Tyttökööri palaa takaisin hiekkalaatikollensa hokemaan, älä tule paha kakku, tule hyvä kakku.

Politiikan hiekkalaatikolla käy kova kuhina muutamaa viikkoa ennen eduskuntavaaleja.

Vihervasemmistohan ensimmäisenä ehti jakoa tekemään hyvien ja pahojen välillä ja kieltäytyi hallitusyhteistyöstä perussuomalaisten kanssa ja varmasti he mielellään menisivät persujen kohdalla vieläkin pidemmälle ja olisivat valmiita toverihengessä viemässä persut vaikka ”saunan taakse”.

Nyt sitten luin mediasta, että nykyisen vasemmistohallituksen pönkäpuolue kepu puheenjohtajansa Saarikon suulla sanoutuu jyrkästi irti nykyisestä toverihallituksen jatkosta kepun osalta ja luultavammin kepun tupailloissa ollaankin jo varmoja kokoomuksen ja perussuomalaisten vaalivoitosta, että punain takki heitetään likapyykkiin ja vedetään pakasta puhtaan valkoinen paita ja laitetaan leukaa rintaan ja lähdetään puolueena kohti uusia pettymyksiä.

Perussuomalaisten onkin tämän jälkeen helppo ja nopea koota uusi hallitus, kun vaalien jälkeen ei tarvitse enään kallista aikaa tuhlata vihervasemmistolaisten kanssa kinaamiseen.

Opposition orsille jää mailmanlopun tuskaansa huutamaan kaikki nykyiset hallituspuolueet kepua lukuunottamatta.

 

 

 

6 vastausta artikkeliin “Tyttökööri palaa takaisin hiekkalaatikollensa hokemaan, älä tule paha kakku, tule hyvä kakku.”

  1. Huvittavaa se miten kaikkein räikeintä populismia levittäviä ei leimata populisteiksi, mikähän siinä?

    1. Minä uskon Mika, että kyllä kansa tietää vihersosialistien ideologian, jossa kun selkänsä kääntää niin kintaat viedään.

  2. Onhan se valitettavaa, että nuori naispääministerimme on rakentanut itsensä ympärille kammottavan henkilökultin, vaikka juuri väittänyt ravistelevansa politiikan instituution kulisseja. Teatterista tainnutkin tulla entistä todellisempaa. Ehkä se on tätä aikaa…

  3. Naiset olivat ennen viisaampia. He teeskentelivät tyhmää, jottei mies tuntisi itseään hölmöksi. (Ja jotta mies jaksaisi painaa.) Ainakin jos Henry Milleriä on uskominen. Henry kylläkin kuvailee paraikaa lukemassani Ruusuisessa ristiinnaulitsemisessa 1930-luvun amerikkalaisia naisia, New Yorkin naisia, mutta nainen kuin nainen. Henry myös puhuu kirjoissaan mitä puhuu, mutta silloin kun hän rupeaa vetämään täysillä upeaa tajunnanvirtatekstiään, tulee tunne että velho joka pystyy pitämään hanskassaan tuollaisen kaaoksen, operoi kahden maailman rajalinjalla jossa ei ole salaisuuksia ja jossa ei tunneta kieltomuotoja eikä huumorintaju ole sellaista kuin tällä puolen.

    Silloin ennen mietiskelin, että kuka idiootti on ajanut naisten päähän ajatuksen ruveta kilvoittelemaan miesten kanssa. Kun minulle selvisi etä ”idiootti” oli Platon, minusta tuli vähäksi aikaa hiljaista poikaa.

    1. Joo, itse kohtasin kerran lähikaupassa valkoroskan edustajan, joka oli niin vaikuttunut itsestään, että oli pukeutunut velhoksi. Siis pitkälettinen keski-ikäinen slummissa asuva suomalaismies, joka hiljaa hiipi mustassa velhokaavussa arkipäivänä kaupassa ja päätyi kassajonoon taakseni. Oli niin raivostuttava ilmestys, että irvistelin hänelle kassajonosta, ja mietin, että häneltä jonkun pitäisi leikata hiukset sekä laittaa väkisin harmaaseen verryttelyasuun muiden tavallisten suomalaisten joukkoon. Siis luulot pois ja maankamaralle aikuinen mies. Amen.

  4. Äsdeepeen Taikalaatikko vaalien alla:

    -Mäkynen: 4-päiväinen työviikko
    -Rinne: Aikuisneuvolat Suomeen
    -Marin: 40 miljardin velkabileet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *