Onkohan kepujohdon purut koska viimeksi vaihdettu kuiviin.

En ole kuuna päivänä vielä käytyjen vaalien jälkeen koskaan kohdannut muuta puoluetta kuin nyt kepu, jonka keskeinen tavoite on päästä / mennä oppositioon.

Ottaisivat mallia vaikka Hjallis Harkimosta, joka yhden kansanedustajan mandaatilla tavoittelee tosissaan hallituspaikkaa Orpon oikeistohallitukseen.

Saatte olla varmoja, että kepun ruohonjuuritaso ja kenttäväki ei tätä puoluejohdon ratkaisua sulata eikä  purematta niele, että hedän puolueelle antama ääni/tuki käytetään oppositiossa meuhkaamiseen, kun tarjolla olisi ollut paikka niissä pöydissä, jossa oma viesti olisi muuntautunut lihaksi.

Mutta tapansa kullakin sano Saarikko kun latvasta tukin teki.

Saas nähdä kun eduskunnassa istumajärjestystä muokataan, että pääseekö kepukööri keskeltä salia vasempaan laitaan, vai tuleeko seinä vastaan.

Kepu uhriutuu nyt, kun sanoo persujen koko neljä vuotta heitä kiusanneen oppositiosta käsin, sillä he tekivät parhaansa vihervasemmiston kynnysmattona, että kepusanta ei päässyt vasemmiston parketteja tärvelemään.

Onhan tämä tietenkin väärin kun lyötyä lyödään, mutta kepu ei voi peiliä syyttää jos se on vino.

Jos porvari hallitus syntyy, niin on siinä kepun kannattajilla nielemistä, kun yhdessä vihervasemmiston toveririntamassa lyövät kapuloita oppositiosta käsin valtiontalouden pyöränpinnoihin ja kokoontuvat eduskuntatalon eteen vaatimaan suomesta tehtäväksi koko EU.n luonnonsuojelu reservaatti.

Maalaisliitto vaihdettiin aikoinaan keskustaksi ja nyt senkin voisi muuttaa nykyaikaa vastaavaksi maaseudun työväenpuolueeksi ilman maaseutua.

 

10 vastausta artikkeliin “Onkohan kepujohdon purut koska viimeksi vaihdettu kuiviin.”

  1. Kepun puoluekokous kun antoi Kulmunille kenkää ja nosti Saarikon tilalle, niin olettamus oli että paskaa puhumalla se mahokin peltoa sadon antaa, mutta kukaan muu ei pannut kuin halla.

 1. On toden totta Keskustalla huikeat vaihtoehdot näköpiirissä, vihervasemmistolaisessa oppositiossa kampittamassa oikeistohallitusta tai sitten oikeistohallituksessa halveeraamassa vihervasemmistohallituksen yrityksiä toteuttaa hallitusohjelmaansa.
  Pelin paikka.

  1. Matti,- Jos nyt yhdellä sanalla kuvailisin tämänhetkistä kepun näytelmää, niin se on tragikoominen.

 2. Kepun pelastus on luoda nahkansa uudelleen ja potkia vanhat änkyrät johdosta pois. Sen teki Juha Sipilä näyttämällä, mihin voidaan päästä johdonmukaisesti johtamalla ja toimimalla. Se ei ollut Sipilän vika, että porukka ei pysynyt perässä monissa uudistuksissa kuten valtion omistajuus.
  Taksiuudistus karkasi käsitä, kun hän antoi liian paljon löysää Bernerille. Maakuntauudistus oli äärimmäisen tärkeä, mihin nojaa nykyinen soten erinomainen malli kuitenkaan päästämättä yksityisiä kahmimaan kermat kakusta.
  Luovana persoonana hän on juuri sellainen mitä täysin kaavoihinsa kangistunut kepu kaipaa nahkansa luomiseen ml. puolueen nimi.

  … vielä: Juha Sipilä ja Sanna Marin ovat molemmat saroillaan uuden ajan poikkeuksellisia johtajia, jotka molemmat ovat vieneet myös Suomen mainetta hienosti kansainvälisille markkinoille. Kolmantena on Stubb.

  Jos demarit sortuvat Lindmaniin ja kepu Kaikkoseen, palataan perinteiseen muuttumattoman äijävallan ytimeen.

 3. ”Maakuntauudistus oli äärimmäisen tärkeä, mihin nojaa nykyinen soten erinomainen malli kuitenkaan päästämättä yksityisiä kahmimaan kermat kakusta.”

  Huovis-Veikon selkäkeikkanaurut 🤣🤣🤣

  1. Täysin tarpeeton kepulien suojatyöpaikka eli maakuntahimmeli ei todellakaan sotea paranna, vaan aiheuttaa kohtuuttomia kustannuksia.
   Tämän typeryyden totesivat asiantuntijat typeryydeksi jo etukäteen, mutta kepuli oli valmis tuhoamaan kannatuksensa sen saadakseen ja lasku lankesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *