Maapallo pyörii radallaan ja ihmiskunta kuolee ajallaan.

Olen ihmetellyt tätä yhteen totuuteen nojaava ilmastohysteriaa, kun  ihmiset on aivopesty luulemaan ilmaston lämpenemisen johtuvan heidän elintavoistaan.

On se kumma, vaikka puolet tiedemiehistä sanoo ilmastonmuutoksen johtuvan normaaliin sylkikiertoon johtuvista muutoksista ja nyt on jo todettu, että muutos onkin tapahtunut jo kylmempään suuntaan, niin totuuden puhujat vaiennetaan pois silmistä pois mielestä.

Sehän on selvä että luontoa tuhotaan ihmisen ahneuden seurauksena ja taloudellinen hyvä ajaa edellä ihmisten arvoissa, mutta maapallon lämpenemiseen sillä ei ole hevonvitun merkitystä.

Mutta vastustakaa nyt oikein hiki hatussa sitä, mikä ei ole teistä johtuvaa ja mihin ei ihminen toiminnallaan kykene vaikuttamaan, ne ovat suuremmat voimat jotka maapallon ilmastoa säätelee, välillä kylmempään ja välillä lämpimämpään suuntaan.

 

7 vastausta artikkeliin “Maapallo pyörii radallaan ja ihmiskunta kuolee ajallaan.”

 1. Ilmastouskonto on uskonto muiden huijausten joukossa.
  Kriitikot on vaiennettu ja vain yksi ”totuus” sallitaan.

  1. Toki kaikkeen saastuttamiseen ja mm. muovien käyttön pitää puuttua, mutta se ei näytä koskevan suurimpia saastuttajia Aasiassa ja Afrikassa.

 2. Vihreet eivät suostu myöntämään että telluksen suurin ongelma on liika väestönkasvu, eikä mikään muu.

 3. Maapallon lämpötilat on kautta historian vaihdelleet melkoisia määriä ei siihen ihmisten teot paljonkaan ole vaikuttanut
  Mutta esim tulivuorten purkaukset on hyvinkin voinut sitä tehdä terv tepivaari

 4. Onhan se loogista, että jos 99 % tieteilijöistä, halki maailman, halki instituutioiden, halki ikäryhmien, halki ammattiasemien, on jostain samaa mieltä niin sen jäljelle jäävän yhden prosentin, jolla on kaikilla taloudelliset intressit, on oltava oikeassa.

  Selvähän se on. Ei kukaan valehtelisi rahan takia!

 5. Se ilmastonmuutos oli jo aluillaan 50 vuotta sitten.
  AL kertoi että silloin uudenvuoden raketit sytyttivät maastopaloja.
  Ei ollut lunta ja oli lämpöasteita.

Kommentoi