Jyrkkä ei.

Vaikka olenkin lähes kaikkinaisen urheilun kannattaja ja toivon että politiikkaa ei sotkettaisi urheiluun, niin rajansa sentään kaikella.

Nimittäin, nyt tulee Suomen osoittaa kaikilla areenoilla ja jokaisessa päätöksessään selkeästi, että Suomi ja Suomalaiset urheilijat eivät osallistu mihinkään urheilutapahtumaan jossa Venäläiset urheilijat ovat edustettuina, olivatpa he neutraalin lipun alla tai ei.

Kun kerran ollaan tinkimättömiä kaikessa muussakin venäjän suuntaan, niin urheilun ei pidä tehdä tästä poikkeusta.  Se olisi häpäisy niitä kohtaan, jotka Ukrainassa ovat antaneet henkensä ja terveytensä taistelussa juuri niitä vastaan, jotka nyt haluavat muka ”viattomina” esiintyä urheiluareenoilla.

Tietenkin se on epäoikeudenmukaista Suomalaisia urheilijoita kohtaan jos boikotoidaan, mutta tässä on nyt suuremmista asioista kysymys, kun kansakunta taistelee olemassaolonsa puolesta Ukrainassa.

Eihän tietenkään urheiluboikotti kohdallamme ole ratkaisevassa asemassa sodan kulussa, mutta sen boikotin jälkeen voimme katsoa Ukrainalaisia silmiin ja sanoi olevamme heidän puolellaan niin sodassa kuin urheiluun liittyvissä päätöksissämmäkin.

9 vastausta artikkeliin “Jyrkkä ei.”

 1. Samaa mieltä.
  Tässä jokin sakki vaatiin Suomea boikotoimaan euroviisuja Israelin vuoksi.
  Sama sakki tuskin vaatii boikotoimaan urheilukisoja venäjän takia.

  1. Itsekkin ajattelin että nämä Israel boikottia vaativat ovat niitä samoja jotka Palestiinan/Hamasin lippuja liehuttavat marsseillaan.

   1. Olisi odottanut että olisi presidenttiehdokkailtakin eilen kysytty esim. Suomen osallistumisesta Pariisin ensikesän Olympialaisiin, jos venäläiset urheilijat ovat mukana.

  1. Jos nyt oikein ymmärsin sinua tepi, niin hyväksyt venäläisten mukanaolon kansanvälisissä kilpailuissa hyökkäys-sodastaan huolimatta ja Suomalaistenkin näin ollen.

   1. Väärin meni kuitenkin en hyväksy heitä sitten kun sotiminen on ohi asia voi muuttua mutta Arvi huomaa voi muuttua terv tepivaari

 2. Mika Suomi voi osallistua kunhan sinne ei oteta itänaapuria terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *