Paavoon voi aina luottaa, niin hyvässä kuin pahassakin.

Paavo Väyrynen lähtee keräämään kannatusyhdistyksen kautta tarvittavaa 20000 kannattajakorttia osallistuakseen vuoden 24 presidentinvaaleihin.

Se on vähän kuin kuuden vuoden takainen toisinto, jossa Paavo voitti kepun oman ehdokkaan ( Vanhanen ) vaaleissa ja nyt on kepulla luultavasti Olli.

Näissä vaaleissa sitten nähdään sekin, että miten suurta suomessa on Nato vastaisuus ja Paavon äänisaalis tulee sen konkreettisesti osoittamaan.

Minusta on hyvä että Natosta keskustellaan avoimesti ja Paavo varmasti tuo siihen oman mausteensa ollatenkin, kun jäseneksi lähdettiin hakemaan Galluppien perusteella.

Jospa vaalien kautta sitten ilmakin vähän puhdistuisi ja loppuisi kaikkien sotilasliiton vastustajien nimittely Putinisteiksi ja trolleiksi.

Heikko on sellainen demokratia, joka ei siedä eri mieltä olevia, olipa heidän mielipiteensä kuinka mielipuolisia hyvänsä.

8 vastausta artikkeliin “Paavoon voi aina luottaa, niin hyvässä kuin pahassakin.”

  1. Eikös Paavolle pitäisi jo automaattisesti antaa mahdollisuus ehdokkuutteen, ikään kuin ” kuuluu kalustoon ” periaatteella ?

    1. Itse pidän Paavoa sodanjälkeisen poliittisen historiamme valossa tinkimättömänä omien aate ja arvomaailmansa puolustajana ja vaikka en kaikkea hänen poliittisia tekojaan allekirjoitakkaan, niin lakin otan pois päästäni hänen edessään.

  2. Paavo on kannuksensa ansainnut, mutta olisiko hänenkin aika antaa nuorempien yrittää.

  3. Pidän Väyrystä ikuisena pyrkyrinä joka olisi halunnut olla uusi Kekkonen. Hänen epäonnekseen kannatus vaaleissa ei koskaan ollut tarpeeksi suurta ja vielä Neuvostoliittokin hajosi. Suurimman virheensä Väyrynen luultavasti teki luopuessaan Keskustan puheenjohtajuudesta. Sen jälkeen hän jäi omassa puolueessaankin sivuraiteille. Mutta ilmiö hän kiistämättä on, legenda. Nyt kun ei enää ole pelkoa että hänestä tulisi presidentti niin toivon hänelle menestystä, onhan hän mielenkiintoinen persoona ja tuo väriä politiikkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *