Riikka Purra ei laita päätään vasemmistolaiseen oikeudenmukaisuuden hirttoköyteen.

On tämä poijaat surullista seurattavaa nykyisen opposition toiminta eduskunnassa, kun valiokunnistakin lähdetään pois kesken kokouksen ovet paukkuen, kun hallitus ei toteutakkaan heidän väristä politiikkaa. Se nyt vain on niin, että jos ei valiokunnissa päästä yksimielisyyteen, niin demokratiassa enemmistö päättää, niin se tekee nytkin kuten teki vasemmistohallituksenkin aikana.

Nyt pitää vaan kaikissa valiokunnissa ottaa tiukka linja ja viedä enemmistönä eteenpäin niitä tavoitteita jota hallitusohjelmaan on neljän puolueen kesken sovittu, sillä vasemmisto/kepu kyllä vastustaa ja ampuu kaikkea mikä liikkuu oman pysähtyneisyytensä ulkopuolella.

Oli se hienoa ja huojentavaakin seurata eilen illalla valtiovarainministeri Riikka Purran esiintymistä television A-studiossa, jossa hän seisoi suoraselkäisesti niiden hallitusohjelman kirjauksien takana, jolla tämä Suomilaivan kurssi vähitellen käännetään takaisin kohti kotisatamaa, eikä heittäytynyt tuuliviiriksi vasemmistopuhurin kieputeltavaksi.

Valtava poru on nyt vasemmistollakin, että valtion tulisi heti ojentaa auttava kätensä esim. rakennusalan ahdinkoon, mutta Riikka Purra sanoi heti näille vasemmistolaisille rahankylväjille, että hallitus ei lähde markkinahäiriköksi, työntämään  veronmaksajien rahaa ongelmaan, jonka rakennusala on itse itselleen aiheuttanut nollakorkoisessa huumassa joka nyt on hetkeksi johtanut työttömyyteen ja konkursseihin.

Se minua huvittu kun iso-Anttikin sanoi, että he tekisivät valtion budjetista oikeudenmukaisemman, mutta minä sanon, että Antti voi työntää oikeudenmukaisuutensa omaan perseeseensä, sillä se kortti tuli jo katsottua edellisenä neljänä vuotena, kun ei oltu köyhiä eikä kipeitä ja nollakoron uskottiin kestävän maailman tappiin, nyt vasemmiston illuusiot ovat kaatuneet mm.Riikka Purran syliin, vieläkö helvetti soikoon tulisi vasemmiston oikeudenmukaisuuteen nojata.

Toivotaan nyt kuitenkin että myös kokoomus kestää tämän vasemmiston huutomyrskyn, meitä perussuomalaisia se vain vahvistaa.

32 vastausta artikkeliin “Riikka Purra ei laita päätään vasemmistolaiseen oikeudenmukaisuuden hirttoköyteen.”

 1. Eeuun uhkaus pakkoremonteista on omiaan vähentämään kiinteistökauppoja ja remontteja tässä vaiheessa.

  Sitten kun pakkoremonttien aika tulee, ei olekaan enää rakennusfirmoja eikä tavarantuottajia. EU on pimeyden ytimessä.

 2. ”Se minua huvittu kun iso-Anttikin sanoi, että he tekisivät valtion budjetista oikeudenmukaisemman, mutta minä sanon, että Antti voi työntää oikeudenmukaisuutensa omaan perseeseensä, sillä se kortti tuli jo katsottua edellisenä neljänä vuotena, kun ei oltu köyhiä eikä kipeitä ja nollakoron uskottiin kestävän maailman tappiin, nyt vasemmiston illuusiot ovat kaatuneet mm.Riikka Purran syliin, vieläkö helvetti soikoon tulisi vasemmiston oikeudenmukaisuuteen nojata.”

  Eräs tälläkin foorumilla ylistetty vasemmistolainen älykkö, ministeri Saramo totesi

  ”Tämän hallituksen aikana otettu velka on jatkossakin nolla- tai jopa miinuskorkoista, Suomen valtion velan korko kun on kiinteää.”

  Että tältä pohjalta…

  🤣🤣🤣

  1. Minä en voisi sille mitään, vaikka vakavasta asiasta onkin kyse, niin tämä vasemmistolainen oikeudenmukaisuus saa naurun, ellei naurua, niin ainakin hymynkareen tulemaan suupieleeni, on se niin absurdia ja jopa koomista edellistä neljää vuotta tarkasteltaessa. 😊

   1. Arvi, olen tullut siihen ymmärrykseen, että vasemmistolaisuudessa se, että kaikilla menee yhtä huonosti on jalo tavoite ja heillä, joilla menee paremmin tulee kahdehtia kuoliaaksi.

 3. Arvi, tämä menee nyt hieman ohi aiheen, mutta talouteen tämä liittyy vahvasti ja vielä vahvemmin opposition ylläpitämään, varsin koomisen näytelmään siitä, ettei Marinin hallituksella ole oikeastaan mitään tekemistä sotesopan rahoitusvajeen kanssa.

  ”Edellisen hallituksen surkea sote-uudistus on osoittautumassa Suomen poliittisen historian kalleimmaksi virheeksi. Tästä varoitettiin kovaan ääneen ja toistuvasti, mutta politiikka valitettavasti voitti, Romakkaniemi moittii viestipalvelu X:ssä Sanna Marinin (sd.) hallitusta.”

  https://www.verkkouutiset.fi/a/suomen-poliittisen-historian-kallein-virhe/#8df51d4c

  1. Tämä on yksi esimerkki miksi päästän röhönaurun, kun vasemmisto puhuu oikeudenmukaisuudesta

 4. Vasemmistohallitus ajoi Suomen talouden kuralle ja nyt vasemmistolainen ay-liike uhittelee poliittisilla lakoilla.

  Siinä sitä vasemmistolaista yhteiskunta vastuuta kerrakseen.

  Itse en tiedä ainuttakaan ihmistä joka olisi uhonnut menevänsä lakkoon vaikka vasemmistohallituksen politiikka ei miellyttänyt.

  No se onkin yksi merkittävä ero demokratiaa ja demokraattista yhteiskuntajärjestystä kunnioittavissa ihmisissä suhteessa vasemmistolaisiin.

   1. Punademu ei koskaan kykene tunnustamaan, että punavirheiden munaukset ovat syypää nykytilanteeseen.

 5. Vasemmistohallituksen talousosaaminen kiteytyi aiemmin mainitsemaani Saramoon ja jonkinasteista huomiota huumoristina saaneeseen ”päivän Mäkynen”, eli demarien talousosaamisen ytimestä Matias Mäkynen, jonka tahaton huumori naurattaa jo aidan seipäitäkin.

  Kaksi varsinaista älykköä, ikävä kyllä vasemmistohallituksen jäljiltä talous on juuri siinä kunnossa kuin tuollaisesta tivolilta sopii odottaa.

  1. Vähän samaa tasoa kuin ”päivän Mäkynen”, on hieman hankala suhtautua vakavasti kun SAK:ssa puolet on kokoomuslaisia jne…

   😂

    1. Itke ihan mitä tahdot ja esitä ihan mitä tahansa keksit, ei faktat niistä miksikään muutu.

 6. ”SAK jättää kertomatta kuulijoilleen, että se istuu kuultavana useissa hallituksen perustamissa kolmikantaisissa neuvotteluryhmissä nyt ja tulevaisuudessa. Porvarihallitus siis kyllä kuuntelee ammattiliittoja. Syy poliittisiin työtaistelutoimiin onkin yrittää kiristää perustuslain takaama lainsäädäntövalta eduskunnalta ja piilottaa se taas kansan näkyviltä ummehtuneisiin työmarkkinakabinetteihin, Sammallahti toteaa.

  ”Duunareiden takapuolella tuleen”
  Sammallahti ihmettelee tiedotteessaan, että ”eikö ammattiyhdistysliikkeen johdossa todella keksitä rakentavia keinoja taantumaan luisuvan Suomen pelastamiseksi”? Sammallahden mukaan poliittisista lakoista lopulta kärsivät eniten duunarit.

  – On paljon puhuvaa, että liittojohtajien tärkein vaikuttamistoimi on käskeä työntekijät lakkoon, haitata suomalaisten työssäkäyntiä pysäyttämällä julkinen liikenne tai aiheuttaa valtavat tuhot yrityksille ja veronmaksajille seisauttamalla vientiteollisuus. Juhlapuheissaan liittojohtajat väittävät olevansa duunarin puolella, mutta kerta toisensa jälkeen valitsemansa vaikuttamistoimi on istua duunareiden takapuolella tuleen, Sammallahti toteaa.

  Sammallahti muistuttaa, että perustuslain mukaan lainsäädäntövalta kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta.

  Tämän vallan luovuttaminen liittojohtajille olisi Sammallahden mukaan ”perustuslaillisuudesta lipsumista ja kova isku vastoin myös ammattiliittojen jäsenten kasvoja”.

  – On selvää, että työmarkkinajärjestöjäkin pitää kuunnella työmarkkinauudistuksia tehdessä. Mutta vaikka liittojohtajat uhkaisivat tuhota miljardeilla euroilla suomalaisten hyvinvointia, ei mikään hallitus voi luovuttaa lainsäädäntövaltaa eduskunnan ulkopuolelle. Siihen ei anna lupaa sen enempää Suomen perustuslaki kuin sopimusvapautta janoavat suomalaiset työntekijätkään, Sammallahti toteaa.”

  1. Minun on vaikea ymmärtää se kun meillä oli neljä vuotta virheetön ja erheetön hallitus, jota johti joka-asian ylin asiantuntija ja kuolemattomuuden symboli, niin miten helvetissä valtiontalous on tässä jamassa, sosiaali ja terveydenhuollossa on täysi katastrofi, katuväkivalta on räjähtänyt käsiin jne.jne.

   Orpon hallituksella ei ole mainittujen kanssa mitään tekemistä.

   1. ….ja kun tämä kuolemattomuuden prinsessa ei saanut vaaleissa kansaa uskomaan hänen satuihinsa, niin heitti pyyhkeen kehään ja lähti itse vihreämmille metsästysmaille ja jätti nykyisen hallituksen siivoamaan hänen jätöksensä.

    1. Arvi, kun on 700 000 euroa asuntovelkaa ja olet juuri ajanut alas hyvinvointivaltion perustan niin kyllä siinä tekee mieli lähteä muille maille😂

     1. En varmasti liene paljoa väärässä ( nytkään ) kun sanon, että kyllä se routa vielä porsaan kotiin ajaa, kun maailmallakin totuus paljastuu hänen osaamisestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *