Lain rikkojat ovat tuomareina, kun syyttömiä tuomitaan.

En sitten tiedä että pitäisikö itkeä vai nauraa, kun on viime aikoina seurannut tätä eduskunnan ajojahtia persujen suuntaan.

Antti Kaikkonenkin, rikoksista vankilantuomion saanut henkilö äänesti viime kauden ministerinä  epäluottamuslausetta nykyhallituksien persuministereille Purra ja Rydman, joiden kirjoitukset ovat  JOIDENKIN, myös Kaikkosen mielestä niin raskauttavia, että heidät tulisi erottaa toimestaan.  Jotenkin nyt väistämättä tulee mieleen Kaikkosen kohdalla, että siinä nyt pukki on kaalimaan vartijana.  Kaikkonen vielä tuomionsa lukemisen jälkeenkin sanoi  sen kuultuaan, että väärin tuomitti, ei minkäänsortin katumusta anteeksipyytelyistä puhumattakaan.

No eipä mitä, Kaikkosen puoluetoveri Vanhanenkin istui viime kaudella jopa RAHA MINISTERINÄ, vaikka oli Kaikkosen kanssa yhdessä niitä Nuorisosäätiön rahavirtoja suunnannut omiin ja kavereidensa taskuihin ja pääsi kiertämään tuomion vain pääministeriytensä ansiosta ja taisi siinä huonopolvisuuskin liennyt olla ”osasyyllinen”, kun maa rupesi polttelemaan jalkojen alla.

Kuten nähdään, niin persut saavat  tuomion jo siitäkin eduskunnassa joka ei ole lain vastaista, ainoastaan paheksuttavaa, kun taas tosirikolliset kohoavat kuten Kaikkonenkin yhä ylemmäs vihreällä oksallaan, jopa presidentin virkaakin eräät puhtaat pulmuset ovat ehdottaneet Kaikkosen haettavaksi.  Toki Kaikkonen on tuomionsa jo kärsinyt, mutta eikös se sama toteudukkaan Kaikkosen ja Vanhasen kohdalla kuten sanotaan persuista, että ei ihminen mihinkään muutu aijemmasta.

Ja olihan meillä viime kaudella pääministerinäkin herra, joka oli ollut leivättömän pöydän ääressä rötöksistään, mutta näemmä sen paremmin demareilta kuin kepultakaan ei vaadit katumusta vanhoista rikoksistaan, päin vastoin, ne ovat meriittinä heidän urallaan toisin kuin persuissa, jotka joutuvat jo ajatuksistaankin tuomituiksi ja kun heidän anteeksipyytelynsäkkään ei lähde suoraan sydämmestä.

Onhan noita eduskunnassa, Pekka Haavistokin olisi joutunut valtakunnan oikeuteen, mutta toverienemmistö pelasti viime kaudella ja nyt häntä aijotaan istuttaa Saulin saappaisiin,  EI JUMALAUTA, jokin proti sentään näiden hurskaitten suojelussakin.

9 vastausta artikkeliin “Lain rikkojat ovat tuomareina, kun syyttömiä tuomitaan.”

 1. ….piti vielä mainita, että nyt kepu valitsi Saarikolle aisapariksi puoluesihteerin, joka on entinen kommunisti ja Pohjos- Korean ystävyysseuran puheenjohtaja, mutta kaippa hän sopii kuin nyrkki silmään Saarikon aisapariksi, joka on itse piilodemari ( mieskin toimii demareiden yhtenä ideologina eduskunnassa )
  Joka vanhoja muistelee sitä…… ei taida päteä kaikkien kohdalla.

  Onhan noita, kissantappajista lähtien.

  1. Lienenkö sinisilmäinen mutta minusta on mahdollista tai oikeastaan luonnollista että nuoruutensa huumassa kommunismista innostunut omilla aivoilla ajatteleva ihminen henkisen kehittymisensä myötä ymmärtää mitä kommunismi käytännön elämässä tarkoittaa, tekee parannuksen ja rupeaa vaikka kepulaiseksi

 2. Keskustassa on kansainvälisyyttä. Vuosikausia Keskusta on lähellä Suomi – Venäjä seuraa ja nyt joukkoon liittyy Suomi-Pohjois-Korea seuran edustus.

  Kerää koko sarja 😂😂😂

 3. Onko keskustasta tulossa, SDP:n lisäksi Ay-liikkeen poliittinen siipi. Aika näyttää.

 4. Alkaa olla tilanne että Keskustalle annetut äänet ovat pois demareilta ja vihreiltä

  1. Niin, en sitten tiedä että onko minun ymmärryksessäni jotain vinksallaan, kun olen aina ollut siinä uskossa, että puolueilla on vain yksi päämäärä eduskuntavaaleissa ja se on päästä seuraavaan hallitukseen, olipa vaalit voitolliset tai ei.
   Mutta kepu on tämän minun ajatteluni tyrmännyt nyt nähdyllä tavallaan.

   1. ……Ruotsalaisetkin niin vannottivat vielä ennen vaaleja, että he eivät osallistu hallitukseen, joka tekee perussuomalaista politiikkaa mutta,……kyllä Siperia opettaa.

 5. Nuot asiat pitää koskea molempia osapuolia
  Koska osapuolia on kaksi jotka työsopimuksista ovat riita puolella
  terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *