Kumpi vie ja kumpi vikisee, vai vikiseekö kumpikaan.

Kun nyt kauhiasti toitotetaan sitä, että miksi kokoomus on muuttunut persummaksi kuin persut itsessään haitallisen maahanmuuton osalta.  No, kokoomuksen oli ”pakko” ottaa lusikka kauniiseen käteensä siksi, että jos ei olisi ottanut, niin ei olisi sitten myöskään saanut haluamiaan muutoksia työ,-ja sosiaalipolitiikan osalta ( ansiosidonnainen, lakko-oikeus, paikallinen sopiminen, asumistuki jne jne )  Ja senkin kokoomus tietää, että sinipuna hallitus olisi jatkanut siitä mihin Marin sen jätti.

Perussuomalaiset taas tietävät, että oli ”pakko” antaa kokoomukselle siimaa, jotta haittamaahanmuutto, eli Suomeksi sanottuna Ruotsin tielle oli saatava suitset.  Kompromissi kompromissista ja äänestäjien arvioitavissa sitten on kuka petti vai pettikö kukaan ja oliko kompromissit heidän suunsa mukaisia.

Kokoomuksen ja perussuomalaisten liitto on niinsanoakseni pakkoavioliitto, jossa uuden synnyttäminen vaatii molempien puolisoiden läsnäolon ja vasuunoton, että uunista otettu pulla saa hyvät eväät elämälleen.

Sehän on selvä että oppositio huutaa jokaiseen asiaan että väärin sammutettu ja kylmää kyytiä, mutta varmasti kaikki muistaa vielä kuinka vihattu mies oli Iiro Viinanenkin 90 luvulla  valtiovarainministerinä, mutta myöhemmin hänen toimintansa on nostettu kansakunnan kaapin päälle osoituksena rohkeudesta seistä vaikeimpienkin päätöksien takana, koska tekemättäkään ei voinut jättää huolimatta kärsimysten määrästä.

 

 

9 vastausta artikkeliin “Kumpi vie ja kumpi vikisee, vai vikiseekö kumpikaan.”

 1. Tässä vastaus:

  Suomalainen köyhäkin ensin !

  Hallitus siirtää maalitolppia vaalien jälkeen: ”Kokoomuksen perustelut asumistuen leikkaamiselle muuttuivat.”

  Asumistuen leikkaus ei alennakaan vuokria tai kohenna työllisyyttä, kuten ennen vaaleja kerrottiin. Kyse on puhtaasta tulonsiirrosta, jossa otetaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevilta ja annetaan lisää veronvähennyksinä kaikkein rikkaimmille.

  Eivät perussuomalaiset petä äänestäjiään kokoomuksen kainalossa.

  Sillä suomalainen on aina ensimmäinen jonossa!

  Rikkaat rahanjakojonossa ja köyhät leipäjonossa, ja kumpikin jono tulee pidentymään.

 2. Jos nyt vielä vähän yksinkertaistan, eli väännän rautalangasta.
  Mitä korkeimpaan oktaanin ja desibeliin nousee vasemmiston huuto, niin silloin tiedetään, että oikealla tiellä ollaan ja painetaan vain kaasupoljinta jarrun sijaan.

 3. Joskus harmittaa tämä Heikin mustavalkoisuus tai ainakin olen sitä mieltä että kaikki persut eivät ole tyhmiä ja että aivan joka puolueen riveissä on tyhmiä. Parempi tietysti olisi kun antaisi kohtuuttomien kommenttien mennä toisesta korvasta sukkana sisään ja toisesta ulos

  1. Kovasti tuo slogan ”suomalainen ensin” kertoo kaiken !
   Tyhmä slogan on tyhmän aikaansaannos, viisas ei tuohon sortuisi.
   Ei se Saulinkaan ”työväen presidentti” paljoa viisautta sisältänyt.
   Mainostoimistojohtoisia puolueita, ei puoluejohtajien !
   Nythän ne sloganit näyttävät irvokkaasti, mitä puolueet ovat.

  2. Kun joku sanoo toista tyhmäksi, niin minusta se kertoo lähinnän sanojasta itsestään ja mistä se sitten kumpuaa tällainen lausahdus, niin mitä suuremmalla todennäköisyydellä se on perua lapsuudesta, kun ei ole ollut syliä lohdutukseen, vaan on sanottu että ei mies saa itkeä.

   1. Varsinaista ” keittiöhellapsykologiaa”.
    Miksi persuille nauretaan ? Miksi niitä halveksitaan? Kuka niistä pitää ? Ei oikeasti kukaan !
    Miksiköhän ? Kannattaa lukea lehdistöstä näiden päivien uutisia.

    1. Minkäs sille voi, että punavirheet ja puna*ulkut ovat ideologisesti tyhmiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *