Kaikki muut kalpeni, mutta meirän Jussi säilytti värinsä.

Muutaman kuukauden kuluttua Suomessa järjestetään presidentin vaalit, niin vähän jo raapaisen pintaa syvemmältä tätä kavalkaadia mitä on tarjolla.

Koska Venäjä tulee olemaan jatkossakin naapurimaamme, tahdoimmepa tai emme, niin nykyisistä presinttiehdokkaista lienee vain yksi, joka ei ole ollut sinisilmäinen Neuvostoliiton/Venäjän suuntaan.

Jussi Halla-aho sai kuraa tuulettimeensa niin oikealta kuin vasemmaltakin puolelta, kun hän näki mikä Venäjä on, on aina ollut ja on jatkossakin, eli totalitaristinen valtio, käytettiinpä siitä mitä nimitystä hyvänsä ja on pysyvä uhka läntisille demokraattisille naapureilleen, myös Suomelle, vaikka täällä suomettuneisuuden piikillä rokotetut uskoivat hyvään vastattavan hyvällä vanhan YYA.n hengessä.  Nyt sitten kuulee monensorttisia selityksiä kaikilta muilta paitsi Jussilta, että miksi he ovat kotiryssää hyysänneet povellaan ja selitykset saavat ainakin itsessäni aikaan naurun remakan.

Ja vaikka sisäpolitiikka ja sisäinen turvallisuus ei varsinaisesti kuulu presidentin rooteriin niin sanon kuitenkin, että lienee Jussi siinäkin ollut ainut joka jo kaksikymmentä vuotta sitten näki mihin johtaa nykyisenkaltainen rajat auki taivasta myöden maahanmuutto politiikka, josta Ruotsi hyvänä esimerkkinä ja johon mekin olemme olleet sinisilmäisiä, kuten edellämainitsemaani Venäjäänkin nähden.  Vielä nytkin meillä hyssytellään maahanmuuton ongelmia ja edelleen saa rasistin ja ihmisvihaajan leiman, jos ja kun rohkenee kissan nostamaan pöydälle.

Jussi Halla-aho olisi varmasti presidentti, joka ei kumartelisi sen paremmin itään kuin länteenkään, vaan hän kumartaisi Suomelle ja Suomalaisille AINA, niin sodan kuin rauhankin kysymyksissä, eli olisi isänmaan asialla, eikä olisi ulkomaisten ”pikavippi-mannekiinien” houkutuksille perso.

Mutta tiedän kyllä senkin, että Jussi ei Saulin saappaita saa täytettäväkseen, sillä kansallismielisyys ei vielä  TOISTAISEKSI  ole se aate ja arvo jolla presidentiksi Suomessa kohoaa, ikävä kyllä.

Mutta niin tai näin, niin meidän ruokakunnasta Jussi saa äänemme ja jos hän ei ole mukana toisella kierroksella, niin nyt esillä olevilla ehdokkailla ei ole niin nokon nuukaa kenelle ääneni antaisin, jos nyt yleensä annankaan, kaikki ovat Globalisteja, maailman parantajia ja hyvän mallioppilaan nimeen vannovia, sekä fiskaali unionin ”aisankannattajia”.

4 vastausta artikkeliin “Kaikki muut kalpeni, mutta meirän Jussi säilytti värinsä.”

    1. Vaikka nyt humu-Pekka keikkuukin Galluppien piikkipaikalla, niin en itse vielä kirkossa kuuluttaisi hänelle paikkaa toiselle kierrokselle.

      1. En tiedä, ehkä Haavisto on kakkoskierroksella, mutta presidentiksi siitä on vielä pitkä matka ja toivottavasti se on liian pitkä Haavistolle.

  1. Liberaali Haavisto vai liberaali Stubb? Siinä vaihtoehdot toisella kierroksella?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *