Saatanan tunarit, älkää nyt housunpolvianne rikki kontatko.

Jotenkin minua häiritsee, kun kokoomusta pidetään jo maamme suurimpana puolueena ja PerusS toisena ja demarit kolmantena, vaikka kysymyksessä on vain parin tuhannen ihmisen otos heidän mielipiteestään.

Fakta on, että demarit on ykkönen ja kokoomus vasta kolmanneksi suurin ainakin niin pitkään, kun vaalien äänet on laskettu, joten toivoisin mediankin puhuvan selkokielellä, eikä maalailla ihmisten mieliin ennusteita totuutena.

No se siitä ja olihan minulla vähän oikeatakin asiaa, kun tunnen vastenmielisyyttä siitä, kuinka suomen poliittinen johto matelee nyt Erdokanin ja Islamin edessä ja yrittää saada Natopaperiin heidän hyväksyvät puumerkkinsä.

Itse jos olisin Niinistön ja Marinin saappaissa, niin en olisi lähtenyt tällaiseen leikkiin ollenkaan mukaan ja todennut vain, että jos emme tällaisena kelpaa lakeinemme ja asetuksinemme, niin se ei ole meidän vika, ottakaa tai jättäkää.

Samoin suhtaudun nyt erittäin halveksivasti niihin politikoihin, jotka nyt ovatkin suomea viemässä Natoon ilman Ruotsia, eli petetään naapuri, kun joku totalitaarisen valtion diktaattori sormea heristelee vaatimuksineen.

Niinistö ja kumppanit olivat heti puhelimen kammessa kiinni soittelemassa Erdokanille, kun hän vaalikiertueellaan vähän viritteli hyväksyvänsä Suomen mutta ei Ruotsia, hävetkää jos osaatte.

Saatanan tunarit ja sananne syöjät, heti kun tulee ensimmäinen kivi polulla vastaan, niin siihen kaadutaan.  Kuvittelisi nyt, että kun  Ruotsi on ollut on nyt ja on myös tulevaisuudessa meille paras ja tärkein kumppani, eikä joku tuhansien kilometrien päässä oleva hirmuhallitsija, joita tulee ja menee.

4 vastausta artikkeliin “Saatanan tunarit, älkää nyt housunpolvianne rikki kontatko.”

    1. Noinkin voi käydä muttei sillä ole väliä vaikka noinkin käy terv tepivaari

  1. Nyt politikoi jo pressakin kokoomuksen puolesta? Toki Marin on ehkä mokannut kun astui hänen varpailleen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *