Menestyneen miehen rinnalla ei takana, seisoo kolme viisasta naista..

Voi vai kuvitella minkälaista tuskaa se henkilö tunsi urheilijana, joka oli kolun kilpailussa jäänyt kolmanneksi, vaikka hänellä oli uudet verkkarit.

Ja jostakin kieroituneesta huumorintajustani johtuen rinnastin Marinin tähän verkkapuku henkilöön.

Jos olet neljä vuotta mennyt voitosta voittoon ja osa kansasta on hänet ristinnyt jo kaikkien aikojen parhaimmaksi urh….eiku pääministeriksi, niin onhan se sokki, kun kultamitali vaihtuukin pronssiseen lätkään.  Siinä ikäänkuin neljän vuoden uurastus valuu alas kuin vesi hanhen selästä.

Moni siinä tilanteessa lyö hanskat, tai tässä tapauksessa verkkarinsa naulaan, sillä hopeakin on häpeä saatikka pronssi, niin teki myös Marin, eli jos ei tykätä niin ei sitten tupatakkaan mietti Sanna ja taitaa suunnatakkin ammattilaiseksi ulkomaille, jossa sentään vielä uskotaan, että järki ja kauneus pysyvät samassa päässä.

Tuleva uusi pääministeri Petteri ei varmasti kysele aamuisin peililtään, että kerro kerro kuvastin……

Sanotaan, että menestyneen miehen takana seisoo aina nainen.  Tiedä häntä, mutta nyt on Petterillä niitä kolmin kappalein hallituksessaan.  Toisin oli Sannalla, kun menestyneen naisen takana seisoikin neljä naista valmiina repimään toisiltaan silmät päästä.

Riikka, Sari ja Henriksonska kyllä pitävät huolen, että Petteri ei yksin tule päättämään missä nurkassa se kaappi seisoo ja kun on sitten papin….eiku Niinistön luona käyty, niin sen jälkeen ”rakastetaan” ainakin seuraavat neljä vuotta niin myötä kuin vastamäessäkin.

 

Yksi vastaus artikkeliin “Menestyneen miehen rinnalla ei takana, seisoo kolme viisasta naista..”

  1. ”Sanna ja taitaa suunnatakkin ammattilaiseksi ulkomaille, jossa sentään vielä uskotaan, että järki ja kauneus pysyvät samassa päässä.”

    Ymmärrän, että ”ja” sopii Mariniin, mutta nuo kaksi muuta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *