Laittomuuksiin kiihottavat AY-lakkokenraalit kotiarestiin rauhoittumaan.

Venäjällä järjestetään presidentin vaalit ensivuonna ja en sitten tiedä että miksi, koska lopputulos on jo kaikkien tiedossa, vaikka yhtään  ääntä ei ole vielä vaaliuurniin pudotettu, saatikka laskettu.

Ja jos nyt nykyiselle presidentille vastaehdokas löytyy, niin hänetkin on ensin Kremlin hyväksyttävä.  Ne taas jotka ovat tarjoamassa nykyiselle Putinin politiikalle vaihtoehtoa, niin ovat joko syöneet rotanmyrkkyä tai ovat Navalnyin kanssa laskemassa tiilenpäitä Siperiassa.

Joten Suomeen ei Venäjän ”vaalit” aiheuta housuunpaskomista, keisari on kuollut, kauan eläköön keisari.

Mutta osataan sitä Amerikassakin, kun Venäjän tapaan istuvan presidentin päävastustaja  aiotaan tuomarien päätöksin passittaa vankilaan vaaleihin kelpaamattomana tekaistuin syytöksin, joten sama tuntuu olevan kaiku askelten, niin keisarikunnassa kuin suurimman demokratian kehdossakin.

Venäjällä ei tosiaan vaalit aiheuta sydämmentykytyksia, mutta sen tiedän varmuudella, että jos Amerikassa tuomareiden aikomus toteutuu ja Turump katsotaan kelpaamattomaksi vaaleihin osallistumaan, niin en uskalla edes ajatella mikä siitä olisi seurauksena Amerikassa ja muuallakin.  Sitä minä en jaksa olla ihmettelemättä, että mitä enemmän epädemokraatit vastustavat Trumppia ja hänen ehdokkuuttaan oikeusistuimissa mitä erilaisemmilla ”olkiukoilla ja akoilla”, niin sitä suuremmaksi on kohonnut ja kohoaa Trumpin Gallupkannatus kansan keskuudessa.

Ja ei sitä Suomessakaan jouten olla, sillä puoli vuotta vallassa ollut oikeistohallitus aijotaan vaihtaa vasemmisto opposition ja heidän ulkoparlamentaarisen haaraliikke-korporaattinsa voimin takaisin siihen, mitä se oli edelliset neljä vuotta vallassa ollessaan edustanut.

Nyt on vielä toistaiseksi ollut vain pienimuotoisia laittomia lakkoja ja ollaan pysytelty sanallisen pelottelun, vaatimuksien ja uhkailujen tiellä, mutta ei se savijalkainen korporaatti ja kiljuva oppositio niin helposti alistu demokraattisesti valitun parlamentin tahtoon.

Yleislakkoa jo suunnitellaan ja punaisimpia ja innokkaimpia demokratian vihollisia on jo jouduttu puuhun sitomaan, etteivät sirpein ja vasaroin lähde ennen käskytystä eduskuntataloa valtaamaan.

Sisäministeri Rantasella pitää kiirettä, kun jengit on saatu jotenkin taltutettua, niin nyt sitten resurssointi on keskitettävä näiden punaisten riehunnan ja laittomuuksien torjuntaan.

Herra varjele Suomen kansaa äänestämästä miesparia maamme korkeimpaan virkaan, sillä nyt voimansa tunnossa vallankumousta suunniteleva vasemmisto saa siitä vain lisää virtaa laittomuuksilleen, jos Mäntyniemessä istuu heitä suojelevat ja ymmärtävät ”maan isät”.

 

 

 

 

19 vastausta artikkeliin “Laittomuuksiin kiihottavat AY-lakkokenraalit kotiarestiin rauhoittumaan.”

 1. On se vaan mielenkiintoista, että joku kaikkien rikollisten tekosten jälkeen ihailee trumppelia.
  Mies, joka demkratiaa halveksien yllyttää kapinaan laillista hallitusta ja laillisesti valittua presidenttiä vastaan, pitäisi tuomita elinkautiseen ilman armahdusmahdollisuutta.
  Tuota arvin sokeutta en todellakaan kykene ymmärtämään.

  1. Näkeehän sen nyt sokee Reettakin, mikä tarkoitusperä on näillä Trumpin oikeudenkäynneillä, niillä koetetaan estää Trumpin vaalikelpoisuus ja paluu Valkoisen talon isännäksi.
   Trumpin oletetusta ”putinismistakin” on ollut paljon puhetta, mutta vähän villoja ja kun Trump patisteli presidenttinä ollessaan Eurooppaa ottamaan suurempaa vastuuta omasta turvallisuus,-ja puolustuspolitiikastaan, niin oikeassa hän oli. Lähes jokainen Natomaa Euroopassa löi Putin ja Venäjä ihailuissaan laimin puolustusteollisuutensa ja laski rahoitukset minimiin, olettaen Venäjän ostavan saman demokratian mitä he itsekkin edustavat.
   Trump toimi hyvin presidenttinä ollessaan ulkopoliittisesti ja suurena plussana näen hänen irtautumisensa tästä saatanallisesta ilmastokultista, jolla nyt iso raha tekee valtavia voittoja omiin taskuihinsa, kun kansat on aivopesty maailmanlopun profeetion.

   1. Valtaosa Amerikkalaisista viis veisaa mitä Ukrainassa tapahtuu ja surkuttelevat vain sitä rahan paljoutta mitä sinne syydetään, katsoen sen olevan hukkaan heitettyä varallisuutta itseltään.
    He äänestävät rahapussinsa mukaan ja kun Trumpin aikana se lihoi, niin siksi hänet halutaan takaisin Valkoiseen taloonkin.

  2. arvi. on kommenteissaan muuten ihan oikeassa, mutta Trumpin kohdalla hän menee metsään.

   1. Klo 9 taas yksi lakkokenraali kiihottaa jäseniään ja kansaa laittomuuksiin laillista hallitusta vastaan.

  3. Lueskelin, että koko oikeusjärjestelmä siellä olisi jäänne sisällissodan ajalta ja periaatteessa mitkään tuomiot tai edes Trumpin vankilaan joutuminen ei estäisi hänen presidentti-ehdokkuutta.

   Ja kouluttamattomat valkoihoiset miehet sekä tummat päähänpotkitut kokevat Trumpin vaan enemmän samastuttavana mitä rikollisempi hän on ja mitä enemmän itseensä kohdistuvasta ”epäreiluudesta” älämölöää. Trump on ehkä kuin joku jengipomo valkoihoisille kristityille heikosti menestyneille miehille, jotka kokevat enemmistö-identiteettinsä uhattuna ja pitävät Trumpia kulttisankarihahmona varmaankin.

   Aika turhaa ja ikävää kaiken kaikkiaan tämmöinen ääliöpopulismi, joka myös nostamassa päätään Saksassa uhaten demokratiaa sielläkin.

 2. Arvi lähtee tarinassaan siitä olettamasta että Trump ei ole tehnyt mitään väärää, sitä on asioita, toisin sivusta seuranneena, vaikea uskoa ettei olisi tehnyt.

   1. Lienee Bidenillä itsellään ne likaisemmat jauhot pussissaan ja siitä voimme olla varmoja, että Trump presidenttinä ne lopulta paljastaa ja tuo julkisuuteen.

    1. Eihän niistä Suomen media kerro, mutta Yhdysvalloissa ne on kaikkien tiedossa, mutta Biden presidenttinä nauttii vielä koskemattomuus suojaa.

     1. Bidenistä en tiedä, en osaa ottaa kantaa mutta näistä Trumpin rötöksistä ei ole voinut jäädä tietämättömäksi.
      Trump on silmissäni porsas johtuen teoistaan, puheistaan, tavastaan esiintyä ja suurella rahalla elvistellessään.
      Huh nyt tuli pahasti sanottua, ei ihmistä saisi eläimeen verrata, en nyt vain pikaistuksissani keksinyt hienostuneempaa vertausta. Älä hermostu Arvi, suoraa puhetta vastauksena suoraan puheeseen.

      1. Trump on todella sika omassa karsinassaan ja kaataa oman purtilonsa muille syötäväksi ympäri maailmaa. Äijä lukittuun karjun teräshäkkiin mädäntymään loppuelämäkseen.

     2. Jotenkin jenkkimediaakin seuanneena n ole sieltäkään huomannut Bidenintehneen rötöksiä, vaikka trumppeli niistä vaahtoaakin.
      ASinoat mahdolliset rötökset ovat koekeneet Bidenin poikaa, joten voisi arvi lopettaa tuo trumppelin paskan jauhamisen ilman todisteita.

 3. En Matti hermostu, sinä otat asiat asioina, etkä aina eräiden muiden tavoin ensiksi ammu viestintuojaa.

  1. …..siis et ammu, olipa se viestintuojan sanoma kuinka vastemmielinen hyvänsä omiin arvoihisi nähden.

 4. Amerikassakin on ihan vitusti jengiä, ja kuitenkaan eivät onnistu löytämään keskuudestaan kuin nämä kaksi seniiliä huru-ukkoa kisaamaan öpaut maailman vaikutusvaltaisimman tyypin tittelistä.

 5. Amerikka ensin ja kansa hyväksyy rikokset siinä ohessa toivottavasti ei toteudu sillä se olisi Euroopalle katastrofi.

 6. Olisin taipuvainen uskomaan, henkihemmojen ennustukseen, että Obamasta tulisi kolmannen kerran pressa, vaan ei vaalien kautta. Ehkä se voisi tapahtua varapresidenttiyden kautta (en tunne lakia).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *