Kyllä kansa tietää, että liika on liikaa…. Hollannissakin.

Hollannissa juuri käydyissä vaaleissa kansalaiset äänestivät maan suurimmaksi puolueeksi maahanmuuttovastaisen ( islam ) Vapaus puolueen.

Joten näkyy olevan vähän samoin kun on ollut meilläkin aikaisemmin, että mitä enemmän muut puolueet hyljeksivät maahanmuuttovastaisia puolueita, niin kansalaiset kuitenkin heihin luottavat kuten nyt meilläkin perussuomalaisten kohdalla, kun ovat vastuuta kantamassa hallituksessa ja osaltaan estämässä maatamme joutumasta Ruotsin tielle.  Ruotsissa näyttää että herätys tuli liian myöhään, kun sinisilmäisesti antoivat pirulle pikkusormensa, niin se hotkaisikin koko maan.

Missään länsimaissa massiivisit väestönsiirrot ja kansainvaellukset kolmansista maista ei ole tuottanut kuin verta, hikeä ja peräsuolen pätkiä yhteiskunnan rattaisiin.

Maahanmuutto toki tuottaa hyötyjäkin oikeassa suhteessa maan kantokykyyn, mutta jos se muodostuu itsetarkoitukseksi ja sillä paikataan jotain länsimaiden kollegtiivista orjahäpeää, niin hukassa ollaan.

 

14 vastausta artikkeliin “Kyllä kansa tietää, että liika on liikaa…. Hollannissakin.”

 1. En tiedä minkään muun maahanmuuton tuoneen ongelmia vastaanottavaan maahan kuin Islamin uskonto-ideologioineen ja tapakulttuureineen.

 2. Wilders on melkoinen persoona – mutta pääosan hänen mainetta ovat luoneet ääri-islamistit reagoidessaan häneen. Nyt toki mitataan siitä onko hänessä myös yhteistyökykyä. Paha sanoa vielä.

 3. On niin paljon seurattavaa kotimaan ja EU: n politiikassa, että ei ole ollut energiaa seurata Hollannin vaaleja.

  No EU-kriittinen muistaakseni Wilders on?

 4. Konservatiivinen korjausliike on nyt totta myös Hollannissa, joka on ollut Euroopan libertania varsin pitkään.
  Tämä antaa toivoa, ettei vasemmistovetoinen liberalismi sittenkään ehdi upottaa länttä.👍

   1. ’Siitä voitosta ei synny mitään, ei hallitusta ei mitään. Voi näitä pöljien pöljiä.”

    Niin eihän kukaan lähde PerusSuomalaistenkaan kanssa hallitukseen…

    🤣🤣🤣

 5. Mistähän se kertoo että monissa maissa aikanamme että nämä oikeistopopulistiset puolueet menestyvät vaaleissa kun tarjolla olisi myös vasemmistolaisia vaihtoehtoja

  1. Ehkä se vaan on niin, että vasemmistolainen vaihtoehto ei houkuta, miksiköhän?

   1. Epäilen että yksi syy on ihmisten vapauden kaipuu. Moni arvostaa myös mahdollisuuksia olla oman onnensa seppä. Taitaa pelko islamismista ja mahdollisista suurista määristä maahanmuuttajia myös pelottaa monia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *