Houkutuslinnut odottavat vesi kielellä ja hameet korvissa.

”Turistit”  tulkaa tuppukylään tänne, tämä helmi on koko Euroopan.

Rahat tuokaa ja ”rikkaat” ystävänne, tää on varmasti napa maailman.

-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-

Nämä turistit joita nyt odotetaan, toiset paska jäykkänä ja toiset vesi kielellä  tulevaksi tänne Suomeen Neuvostol…..anteeksi Venäjältä, niin poikkeavatkin ”normaalista” turistista siten, että jäävätkin tänne maahamme määräämättömäksi ajaksi elelemään muiden piikkiin.  Vaan  niin että poistuisivat täältä takaisin lähtömaahansa lomailtuaan ja maksaisivat lomastaan/palveluistaan  ja siten kartuttaisivat osaltaan velkaista kansantalouttamme.

Kuulun niihin, jotka olisivat rajan pitänyt kiinni niin pitkään kuin Venäjä tekee Ukrainassa kansanmurhaa ja ei poistu/poisteta omaan ryssän helvettiinsä.

Ja jos maaraja on kiinni, niin pääsee sinne halutessaan vaikka lentäen tai vesitse.

Näiden ihmisoikeus vouhkaajien ja kansanvälisten sopimuslobbareiden pykäläpapereilla pyyhin peräpeilini ja varmasti jos naapuri panssarivaunuin työntyisi yli rajamme, niin nämä turvapaikkapyhimykset kyllä heidätkin kukittaisi, ruokkisi ja hoivaisi, sekä toivottaisi tervetulleeksi tuppukylään, käännyttämään  vääräuskoisia isänmaahoureistaan.

Se nyt vaan on niin, että jotain on pahasti pielessä lainsäädännössämme, kun maassa kansalaiset joutuvat karsimaan kaikesta ja kiristämään vyötä valtiontalouden konkurssin estämiseksi, niin rajojen yli tulleille levitetään punaista mattoa ja palvelu pelaa ja kaikki tulee kuin manulle illallinen Suomalaisten selkänahasta repäistynä.  Sitten vielä pitäisi olla kiitollinen ja näyttää iloista naamaa maailmalle kuinka onnellisia ja tyytyväisiä me ollaan mallioppilaan statuksestamme.

Teksi mieleni sanoa kova sana… ja sanonkin että,  RAUTAKANKI.

 

5 vastausta artikkeliin “Houkutuslinnut odottavat vesi kielellä ja hameet korvissa.”

 1. Oikeastaan kaikkein huolestuttavinta tässä kokonaisuudessa on se, että mikäli ihmisoikeusfundalistit saavat viimeisen sanan niin siinä tapauksessa itsenäinen maa kuten Suomi, ei saa suojata omia rajojaan, ei omaa kansaansa, ei EU: n eikä NATOn ulkorajaa vihamielisen valtion toimilta.

  Joku voi pitää tuota kärjistyksenä, mutta ikävä kyllä se ei sitä ole ja tuolle löytyy jopa paljon kannatusta niin Suomessa kuin myös EU:ssa.

  1. Minä kun olen koko ikäni kiertänyt tahkoa vain yhteen suuntaan, niin sinä Mika osasit itseäni paremmin asetella asiat kontekstiin, eli ymmärrettävään muotoon.
   👍

 2. Niin jos Puola ja Baltian maat niin miksi ei Suomi?
  Nyt pääsy ja Purra lupaa lisää vyönkiristystä omille.
  Tämä on oikeistohallituksemme politiikkaa?

   1. Jollakin on tuo luetun ymmärrys jotenkin kateissa, kun ei ymmärrä sitä, että rajojen sulku tapahtuu uudelleen, jos paska jatkaa haisemistaan.
    Purra ei todellakaan lupaa lisää vyönkiristystä omille tässä asiassa eikä vapaata pääsyä tänne..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *