Jussi on ainoa jolle uskoisin kämppäni avaimet.

Nyt kun olemme saaneet seurata tätä presidentinvaaliemme ympärillä tapahtuvaa Gallup pöhinää, jossa media näyttää jo pitävän kirkossa kuulutettuna, että ruiskukka kukkii jatkossakin Mäntyniemen vainioilla.

MUTTA….

Minulla kun tuo poliittinen muisti on pidempi kuin ”normaaleilla” ihmisillä, joka todistetusti liikkuu tuossa kolmen kuukauden hujakoilla, niin muistan hyvin vielä kuinka kävi Riitta Uosukaisen kohdalla, kun hän Galluppien selvältä kärkipaikalta lähti laskuun sen jälkeen, kun vaalikeskustelut paljastivat hänet pinnalliseksi tuuliviiriksi ulkopolitiikan osaajana.  Ahtisaarihan siellä sitten oli Rhenin ( ei Ollin ) kanssa toisella kierroksella ja lopputulos tiedetään.

Joten, käykä vielä Stubbille ”Elisabetit” ?

Mutta hankalaksi menee, jos vaihtoehtona Stubbille on Haavisto, Urpilainen ja Rhen, kaikki epäluotettavia kyseiseen virkaan.

Minulla on jo oma ehdokas valittuna ja varmasti vielä tullaan näkemään Gallupeissa jonkin sortin Jussi ilmiö, mutta presidentiksi asti se ei kanna, se on valitettavaa Suomen kannalta.

Olin jo alkujaan sitä mieltä, että Orpo teki virheen valitessaan Stubbin Häkkäsen sijaan, onhan siinä nyt näillä kahdella valtava ero, kun toinen muistuttaa ”pyryharakkaa” ja toiselle suoruudessa rautakankikin tuntee kateutta.

Häkkänen ajattelee ensin mitä sanoo, ettei yhtäkkiä sano mitä ajattelee, Stubb sitävastoin yhtäkkiä sanoo mitä ajattelee, sitten niitä aivopieruja pahoitellaan jälkikäteen.

Joten, nyt ei ole valittavana kuin huonoja ja erittäin huonoja vaihtoehtoja presidentin virkaan, kun kansalaiset ovat liiaksi Jussin kohdalla ennakkoluulojensa vankeina.. harmi.

9 vastausta artikkeliin “Jussi on ainoa jolle uskoisin kämppäni avaimet.”

 1. Jussi eroaa muista presidenttiehdokkaista siinä, että hänen ei ole tarvinnut jälkeenpäin muiden tavoin myöntää olleensa hyväuskoinen idiootti.
  Jussi kun on nähnyt mihin johtaa sinisilmäisyys, niin häntä on pidetty häirikkönä aisan yli potkijana, nyt kaikki myöntävät hänen olleen oikeassa lähes asiassa kuin asiassa.

 2. Nuot ehdokkaat ei eroa kukaan missään toisistaan huonoja ovat kaikki ainutkaan ei eroa paremmaksi toisista

  Vaikea on valinta kenestäkään presidenttiä sen kun pitää olla koko kansan presidentti

  Ja vaalikoneet ei asiaa auta

  Mutta kukin valitsee omasta mielestään oikein niin minäkin terv tepivaari

  1. Tiedän että en tähän sinulta tepi vastausta saa mutta kysyn silti, että kuka olisi sinun mielestäsi se koko kansan tuleva presidentti, jos tästä nykyisestä kandidaattikatraasta sitä ei löydy.

   1. Eikös se tepi olisi jo ihan luontevaakin, että Jussi nousisi siltä nykyiseltä maamme toiseksi suurimmalta hiadarkian paikalta ykköspaikalle Mäntyniemeen.

 3. Kukaan ei noista ehdokkaista ole kelvollisia johtamaan Suomen kansaa terv tepivaari

 4. No en voi vastata koska ei olisi kovin helppo asia asettua ehdolle kenenkään muun kun puoleen asettamana terv tepivaari

 5. Minulle taisi käydä samoinkuin ”Tepille”. Ei oikein tuosta ehdokasporukasta erotu yhtään niin valovoimaista tähteä, että voisi äänestää. Ehkä on liian suuri porras edellisen ja tulevan presidentin ominaisuuksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *