Hyvä että taas saatiin yksi totuuden puhuja lisää.

Argenttiina on valinnut itselleen uuden presidentin Javier Milein ja ainakin Suomen media jo ennätti hänet leimata seinähulluksi, joka on kuin 1/1.ten Yhdysvaltain edellisen ja tulevan presidentin kanssa.

Ainakin yhdessä asiassa he soutavat samaan suuntaan, kutsuessaan ilmastonmuutosta siten miten sitä tänä päivänä torjutaan, niin vasemmiston masinoimaksi suureksi valheeksi ja huijaukseksi.

En nyt olisi huolissani Trumpin uudelleenvalinnasta sen paremmin Ukrainan kuin Natonkaan suhteen, mutta erittäin iloinen olen että tälle ilmastojihadismille ja uskonnolle saadaan suitset ja jos nyt ihmiskunta haluaa hukkua omaan paskaansa, niin ilmasto muuttuu joka tapauksessa kuten se on muuttunut maapallolla  syntyhistoriastaan lähtien ja ihmisten käyttäytyminen ei normaaleihin sykliväleihin pysty tekemään juuta eikä jaata., kylmä seuraa lämmintä ja päin vastoin.

Itse vertaisin tätä ilmastohulluutta uskontokulttiin, jossa ihmiset jo syntyessään kastetaan, ei kristinuskon eikä muunkaan jumaluuden opetuslapseksi, vaan aivopestään ilmastojihadismiin ja neuvotaan tekemään kollektiivinen joukkoitsemurha, että ylipapit pelastuisivat.

On uskomatonta, että ihmiskunta ja läntinen sivilisaatio etunenässä haluaa näyttää mallia siitä, että kuinka köyhäkin voidaan pelastaa matkalla kurjuuteen.

 

 

3 vastausta artikkeliin “Hyvä että taas saatiin yksi totuuden puhuja lisää.”

    1. Niilo,- Ei tarvitse mennä kuin kivenheiton päähän Argentiinasta niin havaitaan, että kuinka yksi maailman öljyrikkaimmista valtioista (Venetzuela )on vasemmiston johtamana viety kaikilla mittareilla mitattuna konkurssiin ja jopa nälänhätään, joten kun oikeisto ajaa yhteiskuntaa terveelle talousajattelulle, niin se on ainoa tie silloin auttaa niitä heikommassa asemassakin olevia saavuttamaan paremman oksan millä istuvat.
      En ole vielä yhtään vasemmiston johtamaa kansantaloutta tavannut, joka olisi noussut köyhyydestä rikkauksiin, ainoastaan korkeimmat polymbtyrot pois lukien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *