Täytyy tietää, ei arvailla.

Ihmettelen suuresi että täällä plogissa käydään kovaa kiistaa ja ollaan epätietoisia eduskuntavaalien voittajasta, vaikka vaalien voittaja selviää jo pelkästään seuraamalla kuinka suuri paskamyrsky on noussut ja nousee muista puolueista ja mediassa siihen suuntaan, joka uhkaa heidän ”ilmaisia lounaitaan” ja saavutettuja etujaan.

Marin aiheutti rasismivertauksillaan melko suuren kannatuspiikin ylöspäin perussuomalaisille ja sen mitä itse olen keskustellut niidenkin kanssa jotka eivät aikaisemmin ole perussuomalaisia äänestänyt, niin tämän Marinin aivopierun jälkeen aikovat niin tehdä, sillä tämä Marinin nimittäminen perussuomalaisia rasisteiksi, on ikäänkuin antanut vihervasemmiston anarkisteille ja nuorisokomsomoleille vapaat kädet suunnata attentaattinsa perussuomalaisten suuntaan ja nyt se on vielä kohdistunut materiaan, mutta seuraavaksi onkin sitten lyhyt askel ruumiillisen terrorin tielle,  KIITOS MARININ.  Ja tämä Marin julkeaa vielä kertoa, että perussuomalaisten ihmiskäsitys estää heidän yhteistyönsä perussuomalasten kanssa, mutta sellainen ihmiskäsitys mikä Marinilla näkyy olevan, niin toivoisin kyllä että äänestäjät eivät hänen puolueelleen antaisi avointa valtakirjaa harjoittaa ihmisterroriaan puolta miljoonaa suomen kansalaista kohtaan.

Ja kun olemme nähneet ja kuulleet, niin kaikilta puolueilta aina kysellään suhtautumisesta perussuomalaisten kanssa tehtävään mahdolliseen yhteistyöhön ja kuullaan kuinka jokaisella on omat vaateensa, kuinka perussuomalaisten tulee ryömiä milloin minkäkin riman alitse, että tulisivat hyväksytyksi heidän kultapossukerhoonsa. Mutta en ole vielä huomannut, että muilta puolueilta kysyttäisiin, että mitä he olisivat valmiita tekemään ja mistä tavoitteistaan luopumaan, että yhteistyö perussuomalaisten kanssa toteutuisi hallitustasolla.

Jos minä nyt annan teille kaikille yksinkertaisille yksinkertaisen esimerkin siitä, että mitä seuraamalla teille selviää kuka on ykkönen ja millä prosenteilla.  Eli, kun äänestysprosentti kohoaa yli 70% niin silloin voittaja on PerusS, mutta sen alle jääminen voittaja on Kok.  Ja kaikki prosentit mitkä kohoavat yli 70%, niin voidaan todennäköisellä varmuudella lisätä perussuomalaisten tämänhetkisen Gallupkannatuksen päälle.

Olen niin varma perussuomalaisten ykköstilasta, että vaikka en ole yli kymmeneen vuoteen ”korkkia narisuttanut”, niin poikkeisin ”pitkäripaisessa” hakemassa leikattua konjakkia odottamman vaali iltaa.

5 vastausta artikkeliin “Täytyy tietää, ei arvailla.”

  1. Kun puhuin blogissa yksinkertaisesta, niin minusta yksinkertaisuus on kaunista ja viisautta erottaa hömppä tolkusta.

  2. On se toki oleellista mutta ei kannata alkoholia ryystää missään vaiheessa hävis taikka voitti terv tepivaari

  3. Ennen vaaleja ei kukaan ole voittanut yhtään mitään huomisesta viikon päästä olemme viisaampia kaikessa terv tepivaari

  4. Kun kirjoitin kuinka Marin kiihottaa kansaa, niin näyttää Ben joutuneen jo sijaiskärsijäksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *