Nähtiin sekin päivä, että arvi kiittää vihersosialistia.

Minun täytyy tunnustaa,  että en ole ollut täysin rehellinen, kun  olen  sanonut perussuomalaisten ykkössijan vaaleissa olevan jo kirkossa kuulettu, sillä pieni epäilyksen siemen kuitenkin  on itänyt sisimmässäni, että jospa ei sittenkään.

Mutta kun aamulla kahvia juodessani avasin koneeni, niin hävisivät viimeisetkin epäilyksen unihiekat silmistäni, kun vihersosialistit yksi toisensa perään ilmoittivat, että perussuomalaisten kanssa ei samassa hallituksessa tulla olemaan.

Tämä uutinen tulee vain entisestään lisäämään perussuomalaisten kannatusta ja nyt äänestäjätkin, jotka haluavat vaihtoehdon tälle täystuho hallitukselle, niin sen he saavat äänestämällä perussuomalaiset ykköseksi, silloin ainakin saa mitä tilaa ja vihersosialistit ajetaan hokemaan maailmanlopun profetioitaan nahkurin orsille.

Ja olen jo aikaisemminkin tainnut mainita, että vihersosialistit ovat parhaat vaalivankkureiden vetäjät perussuomalaisille ja mitä korkeammaksi prosentit perussuomalaisille vielä ennen vaaleja Gallupeissa kohoavat, niin samaan tahtiin lisääntyy myöskin kiljunta vihersosialistien suunalla.

Harvoin jos koskaan olen vihersosialisteja kiittänyt mistään, mutta nyt kiitän, sillä heidän suvaitsevaisuuden malja on ylitse vuotavainen.

 

 

24 vastausta artikkeliin “Nähtiin sekin päivä, että arvi kiittää vihersosialistia.”

 1. On siinä proletaarilla siunailemista, kun entiset työväenpuolueet parantavat vain utopioissaan maailmaa ja jättävät nykyisen, suurimman työväenpuolueen (PerusS ) yksin puolustamaan vähäosaisempien ja pienpalkkaisten perustuslaillisia oikeuksia eduskuntaan.

 2. Kun joku puolue suureen ääneen julistaa että sen ja sen kanssa en suostu samaan hallitukseen on tietysti selvä viesti äänestäjille mutta on siinä myös vahva tekopyhyyden maku.

 3. Kyllä eduskunnassa nyt äärivasemmalla seinät repeilevät ja rappaukset tippuvat, kun vihersosialistit kilpailevat keskenään, että kuka sen laitavasemmiston airueen kärjessä kulkee.

  1. Todella, kiivas kisa siitä kuka katsoo omat arvonsa parhaimmiksi.

   1. Ei se niin mene, vaan kuka ne yhteisesti hyväksytyt arvot toteuttaa soveluvin osin käytännössä.
    Ja niihin raameihin vain ei yksi laitapuolen kulkija mahdu.
    Jos minun pitäisi pakolla valita kahden välillä, kumpi se olisi, Andersin poika vai Prrra. Hän olisi ehdottomasti Claesin sukulainen.

    1. Näen kaikissa puolueissa hyvää ja huonoa mutta sillä tavalla olen rajoittunut tai olisiko kyseessä pääni sisäinen synteesi että jos olisi pakko valita vasemmistoliittolainen tai Purra niin ottaisin viimeksi mainitun.

     1. Matti, eikö toinen aja paremmin yleistä sosiaalista hyvinvointia kaikille kuin toinen vain joka neljännelle.
      Se ei ole sosialismia, mutta toinen on rasismia.

      1. Tokihan vasemmistoliitto vähäosaisten asiaa ajaa mutta miksi sitä vierastan on se että en luota heidän kykyynsä luoda sille taloudellisia edellytyksiä, myös sen tasapäistävän politiikan näen ongelmaksi ja kyllähän pelottaa mikä olisi heidän suhteensa sosialismiin jos valtaan pääsisivät.

      2. Et taida Heikki huomata, että sinulla se suurin rasismimalka on omassa silmässäsi. Palaa maanpinnalle sieltä harhoistasi, täällä on kyllä ihan turvallista, voisit jopa yllättyä siitäkin, kuinka nenästä vedettävä olet ollut.

 4. Saamme olla omaa mieltämme vielä äänestyskopissakin, mutta kolmen suurimman erot mahtuvat virhemarginaaliin ja lopputulos selviää vasta äänestyksen jälkeen ja tulos riippuu siitäkin saadaanko nukkuvat liikkeelle sekä siitä munaako kokoomus itsensä viimemetreillä kun ei ole oikein uskottavaa esitettävää…

 5. On jokseenkin huvittavaa kun kaksi äärivasemmistolaista uhrikulttiin hurahtanutta hörhöä julistavat arvomaailmaansa. Mahtaakohan edes omien puolueidensa edustajat, puhumattakaan kannattajista jakaa sitä aivan ehdoitta 🤣

  1. Täällä on niin mukavaa tikkana tökkiä lahoja, kun useimmat ovat naulanneet kääntötakkinsa 6 tuumaisilla ikivanhaan hirsiseinään kiinni ja jalat syvällä rännin savessa ja mielikin on niin juntturassa ettei escape pelaa.
   Tai harakkana milloin männyn, kuusen, koivun, haavan, tammen, lehmuksen tai punapyökin latvassa räkättämässä hopealusikka suussa kapisille ketuille, joita vi….aa purra nälkäänsä kaluttua luutaan.

   1. Huvinsa kullakin ja siinä taitaisi käydä niin, että jos me emme täällä Heikki-trollia ruokkisi, niin jos hän ei nälkään kuolisi, niin ainakin hän muuttuisi niin laihaksi, että saunassakin löyly menisi ohi.

   2. Lausuisitkohan Heikki tällaista elävässä todellisuudessa kasvotusten tapaamallesi ventovieraalle ihmiselle — ja jos et, niin kuinka ihmeessä kirjoitat toiselle tällä tavoin netissä? Se on aina yhtä käsittämätöntä minulle, miten ihmiset kuvittelevat verkon maagisesti muuttavan meidät epäihmisiksi.

    Samaa voisi kysyä toiseltakin blogaajalta, että juttelisitko sinä kadulla kohtaamillesi ihmisille:
    ”On jokseenkin huvittavaa kun kaksi äärivasemmistolaista uhrikulttiin hurahtanutta hörhöä julistavat arvomaailmaansa”?

    Miksi tahdotte kohdella toisia kanssaihmisiä paskasti?
    Kohtaan itse jatkuvasti kadulla liikkuessani itseeni kohdistuvaa verbaalista ja non-verbaalista, jopa rasistista syrjintää, jonka vuoksi minusta lienee tullut melko suorapuheinen, kun minullekin ihmiset jostain syystä kokevat voivansa ulkonäköni/ erilaisuuteni vuoksi laukoa ihan mitä vaan.

    Mutta hyvät tavikset, miksi toimitte tällä lailla paskasti?

    1. Liisa, miksi kahta äärivasemmistolaista uhrikulttiin hurahtanutta hörhöä ei saisi vaikka kadulla sanoa kahdeksi uhrikulttiin hurahtaneeksi hörhoksi?

     1. Saahan sitä toki, en vaan itse näe miksi kukaan haluaa sanoa niin. Kyllähän minullekin huudellaan ja sormin osoitellaan: ”kato kääpiö!”, mihin luovan maltillisesti pyrin vastaamaan, että ”katsohan vaan tavis, mutta ihan ihminen” tms.

      Mutta miltä se tuntuisi ja mitä siitä syntyisi, jos rypisin ja piehtaroisin sananvapaudessani vastaten minua avoimesti loukkaaville, kohtaamilleni perusjunteille jotakin kuten ”kas vaan tatuoitu umpijuntti mätisäkki, joka legginseissä tyrkyttää vieraille kerrospoimujaan”. En tietenkään tee näin, koska en alennu itse käyttäytymään kuin yhteiskunnan pohjasakka, vaikka sananvapaus minulle siihen olisikin.

      1. Juhani tiedätkö mikä elävässä todellisuudessa ihmisten asenneongelmiin sekä luokattomuuteen on esimerkiksi hyvin tehonnut? No esimerkiksi entisessä naapurustossani taloni edustalla olevan puiston penkillä minulle raakkunut roskaväki rauhoittui, kun rakas ystäväni Harley Davidsonillaan tuli hakemaan minut kotikadultani ajelulle ilman paitaa (hän on aika lihaksikas nuori kaveri). Tuon jälkeen sain olla aika rauhassa, eikä edes tarvinnut mennä asiasta pultsareille jutskaamaan 😉

       1. Herra varjele 🙂 Mutta aikuisten oikeasti onhan se nyt kuumaa ja kiehtovaa miten tasapainoiseksi, notkeaksi eläimeksi itsensä treenannut miessukupuolinen on ketterä niin oman kehollisuutensa kuin myös muiden käsittelyssä. Ei siitä pääse yli. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *