Kiitetään kun on kiitoksen paikka.

Jos nyt sallitaan ja miksi ei sallitaisi minun esittää vilpitön kiitokseni Sanna Marinille hänen vaalityöstään, sillä hänen osuutensa perussuomalaisten nousuun on kiistaton.  En tähän enään ala sitä pitkää listaa toistamaan, millä hän on saanut kansalaiset hyppäämään perussuomalaisten jalaksille, sillä ne ovat kyllä tulleet tutuiksi tämän vaalikamppailun aikana hyvinkin pöyristyttävinä ja kansaa kahtiajakavina hajoita ja hallitse viittauksina.

Kiitokseni osoitan myöskin Petteri Orpolle osuudestaan perussuomalaisten nousussa, sillä jos toimii kuten hän on toiminut, että on ikäänkuin kilpailuttanut Marinia ja Purraa siihen, että kumpika heistä syvinpään kumartaa kokoomuksen suuntaan.  Kuinkas se sanassa sanotaankaan, että ylpeys käy lankeemuksen edellä ja ei taida sekään huono vertaus olla, että ei koskaan pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa.

Ja kun nyt olen näitä kiitoksiani jaellut, niin annetaan nyt vielä suuri kiitos koko valtavalle media-armeijallemme, joka uhkakuvien maalaajana yhä on jatkanut sen vanhan levynsä pyörittämistä että persu paha ja heidän voittonsa tietää heinäsirkkaparvien laskeutumista maamme kamaralle ja on peloteltu kansalaisia sillä, että persujen voitto tietää parhaan ja nöyrimmän nöyristelijän, sekä  maksajan ja kuunteluoppilas statuksen menetystä Brysselissä. (herra armahda ja varjele tältä pahalta )

Minusta on tullut varsin hyvin selväksi näissäkin vaaleissa, että mm. demareiden ja kokoomuksen puoluejohto noudattaa varsin toisistaan poikkeavaa linjaa oman ruohonjuuritasonsa kanssa ja se tulee varsin hyvin selväksi siinä, kun on seurannut taloustutkimuksien kyselytutkimuksia halki puoluekenttien. Ja varsin hyvin huomataan sekin, että perussuomalaisten keskeiset poliittiset tavoitteet, asiat ja arvot ovat valta virtaa kansan keskuudessa jos taloustutkimuksiin on uskomista, joten kyllä kansa tietää.

6 vastausta artikkeliin “Kiitetään kun on kiitoksen paikka.”

 1. Työmies Putkonen teki tempun ja osa ehti jo äänestämään. Olis nyt lupaukset pitäneet edes kampanjan loppuun asti.

  1. Ei voi kuin 😊 tälle Niilon kiihkeälle tarpeelle sanoa, että väärin äänestetty.

   1. Arvi, Mariiniin hurmaantuneet eivät ymmärrä, että inhimillisiä erehdyksiä tapahtuu ja käsi nostetaan virheen merkiksi.

    Miten tätä edes voisi ymmärtää kun Marin ei tee virheitä, eikä erehdy ja kaikki mitä Marin sanoo on se ainoa oikea totuus, oli se sitten kuinka pähkähullua tahansa.

    Virhe ei ole esittää Hornettirn luovuttamista jo ennen kuin tilalla on uusia ja eilisen Hesarin mukaan Marin olisi luovuttanut myös Leopardit, mutta kyllä hän varmaan on kaiken muun ohella ylin sotilasasiantuntija 🤣🤣🤣

    Niiloa kun tuo kiky asia niin vaivaa niin ei voi kuin pahoitella sitä ettei demarit olleet hallituksessa asiaa hoitamassa.

 2. Jos taas ei ole vaihtoehtoa kun yhdelle jätän ääneni antamatta ja samaa ehdotan kaikille terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *