Kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta, PerusS.

Vaikka tiedänkin, että niin pitkään kun olemme rajojemme ulkopuolisen ”korporaation” lainsäädäntä, perustuslaki-ja toimeenpanovallan alaisina ( alamaisina ) niin äänestämien on aivan turhaa ja karavaani kulkee ja koirat haukkuu siitä huolimatta, vaikka me kaikki nukkuisimme vaalipäivänä.  Siitä huolimatta ja siitäkin huolimatta lähden äänestämään ja annan ääneni perussuomalaisille, joka ainoana eduskuntapuolueena tämän  Brysselin yhden totuusopin asettaa kyseenalaiseksi ja heittää kapuloita keskuskomitean rattaisiin sillä voimalla, jonka äänestäjät heille antavat.

Tottahan äänestämisellä siltä osin on merkitystä, että onko taskurahamme vasemmassa tai oikeassa taskussa ja onko ruoska oikeassa vai vasemmassa kädessä, kyllä se silti kipeää tekee, jos ei ole ollut ymmärrystä rakentaa omaa elinpiiriään iskun kestäväksi.  Mutta se nyt kuitenkin on loppupeleissä niin, että soon korkeemman käres maamme ja meidän kaikkien kohtalo, ihminen vain luulee Jumalan kieltämällä olevansa kaikkivoipa ja hallitsevansa niin elävät kuin kuolleetkin.

20 vastausta artikkeliin “Kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta, PerusS.”

 1. Jos vallan saa yksi se on monelle vettä ja leipää, Eikö vallan voisi jakaa noille kolmelle suurimmalle joilla olisi valtaa 60% ja vähemmstö 40% voisi ohjailla?

  1. Suomi on EU.n haarakonttori, eli sivuapteekki, josta Euroopan nälkää näkevät sivistysvaltiot käyvät noutamassa troppia pahinpaan taloudelliseen kurimukseensa.
   Ja suomipoika on kiitollinen ja selkääntaputtelijoita piisaa, kun taas saatiin kehut parhaana mallioppilaana joka ei aisalle kaki, sillä huomenna on Brysselissä markkinapäivä.

 2. Se joka antaa valtakirjan euu vastaisesti ovat Putinin politiikan kannattajia
  Koska Venäjä ei pidä euusta lainkaan eikä se ole mikään salaisuus terv tepivaari

  1. Kirjoitat sontaa, koska et ymmärrä politiikkaa. Itsenäisyydestä eli valtiovallasta suuri osa on perustuslain vastaisesti lainattu unionille.

    1. Tepi:
     Voithan lisätä, että luulottelet, koska et kuitenkaan juuri mitään tiedä.

 3. Voi sen noinkin julki tuoda koska ei ole kaukana sekään terv tepivaari

 4. Kyuu,- Minä en kumarra eikä selkäni taivu suuren ja mahtavan ( EU.n ) edessä ja minua ei aivopestä kuten teitä EU-uskovaisia yhden poliittisen aatteen kannattajaksi ja jos te luette itsenne sivistyneiksi Eurooppalaisiksi, niin herra varjele minua siihen sairastumasta..

 5. Karjalaisen ja Kyuun kommentit poistettu, sillä eihän blogini ollut itsestäni vaan järjestelmistä.

  1. Arvi:

   Saat poistaa tuon sontajuttuni halutessasi, koska siitä puuttuu osoite. Se oli osoitettu perustuslakiamme vastustavalle Tepivaarille.

   1. En vastusta perustuslakia vaan annan sille koko tukeni
    Tuosta sun sanomisista vois sanoa että piip siinä se
    Perusuomalaisilla on omat näkemyksensä perustuslaista ei siinä enempiä terv tepivaari

    1. Tepi:

     Mielestäni juttusi pitäisi poistaa. Ei Arvi varmaankaan tarkoittanut vitjaa valehteluasi varten.

 6. Kyuu,– minä en ole arvostellut teitä kuten te minua mielipiteistäni..
  Kritisoikaa blogia eikä blogin kirjoittajaa.

 7. Poistin kaikki Kyuun ja Karjalaisen kommentit, kun näyttää siltä että he eivät noudata Blogin sääntöjä henkilöön menemisessä.

 8. Itse en ole minkään puolueen jäsen, mutta olen äänestänyt perusS. yli kymmenen vuoden ajan ja aion äänestää jatkossakin.
  En vastusta Euroopan Unionia, mutta vastustan EU-liittovaltiota kuin myös Suomen mallioppilasasennetta!
  Tähän viime mainittuun pitäisi tulla muutos.

  1. LK:
   Enhän minäkään oikeastaan unionin olemassa oloa vastusta, pitäkööt unioninsa, vaan kannatan, että unioni palauttaisi täysimääräisesti valtiovaltamme, joka sillä on ollut lainassa.

   Asia tulee ajankohtaiseksi, kun NATO -jäsenyys on varmistettu.

 9. Ajattelemattomat asiamiehemme hattuilivat Orbanille, ettei Unkari ole oikeusvaltio.
  Orban vastasi aivan oikein, ettei Suomikaan ole, koska meillä ei ole perustuslakituomioistuinta (jota PS on kaivannut). EU -intoilijat pelkäävät tuomioistuinta uransa takia, koska ymmärtävät toimineensa perustuslain vastaisesti ja siksi tuomioistuimen perustamista vastustavat.

 10. Se oli joko v. 1991 tai v. 1992, jolloin kansanedustaja Sauli Niinistö eduskuntapuheessaan toi julki, että eu-oikeus tulisi käymään perustuslakimme yli ja ettei Suomessa voitaisi tehdä yhtäkään lakia, mitä eu-oikeus ei hyväksyisi.
  .
  Kun ”neuvoa antava kansanäänestys” vuoden 1994 syksyllä järjestettiin, niin kansalta salattiin, mitä liitynnästä seuraisi.

  Vastuussa salaamisesta oli tietenkin Esko Ahon hallitus. Myös presidentti Ahtisaaren olisi pitänyt ottaa asiasta selvää ja tiedottaa kansalle. Ei myöskään eduskunnan puhemies, kokoomuksen Riitta Uosukainen, kertomansa mukaan tiennyt, miten suurista asioista oli kysymys.

  Kysymys taisi olla maan itsenäisyyden vastaisesta salaliitosta?

  ”Neuvoa antavan kansanäänestyksen'” järjestäminen oli täyttä huijausta.

Kommentoi