Miehet saavat sanoa mitä mieltä vaimo on, siinä on sananvapautta parhaimmillaan.

Useat, ellei lähes kaikki täällä lukevat hallituksemme epäonnistumisen syyksi sen naisvaltaisuuden, vaikka väitän, en tiedä, niin heidän omat huushollinsa olisi ilman naisen läsnäoloa ja kosketusta ajautunut, ellei pankrottiin, niin jonkinsortin ongelmiin muuten.

Itse ainakin puhun kokemuksen syvällä rintaääneellä kun sanon, että lähes kaikissa minun tekemissäni päätöksissä olisi pitänyt uskoa vaimon esittämää vaihtoehtoa, niin monelta vastoinkäymiseltä olisi vältytty.

Minä en syytä viisikkoa sukupuolensa perusteella ja hyvin todennäköisesti tilanteemme saattaisi olla huonomassa jamassa miesoletettujen johtamina.

Vaikka ei yhteiskuntamme valtinhoito aina olekkaan verrannoillinen kotitalouksiin, niin sen voin kyllä varmuudella sanoa, että miehille tulisi olla kunnia-asia, kun voi mennä vaikka heikoille jäille ensimmäisenä.

 

4 vastausta artikkeliin “Miehet saavat sanoa mitä mieltä vaimo on, siinä on sananvapautta parhaimmillaan.”

  1. Ei se ole housujen sisällöstä kiinni suurin asia on kyllä naiset ovat hoitaneet valtion asiat
    Turha naisia on haukkua terv tepivaari

  2. Aikoinaan oli Etelä- Suomen Sanomien ilmoitussivulla: Annetaan 12-osainen tietosanakirjasarja ilmaiseksi. Vaimo tietää kaiken.

  3. Minulla on kanssa semmoinen fiilis että poliittisia päätöksiä ei tehdä sillä mikä on vyötärön alapuolella vaan sillä joka on kauluksen yläpuolella.

  4. Sanotaan kyllä, että vatsakin olisi ihmisen toiset aivot.
    Se, mitä mahassa tapahtuu, ohjaa ihmisen käyttäytymistä.

    Syyskuusta mahassani on ollut ongelmia, mutta tuntuu siltä, että ohutsuolileikkaus ja tyrän korjaus pari viikkoa sitten olisivat tie parempaan.
    Sauvakävely ja ensimmäinen hiihto tänä talvena virittävät optimismia.

    Mahahoidoissa ovat monen mahan bakteeritoiminnat perusteellisesti vammautuneet.

    On turvauduttu jopa ulosteensiirroilla bakteerikannan elvytytykseen.

    On havaittu, että jos siirros on tullut lihavalta henkilöltä, niin siirroksen saaneenkin mahatoiminnot ovat muuttuneet lihomista suosiviksi.

    Nuorempana sairastin päiviksi invalidisoivaa Hortonin päänsärkyä.

    Olisin taipuvainen ajattelemaan, että tauti aiheutui mahan typpioksideista, jotka ajoittain herkistivät kivun tuntemuksille.

    Myös sisäeritys testosteroneineen ym. on vuorovaikutussuhteessa aivojen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *