Minä en näitä marssijoita vihaa, minä säälin, vaikka se sairaudeksi luokitellaankin.

Olen ollut tässä vähän äimän käkenä, eli toisin sanoen huuli pyöreänä ja sormi suussa tajuamatta sitä, että miksi persuvihaajat naamioivat persuvihansa joidenkin olkiukkojen, tässä tapauksessa rasismin kaapuun.

Kaikkihan sen näkevät, jopa sokee Reettakin, että perussuomalaisten hallituksessa oloa siellä vastustetaan peläten, että siitä seuraa todennäköisesti leivän kapeneminen laiskan suussa, eli joutuu otsansa hiessä pelkäämään työvoimatoimiston kutsulapun kolahtamista postiluukusta.

Olen jokseenkin varma, että jos nyt sattuisi käymään niin, että hallitus nurin menisi ja syntyisi uusi hallitus ilman persuja, niin samalla kellonlyömällä rasismikin häipyisi Suomesta kuin pieru Saharaan, eli lähtisi kuin jänis makuulta ja kuppa Töölöstä, eikä kukaan olisi mitään rasismia nähnytkään saatikka koskaan kokenutkaan maassamme, lienee ollut joidenkin foliohattujen jorinoita.

Nämäkin marssijat suurella todennäköisyydellä olivat valtaosin, etten sanoisi lähes kaikki vasemman laitapuolen ideologisen ”sairauden” läpitunkemia ja koskemattomuutensa ylistäjiä, jotka pelkäävät kuin ruttoa, että heidän elämäntapaansa valtio vaatii jonkin sortin velvollisuuksiakin oikeuksien vastineeksi.

Minä luulen, tai tiedän kuten yleensä tiedänkin, että tämäkin persuviha saa entisestään kansalaiset muuttamaan poliittisen kotinsa perussuomalaisiin ja hylkäämään näiden vihaajien kommuunit.

Eihän kukaan täyspäinen lähde itsestään tekemään idioottia ja huutamaan kaduille pahaa oloaan, menisivät mieluimmin metsään halaamaan puita, tai lyömään päätänsä männyn kylkeen niin että kaarnat sinkoilisivat, sen jälkeen taas leipäkin voisi maistua leivältä ja naisestkin voisivat ola kauniimpia ja miehet komeampia.  Tämän jälkeen  ei enään tarvitsisi tavallisen kaduntallaajankaan pelätä, kun nämä pahaa oloaan poteneet ovat päänsä käyneet hoidattamassa ”Karjalan mäntyyn”.

 

 

 

 

30 vastausta artikkeliin “Minä en näitä marssijoita vihaa, minä säälin, vaikka se sairaudeksi luokitellaankin.”

 1. 99,8% väestöstä ei osallistunut marssiin ja joka maasta löytyy tuollainen 0,2% marginaalin marginaali hörhöjä huutamaan pahaa oloaan.

  1. Suomessa jos lähdettäisiin tämän puna-armeijan kuoron pelossa toimimaa ja heidän vaatimuksiaan noteeraamaan, niin turhaa lienee sen jälkeen enään vaaleja järjestääkkään.

 2. 11 000 ihmisen pitää marssia, kirjoittaa ja piirtääkin, että nämä n. 600 000 pönttöä ymmärtäisivät, mitä itsestään selvyydet kuten tasa-arvo, yhdenvertaisuus, rasismi tarkoittavat. Mutta kun nämä eivät ymmärrä.

  Fatima Diarra puki sen sanoiksi eilen A-studion viimeisessä lauseessa, jossa joku ps-juristin nulkki Rostila, ymmärsi korjailla vain kravattiaan.

  1. Rakas Isäni jos eläisi niin hän sanoisi, että eikö näille marssijoille löydy mitään järkevää tekemistä.
   Ja kyllä täytyy sanoa, että kohdallani omena ei ole kauaksi puusta pudonnut.

   1. Valtakunnalliset työväen Vappumarssit muuttivat yhteiskuntaa pysyvästi. Me vain kävimne sankoin joukon puolueista riippumatta katsomasa katujen reunoilla. Se oli iso tapahtuma.
    Tuo Hesam marssi oli tarpeellinen, jos mikä !

 3. Minua nyt huolestuttaa että kun rasismi nyt täyttää marssijoiden mielet niin riittääkö kansanjoukkoja marssimaan sateenkaariasian, eläinten hyvinvoinnin, metsien monimuotoisuuden ja ilman saastutusta vastaan.
  Sitäkin ihmettelen että ovatko hallitusmieliset kansalaiset aivan flegmaattisia kun eivät marssi osoittaakseen mieltään jonkun opposition lempilapsen vuoksi.

  1. Matti,- Minä uskon että ne jotka eivät tähän höyrypäiden marssirivistöön osallistu, niin he haluavat edistää tavoiteitaan parlamentista käsin, ei kaduilla huutaen ja melskaten.

   1. Elokapinalliset ovat Linkolasta niin kaukana kuin yö on päivästä

    1. Matti, en kanssa ymmärrä miten Elokapinasta ja Linkolasta voi puhua edes samana päivänä.

     1. Oletteko noin pihalla ?

      Tässä kaksi tärkeää pointtia heidän neljästä:

      1. KERRO TOTUUS
      Hallituksen on julistettava Suomeen ilmasto- ja ympäristöhätätila ja ryhdyttävä säännölliseen kriisitiedotukseen.

      2. TOIMI NYT
      Hiilineutraalius pitäisi saavuttaa vuoteen 2025 mennessä1, mutta Suomen valtio on epäonnistumassa tässä ja siten ylittämässä 1,5 asteen mukaisen päästöbudjettinsa.

      Hallituksen on välittömästi aloitettava laaja ekologinen jälleenrakennus, jossa suomalainen yhteiskunta sopeutetaan planetaaristen rajojen sisään. Tämä tarkoittaa päästövähennysten nopeuttamista, hiilinielujen kasvattamista, luontokadon pysäyttämistä ja ylikulutuksen lopettamista. Suomessa on saavutettava hiilinegatiivisuus käyttäen keinoja, jotka lisäävät tasa-arvoa ja mahdollistavat mielekkään elämän kaikille. Kunnes kansalaisfoorumi perustetaan vaadimme hallitusta aloittamaan seuraavista toimenpiteistä.

      ———-

      https://elokapina.fi/our-demands/

      1. Tosiasiassa Elokapina veisi leivän köyhän suusta, jos pystyisi.

     2. Ilmasto on muuttunut suuntaan ja toiseen jo kauan ennen ihmistä: Esim liitukaudella oli maa – ja vesialueita joiden ilma oli tappavan myrkyllistä hengittää. Oli myös myrkyllisiä asfalttijärviä. Tämän ovat paleontologiset tutkimukset näyttäneet toteen.

     3. Mika

      Sekä Linkolan että Elokapinan politiikka tappaisi suomalaisia miljoonittain nälkään.

  2. Mitä jos ei kumpikaan kiinnosta: ei elokapina eikä Linkola — millaiseksi ihmiseksi leimautuisi?

  1. Ei puuttunut PS:n toimiin, vaan varoitti kahden avustajan mahdollisesta epäluotettavuudesta.

 4. Minusta on ihan hyvä että demokraattisessa Suomessa saa osoittaa mieltään, mutta kunhan se olisi tasapuolista.

 5. Aki Kaurismäki persuista:

  ”Jos Suomi haluaa kutsua itseään demokratiaksi, se ei voi hyväksyä rasismia hallituksessa. Mutta ilmeisesti Suomi on Euroopan rasistisin maa.”

  1. Heikki-parka

   Ikirasitit eli RKP on ollut useassakin hallituksessa katumatta tekojaan ja pyytämättä anteeksi.

   Nyt freudentalistit pelkäävät, että jopa hitaalla käyvä Heikkikin huomaisi heidän metkunsa. Niinpä osoittelevat sormellaan perussuomalaisia, vaikka varsinainen pierijä onkin RKP.

 6. Kyseinen marssi oli totuusmedian HS ja Puna-Yle masinoima juttu.

  ”Demokratian kujanjuoksu – keppihevosena rasismi
  About viikko sitten oli Lapin Kansan mielipidesivulla tällainen tekstiviesti: ”Koska yli 600 000 suomalaista äänesti väärin, totuusmedia on päättänyt kaataa hallituksen.”
  Alla nimimerkki Lars.
  Eipä tainnut Lars(kaan) arvata kuinka massiiviseksi menee tämä totuusmedian journalismin häpäisy.

  🧛‍♀️🧛‍♂️

  Yle rummuttaa kiihkeästi hallituksen vastaista mielenosoitusta, jonka pääjuontajana toimii Ylelle pitkään työskennellyt vihreiden riveissä politikoiva aktivistitoimittaja.

  ”Helsingissä järjestetään ylihuomenna mielenosoitus, johon poliisi odottaa tuhansia osallistujia”

  ”Helsingissä marssitaan rasismia vastaan sunnuntaina”

  ”Rasisminvastainen mielenilmaus iltapäivällä Senaatintorilla – Yle seuraa suorana”

  Siinä muutamia Yleisradion otsikoita viime päiviltä. Ne saattavat ensi alkuun näyttää uutisilta, mutta tosiasiassa ne ovat mielenosoituksen mainoksia. Yleisradio on koko kesän ajan tuputtanut kaikista kanavistaan rasisminarratiivia, joka kulminoituu nyt nähtävään mielenosoitukseen. Mielenosoitus on luonnollisesti ajoitettu hallituksen luottamusäänestyksen alle.

  https://www.suomenuutiset.fi/yle-markkinoi-vimmatusti-hallituksen-vastaista-mielenosoitusta-tilaisuuden-juontaa-ylelle-pitkaan-tyoskennellyt-aktivistitoimitta

  Lähteet: Suomen Uutiset 3.8.2023.”

 7. Rasismin vastaisessa mielenosoituksessa oli kyltti, jossa viitattiin Purran ja Orpon mestaamiseen – Näin kommentoi järjestäjä:” – Iltalehden otsikko 4.9.

  Varmaan sitä parempaa väkivaltaa.

 8. Perussuomalaisten kansanedustaja Teemu Keskisarja kertoo haastattelussa hallitusohjelman kirjauksesta missä käsitellään Yleisradion rahoitusta, asian käsittelyyn perustetaan parlamentaarinen ryhmä.

  Parlamentaarisessa ryhmässä on tarkoitus käsitellä Yleisradion ”salattua” kulurakennetta jota pidetään salassa osakeyhtiölain turvin. Haastattelussa Keskisarja ottaa tiukasti kantaa myös rasismi keskusteluun ja ylipäätänsä käsitteeseen mikä on rasismia.” – NykySuomi 3.9.2023.

 9. Kun katsoo, kuuntelee ja lukee tuon NYKYSuomen videon/artikkelin kommentteineen, ei jää epäselväksi miksi Totuusmedia Haluaa Kaataa nykyisen Hallituksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *