Suomi käyttää pehmeitä keinoja, ettei vaan tule mainehaittaa.

Ehkä minun ei enään pitäisi lisätä lusikkaani tähän ”sota soppaan”, jota nyt itä-rajalla lusikoidaan.

Mutta ihmettelen kuitenkin sitä, että Suomi suvereniteettisena valtiona asettaa oman maansa kansalaiset vaaralle alttiiksi, noudattamalla sellaisia kansanvälisiä pakolais sopimuksia, jotka eivät enään ole tätä päivää ja joita härskisti hyväksikäytetään elintasopakolaisuuden mahdollistajana.

Suomi näyttää TAAS olevan oikea mallioppilas siinä, kuinka meille haitallisia kansanvälisiä sopimuksia noudatetaan tiukemmin kuin sopimukset edes edellyttäisivät,  peläten mahdollista mainehaittaa, jos asetettaisiin ja toimittaisiin nyt kansallisten etujemme mukaan.

Suomi sanoo olevansa valmis pysäyttämään tulijat rajoillemme, mutta voimattomia näyttävät olevan niiden ”sotajoukkojen” edessä, jotka hyökkäävät potkulaudoin ja jopo- pyörin varustautuneina ja huutavat rajoillemme päästyään URAATA….eiku ANA-NASA-KÄÄMÄ… SESAM AUKENE, tämän jälkeen tulijat ohjataan voittokulkueena Suomalaisten palvelijoiden passattavaksi.

Ja nyt kun nämä rajan yli päässeet ja noudetut ovat tänne kerran saatu (haluttu)vaivoiksemme, niin taas käy niin, että kansanväliset sopimukset ovat este heistä eroon pääsemiseksi, vaikka kielteisen turvapaikkapäätöksen saisivatkin, sopeutumattomana elämään maassa maan tavalla.

Ukrainasta lienee jo otettu lähes 50000 pakolaista, niin he eivät ole uhka Suomalaisten turvallisuudelle, mutta jos ja kun tulijat ovat islamistisen opin ja uskonto ideologian oppilaita ja läpikäyneitä, niin yksikin on liikaa.

 

11 vastausta artikkeliin “Suomi käyttää pehmeitä keinoja, ettei vaan tule mainehaittaa.”

  1. Tee sinä Heikki kuten teki pääministeri Sipiläkin v.2015 ja anna talosi ”partalapsien” käyttöön, se voisi helpottaa Suomi häpeääsi.

  2. Heh…pari päivää sitten meillä oli kyvytön hallitus kun ei saanut rajoja heti kiinni…

   Tuuliviiri rauhaton…

   1. hk:lle ei kelpaa mikään, koska ei ole punaviherdemuhallitusta ottamassa velkaa ja jakamassa rahaa, mitä ei ole..

 1. Toivottavasti hallitus päättää koko itärajan sulkemisesta mahdollisimman nopeasti ja keskittää turvapaikka hakemisen Helsinki Vantaa lentoasemalle.

 2. Kyllä. Natolankaa viiden metrin syvyydeltä rajanylityspaikoille ja riittävästi miehiä valvomaan, ettei siitä potkulautapataljoona rynnäköi läpi. Muuten menee rajavartiolaitoksen uskottavuus.

  Kansainvälisiä sopimuksiakin voi kai soveltaa eikä aina tarvitse mennä tiukimman tulkinnan mukaan kuten Suomi tekee.

  Ja kertauksen vuoksi. Nyt ei ole kyse turvapaikanhakijoista, vaan Venäjän hybridioperaatiosta, jossa ihmiset ovat vain ja ainostaan pelinappuloita.

 3. Taitaa rajan sulku ottaa joitakin ns pannuun kun ei voi hakea halpaa bensaa rajan takaa terv tepivaari

  1. Siltä vaikutti ainakin se tyyppi, joka valitti, kuinka viattomat sivulliset kärsii muutamasta rajalletulijasta.
   Itse kävi lähes päivittäin tukemss neukkulan sotaa hakemalla halpaa bensaa.

Kommentoi