Kepu ei enään kansaa petä, se pettää/pettyy vain itsensä.

Kepu on paniikissa, kun se yrittää nyt epätoivoisesti oppositoissa päästä eroon leimastaan vasemmiston kynnysmattona, johon  vasemmistotoverit neljän vuoden hallitustaipaleella kurasaappaansa siivosivat.

Samaan aikaan kepu koettaa löytää arvostelemista myöskin Orpon hallituspolitiikasta ja eri toten perussuomalaisista, vaikka tässä kepun persmäessä olisi ollut suoranainen Lotto-voitto kepulle, jos se olisi uskaltautunut mukaan Orpo I.seen.

Saas nähdä sitten, että kumpi vie voiton välikysymysten määrässä  seuraavana neljänä vuotena, vasemmisto vai kepu.  Itse ajattelen että kepu, sillä vasemmisto ratsastaan nyt Gallupeissa aallonharjalla EI EI EI ”vaihtoehdollaan” ja ei voi muuta kuin ihmetellä että kuinka äärettömän lyhyt se kansalaisten poliittinen muisti oikein onkaan, kun nyt tämä vasemmisto värkkäilee kuten myös kepukin välikysymyksiä itselleen edellisen hallituskautensa virheistä.

AY liike vaatii neuvotteluja työmarkkinaosapuolten kesken ja ennen kuin ollaan pöytään istuttu, niin laitetaan persettä penkkiin varmuuden vakuudeksi, se on sitä tavanomaista työelämän uudistamista joka kulkee isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle ja joka kultaisin kirjaimin hautakiveen kaiverretaan.

Kun olen kuunnellut eduskunta keskusteluja, niin kyllä Siperia opettaa, sillä hallitusohjelman kirjauksia puolustaa nyt kaikkein kiivaimmin RKP,  joka vielä hetki sitten oli tovereiden käsikassarana kaatamassa hallitusta arvo,-ja rasismihöpinöillään.

3 vastausta artikkeliin “Kepu ei enään kansaa petä, se pettää/pettyy vain itsensä.”

 1. Kyllä sieltä kepu vielä repäisee. On siellä näitä Sipiöitä takarivissä odottelemassa. Siinä persuilla pyyhitään takal….oa ja kokoomuskin vielä kärvistelee.
  Persut on ohi menevä ajan ilmiö, joka herättää kansan yhteen tällaisiä ääritötteröitä vastaan.

 2. Oliko se edellispäivänä kun luin Saarikon haastattelua Kepun tilaamaan raporttiin, jossa uumoultiin Kepun muuttuvan 6% puolueeksi, ellei suuria tapahdu.

  No sen haastattelun pohjalta veikaan, että 6% jää saavuttamatta.

  Minä en kyllä keksi yhtään syytä sille miksi Saarikko on Kepun puheenjohtaja, kaikki mitä hän tuossakin haastattelussa sanoi oli aivan yhtä tyhjän kanssa, siis ei kerta kaikkiaan yhtään mitään sisältöä.

  1. Sama tunne tuli minullekkin haastattelua lukiessani ja Saarikko on paremmin mielikuva,-ja taivaanrannan maalari politikko.
   En jaksa käsittää, että tähän tilanteeseen mihin Saarikko on kepun vienyt puheenjohtajana, että hänelle ei löydy haastajaa nuijan varteen, vaan mennään vanhaan malliin rinta rottingilla kohti uusia pettymyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *