päivittäin edellisen pääministerimme sauhuamista pitkin maailmaa monen sortin pintaliitäjien ja muotomogulien kanssa, niin nyt hän on osaamisensa  ydinalueella ja olen varma, että hän kiittää mielessään Suomen kansaa siitä, että eivät enään uudeksi nelivuotiskaudeksi häntä löysään hirteen valinneet, se oli onni hänelle ja onni Suomen kansalle.

Huonon perinnön hän jätti jälkeensä ja taloudellinen katastrofi on pientä sen rinnalla minkä hänen pääministerin kautensa aikaan sai moraalin ja arvojemme alasajossa ja se tulee olemaan ylisukupolvista kun seuraa tätä hulinointia oppilaitoksissamme, työpaikoilla ja jopa päiväkodeista lähtien.

Jos syyllistä etsitään tähän yhyteiskuntamme kahtiajakoon hyviin ja pahoihin, niin suurin hajoittaja ja alkuunpaneva voima oli Marin ja vaikka hän nyt onkin karistanut taantumuksen pölyt jaloistaan, niin kultti jäi elämään ja nyt se onkin haavoitettuna vaarallisimmillaan ja nyt tuleekin demokratiamme ottaa itselleen se mikä sille kuuluu, eli valta ja voima minkä se on kansalta saanut.

Sitä minä kaikista enempi ihmettelen, että vakaasta ja harkitsevasta Suomen kansasta osa hairahtui tähän Mariinin kulltiuskoon ja olisi ja on yhä valmis kumartamaan vieläkin sitä toteemia ja esittämään sadetanssia kuivuuteen tuomitussa autiomaassaan.

6 vastausta artikkeliin “Eksynyt pääsi vihdoin kaltaistensa joukkoon.”

 1. Ja jos Petteri Orpolta meinaa usko horjua hallitusohjelmansa oikeutukseen tässä vasemmiston äänivallit rikkovassa kultti-kiljunnassa, niin silloin pitää Petterin kääntyä Riikka Purran puoleen, joka estää hänen horjumisensa vasemmalle kaistalle oikeanpuoleisessa liikenteessä.
  Jos nyt ajaudutaan antamaan vääryydelle sijaa majatalossa, niin pian vasemmistolaiset rengit istuvatkin ruokapöydässä, kun itse joudut puulusikalla pernavelliä lusikoimaan hellan nurkkassa.

 2. Pitää tunnustaa etten ole seurannut Marinin politiikan jälkeisiä edesottamuksia itse, enkä seuraa jatkossakaan, mutta eräs kommentti osui toisaalla silmiini.

  Eläköitynyt toimittaja sanoi Marinia seurapiirilemmikiksi joihin yleensä kyllästytään nopeasti.

  Suomessa ylintä valtaa käyttää eduskunta, ei vasemmistovetoinen SAK ja tämä pitää olla aivan kristallin kirkasta.

 3. Luin ”Suuren Kertomuksen” viime sunnuntaina yhtäjaksoisesti kuuden tunnin ajan ja – – siitä tuli hyvin paha olo, kun tietää, että kirjan sensuroitu sokerikuorutettu sisältö vyöryy silmiemme eteen 24/7 valtamedian viestimistä. Kirjasta selviää, että EU:n Vihreä siirtymä ja YK:n Agenda 2030 on alunperin kirjoitettu kaikessa hiljaisuudessa 2010-luvulla Maailman Talousfoorumissa (WEF) Klaus Schwabin tiukassa kontrollissa.

  Pahaa oloa lisäävät mm. se, että valtamedia ihastelee WEF:n Nuoren Johtajan Sanna Marinin pääsyä seuraavaksi WEF:n johtajaksi useimmiten veikatun Tony Blairin viestintätoimistoon tai kun on lukenut Sanoma Oy:n vastuullisuustrategian, jossa sana vastuullisuus toistuu 1256 kertaa ja kun havaitsee sen olevan yhtä po. kirjan valtamediassa sensuroitujen sokerikuorutettujen pääviestien kanssa ja näin ymmärtää, että vastuullisen median suomalaiset toimittajat ovat käytännössä joutuneet WEF:n lakeijoiksi, tai kun tietää idioottien europarlamentaarikkojen ja höynäytettyjen hallitusten hyväksyneen EU:n Vihreän siirtymän ja kirjan promoaman vastuullisen kapitalismin lainsäädännön, joka näkyy nyt mm. Osuuspankkiryhmän aktiivisessa ESG-viestinnässä.” _ lainaus Mikko Paunion blogista 19.9.2023 ”Klaus Schawabin ja Thierry Malleretin kyyninen ”Suuri Kertomus” on kauhistuttavan ”Suuren Resetin” toimeenpano-ohjelma.”
  ————————————————————————–
  ESG on nykysutkien koodinimi ja WEF:n tunnus on: Lähitulevassa ihmiset eivät omista mitään ja ovat onnellisia. (Omistushuolet ovat siirtyneet pienelle superrikkaalle eliitille. Onko tämä eliitti sitten onneton rikkauksiensa ja valtavastuunsa kanssa,- sen varmaan tulkitsee suurelle yleisölle israelilainen kaikkien aikojen satusetä Yaval Harari, joka laulelee Klaus Schawabin lauluja.

 4. Marin teki virheen hakiessaan kansanedustajaksi ilman aikomustakaan ryhtyä siihen työhön.

  Nyt kun hän ei ole kansanedustaja, hän on vapaa nainen vapaassa maailmassa. Koska hän ei mistään päätä eikä mitään muuta kuin itseään edusta, en jaksa välittää.

  Iltapäivälehdet ovat täynnä muoti- ja julkkisuutisia. Oli niiden joukossa entinen pääministerimme tai ei, aion edelleenkin hypätä niiden yli vastaavalla nopeudella.

  Jos hän haluaa juhlia, antaa juhlia. Tiettävästi sitä omilla rahoillaan tekee.

  1. Niin kuin kirjoitin, niin täällä on vielä melko suuri joukkio niitä, jotka huoneentalunaan pitävät seinällään Marin-ikonia ja joka aamu noustessaan suutelevat sen kehyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *