Jos kepu pettää aina, niin demarit tekee sen varmasti.

Sitähän emme saa koskaan tietää, että kuinka suuren määrän demarit olisivat saattaneet menettää ääniä viimekevään eduskuntavaaleissa, jos esim. Sanna Marin olisi kertonut siirtyvänsä heti vaalien jälkeen kapitaalin kammariin kiertämään maailmaa ”hyvän tahdon lähettiläänä”. Itse oletan sen äänimäärän valtavaksi ei yksin Pirkanmaan osalta, vaan myös koko maata kattavaksi, oma arvioni liikkuu tuolla 100000 äänen hujakoilla jos Marin olisi ollut rehellinen. Joten salaus kannatti paikkalukuun peilaten, mutta oli jumalan lykky että ei sentään pääministeriyteen asti.

Toinen koijari joka salasi/salattiin äänestäjiltä oli entisen Taistolais kommunistin ja nykyisen demarin ja vieläpä  ministerinäkin istuneen Lindenin Hussin aikaiset vääryydet jotka olivat/ovat  poliisin ja syytteen  alaisessa tutkinnassa. Varmasti hänenkin äänimääränsä olisi pudonnut reilusti nykyisestä ja todennäköisesti ei olisi uusinutkaan valtakirjaansa parlamenttiin, joten salaus kannatti hänen ja koko puolueen osalta tehdä, vaikka nyt saattaakin varaedustaja jatkossa nousta Arkadianmäelle jos ja kun Linden todetaan toimineen tieten rikollisesti.

Mutta jos vielä demareita aijotte äänestää, niin teette sen omalla vastuullanne, sillä varoitettu nyt ainakin on näiden(kin) esimerkkien myötä.

 

20 vastausta artikkeliin “Jos kepu pettää aina, niin demarit tekee sen varmasti.”

 1. Yksikin ääni kepulle, demareille, kokkareille, vihreille, vasureille, ruottalaisile, risitillisille tai Harkimolle vastaa 1 000 ääntä pois persuita.

  1. Gallupit eivät onneksi Niilo tee päätöksiä, ehkä neljän vuoden päästä sitten pääsette taas syömään sitä kakkua jota nyt Orpo/Purra leipoo.

 2. Demarien kannatus lähti kasvuun kun pääsivät eroon Marinista, enkä ihmettele.

  Kyllä moni perinteinen demari vierasti sekä Marinin poliittista linjaa, että käyttäytymistä, josta eilinen oli taas hyvä, mutta ei millään tavalla yllättävä esimerkki.

  1. Linden on tunnettu ihme säätäjänä missä on työskennellyt. Turussa, Porissa, Helsingissä, ei välttämättä kauhean moni ole kaipaamaan jäänyt.

   1. Niin, en kyllä ymmärrä että mistä iso-Antti on kiitonsa saanut ammennettua Gallupeihin, koska politiikan sisältö on kuitenkin I/I.teen Marinin tekemään höttöön.

    1. Parin viikon välein julkaistavat gallupit ovat kovin herkkiä reagoimaan hetkiin, itse en niitä kovin korkealle noteeraisi.

     Osa nosteesta selittyy vasemmiston vallankaappausyrityksellä, johon on laitettu kaikki verovaroista kerätyt panokset.

     Lindtmanilla tulee olemaan täysi työ hallita julkisuustyrkkyjä demarinaisia, enkä suoraan sanoen ole vakuuttunut, että hän siinä onnistuu.

     1. Siinä tulee suurella todennäköisyydellä käymään niin, että AY lakkoillessaan sahaa omaa ja demareiden oksaa, mitä pidempään sahaavat, niin sitä varmemmin sattuu.

 3. Saarikon mielestä kepun alamäki Marinin syytä – oli se Marin voimanainen kun pystyi painamaan kepun kannatuksen joka ei vieläkään nouse?

  1. Marin teki Saarikosta kulttuurimarxistin. Toipuminen ottaa aikansa.

 4. Kyllä se syy on siinä, että kepu meni juoksupojaksi Marinin hallitukseen saadakseen sen maakuntahimmelin.

 5. Demarien ja AYn yhteisvoimin Suomi vaeltaa muutaman askeleen muita Pohjoismaita perässä.

  1. Heh…kerrohan mitä mikä osuus polttoaineen hintojen noususta johtuu hallituksen toimista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *