Marin kakku päältä koree, pelkkää sitkoa sisältä.

Kun yleensä maassamme kaikki yritykset ja yhteisöt suorittavat hyvinkin tarkan seulannan, palkatessaan työntekijän firmaansa ja hakija joutuu monen sortin haastatteluihin ja soveltuvuustesteihin, jossa hänet läpivalaistaan, täten vältytään saamasta niinsanoakseni sika säkissä.

Mutta ajatelkaahan nyt arvon Pirkan blogistit, että suomen vaikutusvaltaisimpaan virkaan voidaan valita henkilö, jolla ei ole edellytyksiä johtaa edes ”martta kerhojen” tubbervaara kutsuja ja joka kaiken nyt nähdyn perusteella on narsisti.  Tämän nykyisen toimessaan olevan sopivuuden on todennut vain pieni ideologinen toveriklubi, ei pätevyyden vaan sopivuuden perusteella.

Useinkin sitä tullaan varmasti virhevalintoja tekemään, mutta nyt kun suomen vaikutusvaltaisemman viran haltiaksi on osoittautunut täysin tyhjä kuori, joka on yhteiskuntamme sisäisen turvallisuuden saanut kaikilla hallinnonalojen sektoreilla turvattomuuden tilaan.  Ja on se ollut jumalan lykky, että meillä on ollut presidentti Niinistö valvomassa, ettei tämä bileprinsessa sotke ulkosuhteitammekin juntturaan.

Tässä on nyt neljä vuotta jouduttu seuraamaan pelko perseen ympärillä tämän viranhaltian ihmeellisiä siekailuja, jossa hän lakeijoitaan ja eunikkiarmeijaansa käyttää viestinviejinä mitä hulluimmille idiotismeilleen.

On se siunaus, että tolkun suomen kansa on tässä koronan ja sodan vallitessa säilyttänyt ryhtinsä ja ohjannut kansalaismielipiteellään asiat oikeille jengoille, vaikka tämä sattumajohtaja on hämmentänyt soppaa lakeijoineen.

Ajattelin, että tulisikohan pääministerikin suomessa valita suoralla kansanvaalilla kuten presidenttikin, jos siten voisimme välttää nykyisenkaltaisen katastrofin syntymisen.

Nyt kun näin ei kuitenkaan ole, niin nykyisistä kolmesta kandidaateista Orpolle ja Purralle kyllä uskaltaisin luovuttaa taloni avaimet ja minun ei tarvitsisi pelätä, että sen takaisin saisin huonomassa kunnossa kuin luovutettaessa.  Mutta Marinille en kuuna päivänä taloni avaimia antaisi, sillä kun hän on tämän suomilaivankin ajanut moraaliseen ja taloudelliseen karikkoon ja olipa sitten puikoissa Purra tai Orpo, niin helvetillinen työsarka heitä odottaa, että suomineito pelastetaan takaisin tolkun tilaan, niin henkisine kuin ruumiillisinekin ominaisuuksineen.

Pian se sitten nähdään, että onko suomen kansan silmät auenneet tämän prinsessan kruunun ne sokeistaessa, vain lauletaanko vain että,  ”antaa mennä kun on alamäki vaan”…..

 

5 vastausta artikkeliin “Marin kakku päältä koree, pelkkää sitkoa sisältä.”

 1. Ei ne ole auenneet kun ovatkin olleet auki koko ajan terv tepivaari

 2. Keskimääräistä paremmin mennyt kulunut hallituskausi ja se on pääministerin ansiota.

 3. Arvi. Sitko on nimensä mukainen, koossa pitävä voima, joka tulee hyvistä jauhoista ja saa aikaan parhaan mahdollisen leivontatuloksen. Se ei lässähdä, vaan pysyy lujana loppuun sakka.
  Sitähän ilmeiseti tarkoitit henkilön ominaisuutena ?

  1. Hyvistä jauhoista:
   ”Sildenafiilin kehittivät Pfizerin Sandwichissä sijaitsevassa tutkimuslaboratoriossa työskennelleet kemistit. Alun perin yhdiste kehitettiin verenpainelääkkeeksi ja angina pectoriksen hoitoon – –

   Sildenafiilin käytön on todettu korreloivan voimakkaasti vähentyneen muistisairausriskin kanssa. Lääkettä käyttävillä potilailla havaittiin 69% vähemmän muistisairauksia ei-käyttäviin nähden.”
   (Wikipedia)

  2. Ainoa sitko marinissa on oman vastuun kiistäminen ja toisten syyttäminen kaikessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *