Pidetään raja rauhallisena, laitetaan se kiinni.

Minun mielestäni ne,  jotka nyt kauhistelevat venäjän toimintaa  itä-rajallamme ja sanovat, että kuinka se ryssä kehtaa, eivätkä katso asiaa siitä näkökulmasta, että mikä on saanut ryssän näin toimaan.

Ja sanon nyt varmuuden vakuudeksi, että tämä ei ole puolustuspuhe ryssälle, vaan katson asiaa pintaa syvemmältä.

Eli, totuuden nimissä on sanottava, että Suomi taistelee venäjää vastaan kaikin asein Ukrainan rintamalla, vain miehistö pois lukien, joten Suomi on sodan osapuoli.

Joten pidän ihmeenä, kun Suomi nyt kuitenkin on sodan osapuoli, että venäjä on pysynyt siihen nähden hyvinkin rauhallisena meidän suuntaamme ja nyt vasta kun se on saanut Ukrainan rintamansa jäädytettyä asemasodaksi, niin se antaa muistutuksen meillekkin olemassaolostaan nähdyn tavoin.

Sanotaan, että Suomella on jopa koko Euroopan parhaimmin varustetut ja koulutetut puolustusvoimat ja valmiudet puolustaa rajojamme lähinnä nyt idän suunnasta tulevaa uhkaa kohtaan.  Mutta on se nyt yhtä helvettiä, että raja vuotaa kuin seula, kun Afrikan ja lähi-idän ”turistilaumojen” edessä nostetaan kädet pystyyn ja toivotetaan terve tulleeksi täyttämään tyhjäksi jääneet petipaikat vastaanotto keskuksissa, onhan se nyt resurssien tuhlausta pitää sängyt tyhjinä.

Ihmettelen kyllä jos vielä vetkutellaan ennenkuin rautaesirippu suljetaan lopullisesti, sillä tämä nykymeno muistuttaa jo kissa ja hiirileikkiä.

Jos joku kykenee sanomaan minulle, että miksi Suomi vielä tässäkin sotatilanteessa pitää diplomaattinsa ja lähetystönsä Moskovassa, niin haluaisin siihen perustelut kuulla.

4 vastausta artikkeliin “Pidetään raja rauhallisena, laitetaan se kiinni.”

  1. Kopra hiljensi Sarkkisen tyylikkäästi. ”Tulijat ovat nuoria miehiä ja jos jaksavat kävellä tänne asti niin jaksavat kävellä myös takaisin”. Sarkkisen ilme oli näkemisen arvoinen. #yleaamutv

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *