Saulikin tuli tolkkuunsa persujen suuntaan.

Presidentti Niinistö sanoi että naamiot on riisuttu kun hän käsitteli Venäjää puheessaan.  Eli tarkoittaa Suomeksi sitä, että enään ei olla sinisilmäisiä kuvittelemaan, että karhu on rauhoitettu eläin.

Näyttäisi myös käyneen niin, että hyvin monissa kysymyksissä Niinistöstä on muovautunut kun ”loppu lähenee”, että hänestä on kuoriutunut  enempi persu kuin persut itsessään.  mm. sisäpoliittisissa turvallisuuskysymyksissä presidentti soutaa paattia nyt samaan suuntaan kuin persutkin.  Niinistö on myös maininnut että Suomi on muodotunut oleskelu yhteiskunnaksi, kun yhä pienempi joukko elättää yhä suurempaa joukkoa niitä, jotka ovat elämänurakseen valinneet Kelan ”nälkäluukut”.  Velka on takaisin maksettava on karmivalla tavalla tullut toteen näytetyksi josta persutkin ovat paasanneet.

Muistan hyvin kun Niinistö virkakaudellaan sanoi, että Halla-ahon tulisi nöyrtyä julkiseen anteeksipyyntöön aikaisemmista kirjoituksistaan, vaikka hän oli jo rangaistuksensa kärsinyt.  Nyt on Jussi maan toiseksi korkeimmalla vakanssilla nuija kädessä valvomassa, että kansanedustajat noudattavat eduskunnan etikettejä.  Ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajuuskin lähensi Jussia Sauliin.  Niinistö näytteli silloinkin varmasti keskeistä roolia, kun Halla-ahon perussuomalaiset potkittiin pois Sipilän/Orpon hallituksesta.

Nyt PerusS on hallituksen  kantava voima Suomen suunnan muuttamiseksi takaisin tolkun tilaan ja presidenttikin voisi hyvin sanoa, että naamio on riisuttu, kun persuista on tullut valtionhoito puolue hänen ennakkoluulojensa vastaisesti.

Jussista saataisiin oiva mies jatkamaan siitä mihin Sauli lopettaa, mutta laiva kääntyy hitaasti Suomalaisten ajatushautomoissa, kun vuosikymmenten aivopesu persu on paha persu on paha on muokkautunut  ihmisten pääkeskukseen.

Mutta hyvä että Niinistökin koki vielä persuherätyksen ja vaikka Halla-ahosta ei varmasti minun toiveestani huolimatta presidenttiä leivotakkaan, niin perussuomalaiset ovat kuitenkin suomen sisäisen ja ulkoisen turvallisuuden yksi kantavista voimista puolustamassa Niinistön tolkun ja turvallisuuden linjaa.

Nyt olisi ensiarvoisen tärkeätä, että kaikki menevät äänestämään presidentin vaaleissa, ei äänestämään kenenkään puolesta, vaan äänestämään Haavistoa vastaan, olipa se kuka kandidaatti hyvänsä tästä muusta joukosta.

 

10 vastausta artikkeliin “Saulikin tuli tolkkuunsa persujen suuntaan.”

  1. Kuten nyt huomataan ja on huomattu jo aikaisemminkin, että sen minkä vasemmisto/kepu hajoittaa, niin sen oikeisto korjaa.

  2. Kyllähän se niin on, että nykyisen hallituksen aikana on asioista alettu puhumaan niiden oikeilla nimillä, joten ehkä se on myös presidentille helpompaa.

    Edellisen hallituksen lässytys esim. katurikollisuuden suhteen on muuttunut konkreettisiksi esityksiksi ilmiöön puuttumiseen, sen sijaan että asiaan suhtaudutaan luonnonvoimana jolle ei voida mitään.

    On huvittavaa miten kiristykset kansalaisuuden saamiseksi aiheuttavat nekin kollektiivista kakkahalvausta vihervasemmistossa, somaliyhteisössä ja Helsingin lähi-itäkeskuksen someverkostossa, kolmella edellisellä liene keskinäinen riippuvuus suhde.

    Itse näen, että presidenttiehdokkaaksi on kaksi hyvää ja kaksi ok vaihtoehtoa.

    Haavistoa en voisi äänestää, enkä ymmärrä kuka voi.
    Mies joka ministerinä , lakeja uhmaten rahtaa terroristien tukijoita Suomeen ja haluaa pitää venäläisten viisumit mahdollisimman helposti saatavina.

    Mitä hän tekisi presidenttinä?

  3. ”Ehdokkaiden Venäjä-kytkennät selvitettävä

    Presidentinvaalit ovat edessä ensi talvena. Halla-aho katsoo, että ehdokkaiden Venäjä-yhteyksiä olisi syytä käsitellä julkisuudessa ennen vaalipäivää.

    Halla-aho nostaa esille median kärkiehdokkaaksi nostaman Pekka Haaviston, joka ulkoministerinä ollessaan ajoi vahvasti löysennyksiä venäläisiä koskeviin viisumikäytäntöihin. Samoihin aikoihin Haavisto pyrki tuomaan Suomeen niin sanottuja isis-naisia. Eduskunnan perustuslakivaliokunta totesi Haaviston rikkoneen lakia ministerin tehtävässään.

    – Presidenttiehdokas Haavisto pyrki pakottamaan ulkoministeriötä noudattamaan venäläisten kanssa niin löysää viisumilinjaa kuin se oli EU-lainsäädännön puitteissa mahdollista. Minun mielestäni tässä on oleellista se, miksi silloinen ulkoministeri Haavisto toimi näin. Kun puhutaan presidentinvaaleista, Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan kannalta keskeisimmistä vaaleista, on oleellinen tieto, mikä sai hänet toimimaan tällä tavalla, Halla-aho kysyy.

    Suomen ja suomalaisten asialla

    Presidenttiehdokas Halla-aho muistuttaa, että presidenttiehdokkaissa on eroja.

    – Minä olen Suomen ja suomalaisten asialla. Tämä erottaa minut joistakin ehdokkaista, joille muut hyvät tavoitteet menevät suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden edelle.”

    https://www.suomenuutiset.fi/presidenttiehdokas-halla-aho-jos-me-suomessa-teemme-kaiken-samoin-kuin-ruotsissa-myos-lopputulos-tulee-olemaan-samanlainen/

  4. Hieman aiheen sivusta, mutta mielestäni oikein hyvä esitys.

    ”Petteri Orpon (kok.) hallitus aikoo selvittää tutkimuksella, miten Venäjä on vaikuttanut laaja-alaisesti Suomessa 2000-luvulla.

    Tutkijat sanovat Ylelle, että hanke on tarpeellinen ja haasteellinen.

    – Suomalaisten on oleellista tiedostaa niitä tapoja, joilla Venäjä on meitä työnnellyt, ja niitä taipumuksia, joita se on juurruttanut Suomeen, sanoo virkavapaalla Ulkopoliittisen instituutin johtajan tehtävästä oleva Mika Aaltola. Hän on valitsijayhdistyksen presidenttiehdokas.

    Aaltolaa kiinnostaa esimerkiksi Suomen ajama sanktiopolitiikka Venäjää vastaan, kun Ukrainan sota oli alkanut 2014.”
    https://yle.fi/a/74-20056140

  5. Minä sanoin aiemmin, että minun ehdokkaani ja monen muun petti, kun ei olekkaan julkisesti ehdolla. Vaan eihän vielä olekaan kiire, joulukuun 12 päivä suljetaan perälauta.

  6. Voisin muuten äänestää Halla-ahoa, mutta mielestäni hän sopisi paremmin esim. ulkoministeriksi kuin presidentin vakanssiin.

  7. Ovat sen verran huonoja ehdokkaita äänetän mutta en näitä ehdokkita ketään

    Äänetän vain sen vuoksi ettei mene ääni hukkaan noilla ehdokkailla

    Puolueet vois katsoa ketä laittavat ehdolle terv tepivaari

  8. Presidentti elää ajassa ja yhteiskunnassa. On selvää että hänen tyylinsäkin muuttuu siinä.

    Pidin positiivisena hänen varhaisia ajatuksiaan aktivoida ihmisiä, korostaa kansalaisyhteiskuntaa, harrastuksia ym. Petyin kyllä aika pian kun hän ei tuntunut hyväksyvän järjestöjä joilla ei ole puoluepoliittista taustaa ja ohjausta. Tuosta muotista hän ei oikein koskaan päässyt irti. Sääli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *