Kun sydän sykkii oikealla, niin vasemmisto joutuu koomaan.

Minun ei tarvitse arpoa presidentinvaalien ehdokastani, se on kirkkaana kuin pläkki.  Mutta sen sanon, että Suomen tulevaisuuden kannalta olisi ensiarvoista, että vasemmisto pidettäisiin Mäntyniemen oven ulkopuolella vain kynnys mattona. Lähinnä kysymys on siis Haavistosta ja Urpilaisesta, joille en suin surminkaan koskaan kyllä puolustusvoiman ylipäällikkyyttä luovuttaisi, sen jälkeen ei Suomalaiset yötään rauhassa nukkuisi, kun nämä kaksi olisivat vaatimassa taottavan aseet auroiksi.

Mutta jos on presidentinvaalit tärkeät kuka valitaan, niin vielä sitäkin tärkeämpää maamme tulevaisuuden kannalta on, että jos Halonen jää/jätetään   hamaan tappiin viimeiseksi vasemmistopresidentiksi, niin se tapahtukoon myös maamme tulevien pääministerien kohdalla, eli Marin jääköön varoitukseksi, ettei koskaan enään vasemmistolaista hallitusta ja pääministeriä maahamme.

Ajattelen nyt niin, että jos, siis sanon jos joskus vaaleissa sosialisti(sdp) nousee suurimmaksi puolueeksi, niin siinä tapauksessa oikeistopuolueiden ei siihen koalitioon tule osallistua, koska kuten nytkin ja varmasti myös tulevaisuudessa eduskunnassa enemmistö on oikeistopuolueilla, niin olkoon myös pääministeri.  Tässä on liian kauan tanssittu vasemmiston pillin mukaan Arkadianmäellä ja myös mäen ulkopuolella ( AY ) siihen on nyt tultava loppu.

41 vastausta artikkeliin “Kun sydän sykkii oikealla, niin vasemmisto joutuu koomaan.”

 1. Vasemmistolaiset helppoheikit myyvät pilaantunutta tuotetta turuilla ja toreilla ja hokevat, että kärsi kärsi, kärsi sikakin eilen.

  1. Äärioikeistolaisen sivistyneeltä näyttävä minkkiturkki onkin vain häkissä vangittua kettua, jolle on syötetty vain rotansyömiä rupisia hallansyömiä antonovkia.

   1. Siellähän se vasemmistolainen mannekiini Marinkin nyt liihottaa pitkin maailmaa kapitaalin ”hyvän tahdon” lähettiläänä, on siinä poijaat naurussa pitelemistä, kävi vielä Urpilaisenkin vaalistartin pilaamassa ja hyvä niin.

    1. Sehän vi….aa, kun ns vasemmistolainen neuvoo oikeistolaista johtamaan yrityksiä ja politiikkaa ja saa vielä enemmän rahaa kuin oikeistopopulistien pölhöppugeneraattorit.

     1. ”Sehän vi….aa, kun ns vasemmistolainen neuvoo oikeistolaista johtamaan yrityksiä ja politiikkaa ja saa vielä…”

      Vai, että sellasta.

      Hyvin vaikutat jälleen kerran olevan perillä asioista

      🤣🤣🤣

     2. Neuvoo? Tuskinpa maailman vaikutusvaltaismmat yritysjohtajat suuremmin jaksavat katsella kuvia Marinin anorektisista istumalihaksista.

      Ylipäätään Marinin tekemiset ovat olleet aika köykäisiä sen jälkeen, kun hän liittyi öljyrahalla voidellun instituutin palvelukseen.

      Näin brittilehti Times:” Suomen entinen pääministeri Sanna Marin nautiskelee politiikan jälkeen enemmänkin glamourelämästä.”

      Times kertoo Marinin olevan nykyisin töissä Tony Blairin instituutissa, mutta ”siihen liittyvät velvollisuudet eivät näytä olevan kohtuuttoman raskaita”, lehti naljailee.

      1. Jatketaanpa vielä Marin -kritiikkiä lainaten ulkomaisia julkaisuja.

       Times kirjoitti artikkelissaan myös, että suomalainen media suhtautuu Marinin tekemisiin yllättävän kritiikittömästi. Lähinnä ylistäen hänen Instagram päivityksiään. Totta.

       Onneksi ulkomailla uskalletaan myös kritisoida.

       Irlantilainen Sunday Independentin toimittaja Adrian Wekler kommentoi X:ssä Marinin puhetta Slushissa kirjoittamalla, että puheessaan Marin lähinnä markkinoi itseään ja puhujapalveluitaan.

       Elina Lappalainen kommentoi X:ssä irlantilaisen viestiä: ”Jep, tähän kiinnitin huomiota. Marin olikin Slushin lavalla pitchaamassa itselleen duuneja”.

       Että tälläistä bisneksen edistämistä ja neuvontaa.

 2. Hyvin Marin sopiikin totalitarististen valtioiden ja valtiopäämiehien kilvenkiillottajaksi.
  Myötähäpeällä tätä joutuu väkisin katselemaan, kun mediammekin on vielä Juudaksen hurmoksesta sekaisin senkin jälkeen, kun heidän vapahtajansa astui mammonan taivaaseen.

 3. Kertoohan se vasemmiston tilasta kun presidenttiehdokkaat toinen on äärivasemmistolainen antisemitismin ilosanomaa julistava ******** ja toinen on verkkosukissa huomiota kerännyt huomio*****, jota tsemppaa huonolla takamuksella varustettu toinen huomio*****.

 4. Ja, yksi on pimeässä kellarissa pahviukkoja ammuskeleva harhainen, jota Tiitinen kuvasi:
  ”Halla-aho on henkilönä pelottavin hahmo, minkä minä olen politiikassa tavannut. Hän on hyvin terävä, johdonmukainen ja immuuni ulkopuoliselle maailmalle. Yleensä ihmiset reagoivat silmillä tai ilmeillä siihen, mitä ympärillä tapahtuu, mutta hän ei reagoi silmänräpäykselläkään.”

  1. Eikö olekin pelottavaa, kun hörhöjen höpinät ovat kuin vesi hanhen selässä?

   1. Terävyys ja johdonmukaisuus saattavst nekin olla pelottavia ominaisuuksia erityisesti heille, joilta puuttuu molemmat.

 5. ”Suomen tositarinan pelasti kansallismielisyys

  Historioitsija Keskisarjan mielestä 1900-luku oli Suomelle vuosisadoista paras. Suomen menestys ei johtunut hyvästä herraonnesta, vaan Suomen tarinaa veivät eteenpäin pienet ja keskikokoiset ihmiset: kelpo kansanryhmä, jolla oli ruista ranteessa, älliä päässä sekä sielukas uskonto.

  – Suomalaiset rakensivat näköisensä yhteiskunnan, jonka ominaispiirteenä on ylihuomisesta huolehtiminen. Se ominaispiirre ei periydy geeneissä vaan kansallisvaltiossa.

  – Suomen tositarinan pelasti kiva, kova, kaunis sana: kansallismielisyys.

  – Kansallismielisyyden vastakohta ei ole kansainvälisyys vaan kansallismielettömyys, Keskisarja sanoi saaden yleisöltä raikuvat aplodit.

  Keskisarja pessimistisenä: ”EU jyrää meitin”

  Keskisarja kertoi olevansa ”persuluonteeltaan” synkistelijä ja pessimisti isolla peellä. Siksi hän pelkää, että ”kansallismielettömyys jyrää meitin” ja lopulta ajan henki puhaltaa Suomen presidentin tilalle ”EU:n osavaltionhoitajan”.

  – Tulevaisuudessa kumarramme komissaarien neuvostovallalle ja ripustamme koulujen seinille presidenttien riviin EU:n osavaltionhoitajien kuvia kansallismielettömyyden kehyksissä.

  – Mutta viel’ elää isäin henki: ennen nöyryytystä me teemme piruuttamme vielä jotain historiallista: vaalitaistelemme Jussi Halla-ahon itsenäisen Suomen viimeiseksi presidentiksi.”

  https://www.suomenuutiset.fi/keskisarja-vaalitaistellaan-jussi-halla-aho-itsenaisen-suomen-viimeiseksi-presidentiksi/

 6. Onneksi olkoon, olet saavuttanut elämässäsi erään kehitysvaiheen.

  ”Anaalivaihe on Sigmund Freudin mukaan lapsen kehityksessä noin yhden ja kahden vuoden iässä tapahtuva vaihe, jolloin lapsi rupeaa tiedostamaan peräaukon erogeeniset alueet, ja painiskelee peräaukon toiminnan hallitsemiseen liittyvien kysymysten kanssa.”

 7. Etkös sinä huutele niiden omien ajatusten perään, onko sinulla sellaisia?

  Mahdoitko muutoin lukea linkittämääsi ääliöliberaalia oksennusta ja jos luit niin reflektoitko kirjoitettua itse esittämiisi kommentteihin aihealueista?

  1. ”Ääriliberaali”, erinomainen kirjoitus.
   Koskee taas niin kovasti, että kom.entit ovat taas ja aina henkiöön meneviä. On tuo sääntöjen ymmärtäminen vaikeaa oppia.

   1. Karjalainen, kerrohan nyt neropatti keneltä pitäisi kysyä, että oletko itse lukenut linkkaamaasi tekstiä ja jos niin oletko teflekyoinit sitä omiin kommenteihesi aihealueista ellei sinulta joka linkin laitoit?

    Jollakin ottaa tosiaan koville, mutta ei minulla.

 8. Vasemmiston ja oikeiston täytyy vaihdella vallan valtikkaa. Se on ollut viisautta. Se tulee olemaan viisautta. On maita, jossa on ollut joko oikeisto tai vasemmisto yksin vallassa liian pitkään ja siitähän tulee täysin toimintakyvytön korruptiokoneisto lähinnä.

 9. Näinhän nuot menee välillä ei olla vallan kahvassa mutta alhaalta ei ole kun yksi suunta nyt valitaan maalle päämies

  Sitten onkin taas tulossa uusia vaaleja samalla uusia voittajia ja samalla myös uusia häviäjiä

  Eikä asiat muuksi muutu terv tepivaari

 10. No Heikki enpä tarkoittanutkaan nykyisiä päättäjiä mihinkään en edes oppositioon mieluusti olisivat kaukana Helsinkistä

  Ja asioiden päättämisistä koska ei taidot riitä terv tepivaari

  1. Demut voisivat nyt van keskittyä verkkosukkien parsimiseen ja bikinikuvien kehumieen.
   Muuhun eivät taidot riitä.

  1. Se, että vasemmisto ja heidän kannata ja ovat sekaisin ei suinkaan tarkoita, että kaikki on sekaisin.

   Edellisen hallituksen jäljiltä toki on talous kuralla, sotesektorilla täysi kaaos jne.jne.mutta hallitus siivoaa noita sitä mukaan kun vaan ehtii.

 11. Edellinen hallitus hoisi joitain asioita ihan hyvin mutta kyllä se aiheutti myös ihan pirun paljon vahinkoa niin taloudelle kuin myös ihmisten terveydelle eikä siitä nyt vaan pääse mihinkään.

 12. Mestarista tulisi hyvä presidentti. Hän on ristorytimäinen, hillitty, älykäs, rohkea. Eivätkä hänen puheensa tarvitse suomenkielistä eikä lontoonkielistäkään simultaanitulkkia. Presid.ehdokkaista paras.👍

 13. Kyuun toteamus kannattaa lukea kahdesti ja ihan ajatuksen kanssa!
  – Toivoisin ettei oikeistointoilijat leikkauksella siirtäisi sydäntäni oikealle.

 14. PS ei ole ääriliberaali, koska ei harrasta väkivaltaa ainakaan vielä, laitaliberaali on kyllä.

  Kannattaa vapaampaa kielipolitiikka, fanatismista vapaata ruokailua, vapaampaa taloutta, Suomen vapautta päättää maahanmuutosta, vapaampaa sanaa, vapautta liittovaltiohankkeesta, vapautta Venäjän uhasta, kansallisvaltioiden vapautta, vapautta fanaattisista sukupuolen tutkijoista…

 15. No eipä ne täysien olut pullojen heitot ole muuta kun väkivaltaa

  Sellasesta meinasin saada vaali mökeillä kallooni onneksi nopeilla rehvleksiiveillä väistin sen

  No tosin se osui mun takana olevaan naiseen rintaan josta myös huonolla tuurilla voi lähteä henki

  Jos osuu sydämen kohdille terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *