Saadaanko perusporvari ?….. vai tuleeko sittenkin PERS-KE-KO.

Anteeksi nyt kun aamun avaukseni viivästyi syystä että, se on kuin rahaa pistäisi pankkiin kun nuori….eiku vanha mies nukkuu.

No, parempi myöhään kuin ei silloinkaan.

Joten, annan teille arvon kanssablogistit taas puolueetonta ja tasapuolista tietoa  siitä mitä hallitusneuvottelujen kulisseissa tapahtuu ja mitä eri väriset ja makuiset hevosmiesten tietotoimistot antavat itselleni kertoa.

Esson baari, tai tässä tapauksessa ABC.n kulmapöytä toimii kuin junan vessa ja sen hurtin huumorin värittämästä keskustelusta löytyy aina se totuuden siemen,  jossa jokainen lausuttu kommentti ja puheenvuoro kuuluu lähdesuojan piiriin ja kaikki tietävät että keskustelujemme perään ei koirakaan hauku.

Yleisesti kaikki olimme käynnissä olevien hallitusneuvottelujen osalta yksimielisiä siitä, että pieni  marginaalipuolue pitää nyt kaikkia muita ikäänkuin panttivankinaan, kun se on ns.vaaankielipuolue ja portinvahti siinä, että saadaanko maahan pystytettyä perusporvari hallitus seuraavaksi neljäksi vuodeksi vai ei.

Kyseinen puolue ei siis kiristä vieteriä yksin perussuomalaisten suuntaan, sillä Petteri Orponkin kainalot hikoavat näistä  RKP.n arvo saneluista ja sen seurauksena saattaa tullakkin  perusporvarikoalition hautajaiset.  Jos näin kävisi, niin se olisi valtava takaisku nimen omaan Orpolle ja kokoomukselle ja se olisi nöyryytys jos hän joutuisi seuraavaksi matelemaan sosialistien oven eteen.  Siinä olisi unohdettava neljän vuoden aikana oppositiossa kaavailemat suomen pelastustalkoot, kun sosialistien nuotilla veisattaisiin Internationaalia.

Yksi pöytäkeskustelija heitti ilmoille vielä sen, että Orpo saattaa heittää Ruotsalaiset ulos ja yllätys yllätys, kukas se siellä jo vuoroaan odotteleekaan, nimittäin kepu tulee kyllä tilalle kun isänmaa kutsuu poikiaan.

Jos siis perusporvari pohja nyt aiotussa muodossaan kaatuu, niin sen seurauksena voittaja on vaalitappiostaan huolimatta kepu, sillä se tulisi mukaan sellaiseen koalitioon, jossa se voisi pestä paitansa helmat  puhtaaksi, kun se oli vihersosialistien hallituksessa tahriintunut takaa ruskeaksi ja edestä keltaiseksi.

Yleinen mielipide lopulta oli meiltä kaikilta kuitenkin, että Ruotsalaiset joutuvat kyllä nielemään omat arvonsa kurkustaan alas, sillä jos se ei sitä tekisi, niin oppostio olisi vaihtoehtona ja sitä he ei suin surminkaan halua, mieluimmin siis persujen kanssa hallituksesa, kuin neljäksi vuodeksi nahkurin orsille.

Uskomme siis, että sitä mukaa kun ilmat lämpenevät niin Ruotsalaisten tunteet viilenevät ja he joutuvat ottamaan lusikan koreaan käteensä, muuten joutuisivat syömään laihaa liemiruokaa pillillä seuraavan nelivuotis kauden.

Olen vähän ihmetellyt sitä, että miksi hallitusneuvotteluihin ei ole otettu yleiseksi juomanlaskijaksi median lemmikkiä Soinia, sillä hänen meriittinsä ovat sitä luokaa, että kun toimitaan toisin mitä hän neuvoo, niin lopputulos olisikin hyvän asemasta  priimaa.

 

 

35 vastausta artikkeliin “Saadaanko perusporvari ?….. vai tuleeko sittenkin PERS-KE-KO.”

 1. Kepu ei lähde persujen ja kokoomuksen kummiksi. Rkp heittää hanskat tiskiin. Sitä hallitusriskiä Orpo ota, että lähtisi tuossa loppukokoonpanossa liikkeelle.
  Kukaan ei luota persuihin. Persut lentää ulos.
  Joko demarit lähtevät mukaan tai ei ja tulee uudet vaalit.

  1. Kyllä Heikki sinun toiveesi uusista vaaleista on sijoitettava lähinnä utopistiseen tallelokeroon ja saatpa nähdä, että vihersosialistit ovat oppositiossa huolimatta siitä, onko kepu siellä heidän ohellaan vai ei.

  2. HK:

   Arvi maalailee sopusointuisempia näkymiä.
   Ei maan ainoaa etnopuoluetta tarvita hallituksessa.

   Moni äänesti keskustaa uskoen sen pääsevän Petterin hallitukseen eikä vasurien hallitukseen.
   Eikös Saarikkokin ole sitä mieltä, että vasemmistoretki oli virhe?
   Keskustan olisi pitänyt uskoa vinkkiäni vuoden 2020 keväällä ja jäädä ulos Sannan porukoista. No, ehkä lukutaitoiset uskoivatkin, jos sattuivat näkemään kirjoitukseni.

   Keskustan piirijärjestöjen puheenjohtajat lienevät nyt melkoisen paineen alla, kun eivät tunnustaneet erhettään. Vanhasella mielenkiintoiset ajat.

 2. Kepun virheiden ketju:

  – lähtivät Marinin hallitukseen
  – Orpon vetämä kokoonpano ei kelvannut
  – Saarikkoa ei vaalien jälkeen vahdettu

  Kepu on tuhon tiellä, sen äänestäjät katselevat itselleen toisen puolueen, sellaisen jolla on selkeä linja vuodesta toiseen ja uskottava puheenjohtaja. Vähän harmillista koska ei ainakaan minulla olisi mitään sitä vastaan että puoluesortimentissamme olisi myös vahva keskusta, parhaimmillaan se olisi kuin öljy laineille kun oikeisto-vasemmisto kiistely on kuumentanut tunteet epäasiallisiksi

  1. Yhdyn Matti näkemykseesi ja kun meillä on jo perussuomalaiset ja vaikka heidät halutaan äärioikeistoon liittää, niin kyllä heidän peruskannattajistaan ainakin 90% sanoo edustavansa keskustaoikeistolaistuutta.
   Se on merkillistä, että yhden poliittisen aihepiirin johdosta ( haittamaahanmuutto ) maalataan perussuomalaisten olevan äärioikeistoa, vaikka sen kaikki muut yhteiskunnalliset poliittiset tavoitteet ovat lähempänä demareita kuin kokoomusta.

   1. Äärioikeiston kriteerit ovat kansan eriarvoisuus etnisten ja taloudellisten arvojen painotuksista. Taiteen ja tieteen yksisuuntaistumisesta. Ihmisarvojojen jakoperaatteista. Kansakuntien yhteistyön vastustamisesta kuten EU. Äärimmäinen vanhoillisuus ja kehityksen vastustaminen. Poliiisiyhteiskunta. Venäjä mallikuva.

    1. Poliisiyhteiskuntaa petaa mielestäni vihervasemmisto Ruotsin esimerkin viitoittamana.
     Monikulttuuriset USA ja Venäjä ovat poliisiyhtriskuntien ryytimaita, joista voi ottaa oppia.

  2. Matin kanssa samaa mieltä. Kekustapuolueen nimi pitäisi vaihtaa takaisin Maalaisliitoksi
   Lounais Suomen pappakerhon vedätys ei onnistunut, tulevaisiuus on kumminkin Pojois Suomessa.
   Puolueen henkilökuva on pahasti pielessä, eikä sitä tunnusteta.

   Väyrynen taas ”presidentiksi”

 3. Oikeistohallituksen heikoin lenkki on ps. Ja, sen varaan ei kestävää hallitusta synny suuren epäluottamuksen ilmapiirissä niin kokoomuksen kuin rkp: n sisällä.
  Orpolle ei vää paljoakaan vaihtoehtoja.

  1. HK:

   RKP ei luota persuihin, koska pelkää joutuvansa etnisistä kaksoisstandardeistaan kiikkiin.

   Kokoomuksella on ollut taipumuksena myydä yhteiskunnan monopoliluonteista omaisuutta veroparatiisiomistukseen koska eurottaminen on käynyt kalliiksi valtiolle. Tästä ei PS ole tykännyt.

   1. Ei, kun taitaakin käydä näin, että RKP jää mahdolliseen hallitukseen sisäiseksi persujen vahdiksi eikä orpolla ole kanttia potkia niitä pois. Jarruttavat kaikkea, missä persujen näpit ovat mukana. Torso tulee kaikissa vaihtoehdoissa, joissa persut ovat mukana terrorisoimassa Suomea.

 4. Kyllä nyt Purraa pelottaa.
  Reformipöytiä johtaa kokoomus
  ja alipöydissä vain hienosäätöä…

  1. Heikki,- Kokoomus ei ota sitä riskiä, että se vaihtaisi perussuomalaiset vihersosialisteihin, se tietäisi hyvästit jättöä suomalaiselle hyvinvointivaltiolle, ja ulkomaiset voudit olisivat se taho, joka meidän yhteiskuntamme pakottaisi pettuleivän tasolle.
   ( eiköhän tämä ole tässä )

 5. Eiköhän se hallitus tule Orvon tekemänä eikä mitään uusia vaaleja tarvita terv tepivaari

 6. En liioin usko että Suomeen tulisi Persukekoa vaikka joillakkin on haaveita siitäkin terv tepivaari

  1. Ei tule, vaan lentävät ulos kuin leppäkeihäät. Tuo oli vain pakollista neuvottelutaktiikkaa ottaa vaalituloksen mukaan persut mukaan. Kohta se jatkuu muiden toimesta.
   Uskoisivat nyt Tampereen vuosien kokemusta, jossa persut eivät ole luotettavia missään muussa kuin riitelyssä. Ne on sujettu pois valtakoalitiosta.

   1. Etkö Heikki ole vieläkään ymmärtänyt, että mitä enemmän meitä vastustatte, niin sitä suurempi on vaikutusvaltamme yhteiskunnassa, kun sinun viiteryhmäsi samaan aikaan vajoaa marginaaliin.

  1. Heikki,- Näyttää että edustat lähinnä sitä viiteryhmää jolla ei olekkaan omaa viiteryhmää, jotkut vääräleuvat sitä tuuliviiriin vertaavat.

   1. HK edustaa lähinnä persupainajaisia kaikessa näkevää marginaalista punademusakkia.

 7. RKP:n edustajista huokuu sellainen ylimielisyys jonka seurauksena elinajanodote yöllisessä nakjarijonossa jäisi aika lyhyeksi.

  No vakavasti puhuen, luulen, että sekä Kokoomus,että RKP ovat lähteneet hallitusneuvotteluihin ns.takki auki sanelemana mitä tehdään, mutta kun vastapuolella ei istu Soini eikä Saarikko niin ei se vaan toimi.

  Hallitusneuvotteluihin kariutuminen ei olisi Perussuomalaisille mikään ongelma, eikä uudet vaalitaan olisi mikään ongelma.

  Sen sijaan Kokoomukselle kariutuminen olisi iso ongelma, eikä sinipuna virittely sekään helppoa olisi, koska demarit joutuisivat siivoamaan omia sotkujaan ja se ei taida kiinnostaa.

  1. Mika,- Naulan kantaan, demarit odottelevat vain seuraavaa neljää vuotta, että pääsevät taas rikkomaan sen minkä perusporvarit nyt korjaavat heidän jäljiltään.

 8. Aloituksesta:
  ”Anteeksi nyt kun aamun avaukseni viivästyi syystä että, se on kuin rahaa pistäisi pankkiin kun nuori….eiku vanha mies nukkuu.”

  — Kyllä uni on elämän suurimpia luksusksia; ja aivan tänään aamulla katselin pienen videonpätkän siitä, kuinka yöllisten vessakäyntien tarvetta saisi vähennettyä ihan vaan vähentämällä sitä sokerien määrää, jota suustaan sisäänsä kauhoo!

  Siis että kun syö vähemmän sokereita (namit, hiilarit viljatuotteissa, sokerit maitotuotteissa jne.), niin ihmiskeho alkaakin hyödyntää kehossa olevaa rasvaa, jolloin ihmisen olo kohenee sekä sokeripiikeistä aiheutuvat epämääräiset tilat voinnissa tasaantuvat, sisäelimet alkavat voida paremmin ja näkö saattaa jopa terävöityä…
  … Ja tosiaan ne vessareissut.

  Ihan vaan sokereiden syöntiään vähentämällä (juotavat mehut, sokerilitkut, pullan puputtamiset ja niin edelleen) !

  1. Liisa,- Minä en juurikaan mittaile kiloreita enkä kaloreita ja itselleni suolainen sakee on köyhän makee.
   Vaikka maailma ja tavat ja tottumukset muuttuvat ympärillämme, niin oma ruokavalioni ei poikkea juurikaan siitä mitä se 50-60 luvuillakin oli, eli peruna, leipä, liha, kala ja maito ( nykyään piimä ) Toki nykyään kaali on osin sivuuttanut perunan ja keitetyn kananmunan syön aamuin illoin.
   Pullaa tai ylipäänsä makeaa kahvin kera syön päivittäin.
   Mitään lääkettä enkä lääkitystä omaa toistaiseksi ainakaan, täytyy koputtaa puuta.

   1. Tuo oli vaan tuollainen pieni kikka kakkanen, mutta kyllä minäkin pidän paljon erityisesti viljatuotteista, ja voin salaisuutena paljastaa elättäneeni itseni koko viime viikon erivärisillä makaroneilla. 🙂

  2. Siis väite perustui ajatukselle, että kun ihminen syö sokeria, päätyy sokeri ihmisen verenkiertoon sekä edelleen filtteröitymään munuaisessa, mikä lisää virtsaamisen tarvetta erityisesti öisin.

  3. Minä ramppasin viime yönä vessassa luultavasti liian suolan ja siitä johtuneen juomisen seurauksena.

   1. Itselleni ehkä huoneilman lämpötila vaikuttaa, että mökillä syksyisin jännät paikat yksinään illan pimettyä lähteä retkelle huussiin.

    Edesmenneessä seurustelusuhteessani koin puolestaan kovin omituisen fyysisen ilmiön, että jokin ihmisessä teki sen, että kehoni meni niin jännittyneeksi, etten pystynyt siis pissaamaan hänen ollessa samassa asunnossa. Joskus siitä tuli niin paha olo, että kumppanini lähti ulos viemään roskia/ koiraani tms. jotta sain jännityksen pois kehostani.

 9. Mikäli ajauduttaisiin uusiin vaaleihin niin kuka vetäisi demarien vaalivankkureita?

  Blokkihöpinöillään sillat Vasemmistoliittoon ja Vihreisiin polttanut Marin?

  Änkyrä Kiuru?

  Vaiko edellisistä aivan merkittävästi oikealla oleva Lindtman?

 10. Alustukseni otsikko tulee olemaan se peloite ”vasenkätisille”, joka saa heidät kiltisti mukautumaan haittamaahanmuuton ja kehitysavun
  kiristyksiin, sillä jos eivät sitä tee, niin otsake muuttuu lihaksi.
  Eniten minä ihmettelen sitä, kun kepusta ei löytynyt yhtään kansaedustaa ja maakuntasatraappia sanomaan, että hallitukseen pitää mennä vaalituloksesta riippumatta ja itse uskon ja tiedän, että kepun äänestäjät eivät heitä äänestäneet siksi, että oppositioon mennään, kun taivasosuus hallituksessa oli/on tarjolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *