Maalari ”maalitti” taloa, sinistä ja punaista….

Ajattelin ensin että pitäisikö tätä blogia tehdä, mutta koska blogin ylläpitäjä on lähtenyt kertaamaan blogin ohjeistuksia minun kauttani ja minun käsityksiäni ja tulkintojani sääntöihin, niin kai sille vastineellekkin on oikeutensa.

En tässä ala kertaamaan niitä tekstejä mikä sai minut poistamaan Kyuun ja Karjalaisen kommentteja, mutta he kyllä tietävät, että he asettivat minun sivistystasoni ja ymmärrykseni riittämättömäksi käsittelemään Blogini aihetta, kyseessä oli kritiikkini EU.ta kohtaan.

Myönnän kyllä että olen heidän sivistystasonsa ja osaamisensa alapuolella, mutta itse en ole kuitenkaan siinä mielessä niin sivistynyt ( onneksi ), että ensimmäisenä ampuisin viestintuojan.

Mutta koska minun ja Kyuun ja Karjalaisen tulkinnata blogin ”herrasmiessänntöihin” poikkeavat niin paljon toisistaan, niin harras toiveeni olisi, että vastaavan välttämiseksi minä pysyn poissa teidän alustuksistanne, niin tehkää te samoin minun kohdallani ( en tiedä mitä TÄSTÄ säännöt sanoo )

Kyuu tuolla jo ehdottelikin minulle toisia alustoja, jossa ”ongelmani” tulisi  paremmin huomioiduksi ja hänellä on varmasti oikeus minun läsnäoloni täällä lopettaakkin. ( jää nähtäväksi )

Kaippa se minunkin tulisi ottaa vihjeestä vaarin, että suutari pysyköön lestissään.

10 vastausta artikkeliin “Maalari ”maalitti” taloa, sinistä ja punaista….”

  1. Onhan tämä nyt uskomatonta, että heti Karjalainen tyrkytti oikeassaolemistaan tähän, joten poistin ja niin tulen hänen kohdallaan toimimaan jatkossakin kuten aikaisemmin sanoin.

  2. Kun vähän hajanaisesti sieltä täältä lukenut Pirkan blogien tekstejä olen vähän ymmälläni missä nyt mennään. Melkoinen lovi syntyisi tänne jos Arvi siirtyisi toisille alustoille. Kiivautta ja ehdottoman totuuden edustajia toki jäisi jäljelle vaikka Arvi poistuisi

    1. Matti,- Usein olemme eri mieltäkin asioista, mutta täytyy kyllä todeta että usein myös samalla puolella aitaa, mutta ns.vanhan liiton miehinä emme lähesty kysymyksiä toisen blogistin henkilökohtaisten ominaisuuksien kautta.

  3. Arvi, ymmärrän hyvin sinun pettymystä. On ikävä palata blogeille tauon jälkeen vain kohdatakseen lisää ihmisten henkistä märkää.

    ”Avoimen haavan taakka: kun uhrista tulee teloittaja – –

    Jotkut ihmiset eivät kykene näkemään muiden kärsimystä, sillä heidän omat haavansa ovat heille liian kivuliaita. Nämä pahoinpitelyistä tai hylkäämisestä johtuvat traumat muuttuvat märkiviksi haavoiksi, jotka eivät parannu, ja jotka voivat joissain tapauksissa muuttua aggressioiksi.”

    (https://mielenihmeet.fi/avoimet-haavat-kun-uhrista-tulee-teloittaja/)

    1. Niin Liisa, kyllä se nyt taitaisi olla pareet minunkin vain myöntää oma henkinen vajavaisuuteni, sekä kansakouluopohjainen oppineisuuteni viisaimpien edessä, eikä taistella tuulimyllyjä vastaan ja varmasti se näidenkin alustojen ÄO nousisi sfääreihin, kun yksi perusjuntti olisi poistunut ”peräkammariinsa”.

  4. En ole oikein ennen seurannut, mutta nyt huomasin Arvinkin blogin. On monta kertaa kinattu presidentin ja sitä virkaa hoitavan Niinistön tarpeellisuudesta, mutta se siitä.

    Nyt näyttää olevan käynnissä semmonen henkinen nokittelu, onneksi fyysinen semmon on mahdotonta. Olisikohan nyt oikein tarve mennä nukkumaan ja herätä uudestaan. Kaikki nayttää silloin valoisammalta.

  5. Asiasta en mitään tiedä kun en ole seurannut, mutta vankka tuki Arville luonnollisesti.

    Ootkos muutoin pilkillä käynyt?

  6. Varmasti Mika sinäkin olet joutunut tämän yhden helppoheikin halveksuntaa ja suoranaista herjaa kohtaamaan, joten tiedät varmasti mistä on kysymys.
    Pilkkiminen on vielä näillä jäillä kokematta, kun käynti Tampereella venähtikin suunniteltua pidemmäksi, mutta nythän ne vasta parhaimmat kelit alkavatkin, saaliin määrällä ei niin väliä.

  7. Poistin Kyuun, julkesi vielä minua valehtelijaksi sanoa.
    Te puhutte nyt persuista, vaikka kyse oli teidän minuun kohdistunut arvostelu, että en olisi oikea henkilö kritisoimaan EU.ta, kun minun tulisi ensin käydä Brysselissä tutustumassa komission ja parlamentin toimintaan, se vasta avaisi silmäni näkemään ”totuuden”, eikä tarvitsisi valheita levittää. Lisäksi esitit halventavan kommentin ”kurkihirrestäni”.
    ”Helppoheikki” sanoi, että koska en ole käynyt suomen rajojen ulkopuolella, että en siksi voi mitään ymmärtääkkään.
    Mutta tämä tästä, tähän blogiin ei enään teidän seli, seli, selityksenne kelpaa.

  8. EU -parlamentin pitäisi jäädä kuvioista pois tehtyämme yya-sopimuksen NATO:n kanssa.

    Suomen itsenäisyys on palautettava samoin kuin unionilla lainassa ollut valtiovalta.

    Vapaakauppaan (ETA-sopimus) pääsemme norjalaiseen tapaan EFTA:n kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *