Purra ei hauku, vaan puree suomen ja suomalaisuuden herjaajia.

Minä en ainkaan jätä kertomatta vaalisalaisuuteen vedoten, että mitä puoluetta äänestän, ( PerusS ) sillä sen varmasti kaikki tietävät jos vähänkin ovat Pirkan blogeja lueskelleet ja sanon vieläpä numeronkin minkä vaimoni kanssa vaalilappuumme kirjoitimme ( 165 )  En tiedä onko tämä sitten kielletty tällä alustalla ?

Mutta niin tai näin, niin nyt ei tarvitse kenenkään enään jännittää kuka on vaalien ykkönen ja  ainakin oma mielenkiintoni kohdistuu siihen, että tuleeko Orpo vai Marin kakkoseksi.

Onhan tämä nyt ollut jo useamman kuukauden trendi, että kokoomus on kutistumassa ja Marinin tähti on menettänyt hohdokkuutensa, kun vaalitenteissä on paljastunut tyhjä tynnyri joka kolisee kovimmin mäessä.

Purrasta on paljastunut todelline naarastiikeri, joka ei pelkää,  kaihda,  peräänny eikä ota taka-askelia pilkaajiensa ja helppoheikkien edessä, vaan seisoo sanojensa takana ja osoittaa faktoilla paskanpuhujien poliittiset  valheet ja johtaa joukkojaan edestä yhteisesti sovittua linjaa noudattaen.

Ja vaikka nyt Gallupit ja monensortin poliittiset ”asiantuntijat” povaavat vaaleista tasaista kolmen puolueen kesken, niin minun omat kokemusperäiset tutkimukseni turuilla ja toreilla on kerätty väärentämättömänä, ilman mediakentän kokonaisvaltaista ideologista johdatusta, niin vaalien voittaja tulee olemaan  kuitenkin selvästi edellä toiseksi tullutta.

 

 

 

18 vastausta artikkeliin “Purra ei hauku, vaan puree suomen ja suomalaisuuden herjaajia.”

  1. Ei mitään merkitystä mihinkään ! Paitsi tuttu ”selli”, odottaa- oppositio, jonka kalteriden takaa taas saa huudella hätäänsä seuraavat 4 vuotta.

  2. Ja vaalien jälkeen kun kuningatar pyyhkii kotimaan ”pölyt” kengistään ja nenästään, niin hänen kulttinsa uskolliset seuraajat tekevät poliittisen harakirin.
    Kyllä oli muuten tuskallista katsella Antti Lindtmanin kiemurtelua kuin mato koukussa, kun hän tentissä joutui puolustelemaan Marinin poliittisia töppäyksiä ja varmasti sisimmässään odottaa jo kunigatteren poistumista näyttämöltä Brysselin kulisseihin.

  3. Minua kyllä huvitti eilinen Hesarin vaalitentti monellakin tapaa.

    Marin sai monen minuutin puheenvuoroja, mutta ei hän onnistunut sanomaan yhtään mitään, ei kertakaikkiaan mitään.

    Kaikki muuttuivat yhtäkkiä EU- kriittisiksikin, mutta kuka sitä uskoisi, onhan se nyt nähty?

    Petteri Taalas nousi myös Kokoomuksen ja Kepun mielestä uskottavasti ilmastoasiantuntijaksi ja hyvä niin, tunnustavat Persujen olleen siinäkin oikeassa.

    Marinin höpinä työllisyysasteesta on suorastaan koomista, tehtyjen työtuntien määrä on hänen hallituskautensa aikana jopa vähän laskenut. No henkilö on työllinen kun tekee 1 tunnin työtä viikossa.

    No mitkä ne Demaruentoimet ovat sen työllisyysasteen nostoon 80% seuraavan hallituskauden aikana?
    Ei niitä ole ja ne mitä demarit esittävät vaikuttavat sitä seuraavalla kaudella ehkä vähän mutta sitten sitä seuraavalla jonkin verran enemmän.

    Sinne asti kai otetaan velkaa ilman huolta huomisesta.

    1. Jopa Saarikko puhui enemmän asiaa kuin Marin ja se kertoo paljon 🤣🤣🤣

  4. Marin puhui asiaa ja sitä yritettiin monella tapaa väheksyä.
    Työllisyyskin on noussut 75% ja seuraava tavoite on 80%.
    Koulutussatasaus on jo nostanut työllisyyttä ja nostaa edelleen.
    Marin tunnetaan maailmalla aikaansaavana henkilönä.
    Orpo ja Purra jäävät varjoon.

    1. No jos tyhjän jöpöttäminennon asiaa jollekin niin olkoon.

      Työllisyysaste on toki noussut, mutta tehdyt työtunnit eivät ja se on fakta.

      Ja esittäjän Niilo lukuja paljonko Marinin koulutussatsaus on lisännyt työllisyyttä, siis muutakin kuin määräaikais rahoituksella julkiselle sektorille?

    2. Miten työllisyys on muka noussut, jos tehdyt työtunnit ovat vähentyneet?
      En myöskään voi pitää työllisenä henkilöä, jolla on 1 tunti töitä viikossa.

  5. Hän puhui kuin pääministeri, jota tässä haetaan jatkoon, ei enää puoluepukarina. Myös EU- roolin hän avasi muiden höpöttäessä Impivaaran ongelmia.

    1. Juu hänen EU kriittisyytensä onkin oikein uskottavaa ja hänen vaikuttamisensa EU: ssä onkin tuottanut oikein loisteliaita tuloksia tai ainakin Suomen kannalta pirun kalliita ja lisää on tulossa

  6. Yksi esimerkki Marinin hallituksen loistavasta vaikuttamisesta EU:ssä ja kyllähän tätä täälläkin kehuttiin hyväksi bisnekseksi.

          1. Kerrohan missä asiassa Persut ovat EU: ssä vaikuttaneet Putinin tukijoukkona?

  7. Tuo pureminen on samalla väkivaltaa jota ei pidä hyväksyä keltään terv tepivaari

  8. En voi kuin syvästi ihmetellä niitä, jotka eivät väsy tanssimaan Marinin vihersosialistista humppaa, jossa on Gramofonin neula juuttunut hinkkaamaan samaa uraa,..minä minä minää minäääääää vain tiskaan astioita ja luutalla lakaisen plaattioita, tilu tilu tilu tilu tittantaa, kyllä valtio jauhot meille kustantaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *