Rakkaudesta ne hevosetkin potkii.

Vaikka olen tästä aiheesta aikaisemminkin kirjoittanut blogin täällä ”pirkassa”, niin toistan sen vakuututtuani sen todenperäisyydestä, keskusteltuani usean silmäätekevän kanssa jotka toimivat kunta,-ja aluevaltuustoissa puolueidensa edustajina.

Kun sanoin silloin että kokoomuksen ja perussuomalaisten hallitusyhteistyö ei tule varmasti jäämään vain tämän hallitusperioden mittaiseksi.  Ja kuten kaikki voivatkin nyt nähdä, että heidän välinen yhteistyö on  hyvin hitsautunut yhteen ja hallitus toimii heidän johdollaan kuin junan vessa ja ohjelman kirjaukset etenevät vauhdilla eduskunnassa.

Kirjoitan nyt seuraavaksi sellaista mistä minulla ei ole kirjallista dokumentaariota esittää.

Eli, olen keskustellut hyvin monen henkilön kanssa jotka ovat puolueidensa edustajina niin kunta kuin aluevaltuustoissakin, niin he kyllä vahvistavat sen mistä alustukseni alussa kirjoitin.  Eli kokoomus ja perussuomalaiset ovat hyvin useissa kysymyksissä löytäneet yhteisen sävelen eduskunnan lisäksi myös kunta,-ja maakuntatasolla, joten yhteistyö näyttäisi muodostuvan kuten ennakoinkin ylisukupolviseksi.

Ja mitä enemmän vasemmisto vastustaa Orpon/Purran hallitusta, niin sitä varmepaa on oikeiston liiman pitävyys.

Lukaisin tuossa menneellä viikolla medioista, että tämän hallituksen muodostamisen jälkeen on AY menettänyt  ns. Loimaan kassalle jäsenistöään kiihtyvään tahtiin, lieneekä taustalla valtakunnallinen ”persettä penkkiin” ideologia.

Joten, jos jotkut vasemmiston taivaanrannan maalarit ja helppoheikit otaksuvat neljän vuoden päästä pääsevänsä taas kakun syöntiin, niin en tahdo heidän  kosteita päiväunianne häiritä, mutta hommatkaa opposition penkeille pehmusteen persettänne säästäkseen,  istunnostanne tulee pitkä ja hikinen jolle loppua ei näköpiirissä, siitä takeena olette te itse.

Ruotsalaiset sanoivat ennen vaaleja, että he eivät osallistu hallitukseen joka toteuttaa perussuomalaista politiikkaa, mutta olisikohan sittenkin pitänyt pitää suutaan soukemmalla, ( kyllä Siperia opettaa )

 

3 vastausta artikkeliin “Rakkaudesta ne hevosetkin potkii.”

 1. Ennustaminen on vaikeaa, tulevaisuuden ennustaminen erityisesti, mutta kun hallitus on nyt päässyt työhön kiinni, niin alku on lupaava.

  On hienoa kun meillä on ministereitä Purran ja Essayahin kaltaisia, mielipiteen omaavia naisia jotka ajavat Suomen ja suomalaisten etuja.

  1. Se on juuri näin kuten sanoit Mika.
   Perussuomalaiset voivat laulaa Aleksis Kiven sanoin että….
   ”Voimalla seitsemän miehen/naisen.

 2. Kunnanvaltuustoissa nyt pyörii lähinnä typeryksiä ja politikoinnin logiikka on ihan eri kuin valtakunnan tasolla. Sen yhteisen neljän mökin kiertävän ohitustieprojektin taakse voidaan helposti kyläkokouksissa hypähdellä puoluerajoista välittämättä.

  Sellaista svedumaista blokkisysteemiä en kyllä näkisi meillä valtakunnan tasolla kovinkaan suotuisana ja tuskin todennäköisenäkään kehityskulkuna, mutta tulevissa ek-vaaleissahan tuo nähdään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *