Vasemmisto tulee taas salaa kuin krapula jalkopäästä ja ketään se ei säästä.

Maapallon ilmaston lämpeneminen tai vastaavasti kylmeneminen kulkee sykleittäin ja siihen ei ihmiset kykene vaikuttamaan, vaikka jotkut höyrypäät niin uskovatkin esim.lämmittämällä perseellään Mannerheimintien asfalttia tai matkimalla apinoita kiipeilemällä Eduskuntarakennuksen pylväiköissä.

Mutta siihen ihmiset pystyisivät vaikuttamaan omalla toimillaan jos poliittinen muisti olisi vähän pidempi kuin neljä vuotta.

Nimittäin tämä vasemmiston valtaannousu tulee aina neljän vuoden aikajanassa , eli sykleissä, kun äänestäjät muistamattomina antavat yhä uudestaan ja uudestaan heille valtakirjan, saattamaan yhteiskuntamme takaisin kakunsyöntiin, kun oikeisto oli sitä ensiksi neljä vuotta hiki hatussa leiponut.

Ja niin tulee taas tämänkin Orpon hallituksen jälkeen käymään, kun Orpo siivoa vasemmiston sotkut ja palauttaa yhteiskuntamme takaisin sille uralle, jota hyvinvointiyhteiskunnaksi kutsutaan.

Nyt kun hallitus on ollut toimessaan vasta muutaman kuukauden ja taantuma kolkuttelee porstuassa tai on jo osittain kyökin puolella, niin syyllinen onkin Orpon hallitus ja katastrofaalisen  taloudenhoidon airut  vasemmisto kiljuu hurskaana katsomossa ja vaatii pääsyä takaisin vastuuseen, jatkamaan vastuuttomuuttaan.

Todellisuudessa se on teatteria, ei vasemmisto nyt hallitusvastuuseen halua, kun sotkut on siivoamatta ja kuten alussa sanoin, että kansalaisten poliittinen muisti on todella lyhyt ja neljän vuoden kulutta vallassa on taas samat hunsvotit, jotka nyt kiljuvat oppositiossa.

35 vastausta artikkeliin “Vasemmisto tulee taas salaa kuin krapula jalkopäästä ja ketään se ei säästä.”

 1. Ei, kun perusjen olemassa olo on kaiken syy ja seuraus ja kannatus hiipuu, hiipuu, hiipuuu, kunnes sitä ei ole enää olemassakaan. Mutta huuto jatkuu haudan takaakin.

  1. Vasemmisto huutaa kaduilla tuskaansa ja eduskunnassa paskaansa, kun kansa ei ostanut vaaleissa heidän viestiään ”velalla ei ole väliä”.
   Täytyy vain toivoa, että kansalaisten poliittinen muisti kestäisi kahdeksan vuotta, sillä edellinen neljä vuotta oli kyllä sellaista sirkusta, että sen ei toivoisi palaavaksi jo neljän vuoden kuluttua takaisin.

   1. Kappas, PerusSuomalaiset ovat taas katoamassa puoluekartalta 🤣🤣🤣

  2. Me älyä omaavat tiedämme, että vasemmisto on tehnyt kaikkensa maineemme pilaamiseksi ulkomailla ja tuhlanneet köyhille kuuluvat varat persnettoa tuottaviin hankkeisiin ja nyt vielä rupeavat yleislakkoon, jonka takia älyä omaavat köyhät vetävät itsensä narun jatkoksi.

 2. Orpon hallitus tekisi nyt oikein, kun se antaisi opposition kertoa kaikelle kansalle miten homma nyt hoidetaan ja miten kaikki ne juosten kutsut lait, jotka Marinin hallitus runnoi läpi toteutetaan.

  Toki oppositiolta itsekin tietävät ettei se onnistu, ei edes velalla, joten huudetaan muita vastuuseen omista virheistä, mutta sitähän se vasemmistolaisuus on.

  Keskusta sentään vaikuttaa hieman löytäneen selkärangan tapaista päästyään ”alhaisten matelijoiden” seurasta irtaantumaan.

 3. Minäkin poistin itse oman kirjoitukseni kun näiden vihervassareiden tekopyhyys alkaa oikeasti jo oksettamaan.

  Loppu vuosi mennään sitten tyyliin: (huutaen) ” pyydä anteeksi! Et kumminkaan pyytänyt anteeksi, pyydä uudestaan anteeksi, et kumminkaan, pyydä uudelleen!!!!”

  Tämä porukka alkaa vaikuttamaan antifaa.,,?

  1. Presidenttiehdokas Andersson ei pääse vähällä Antifa-kytköksistään.

 4. Miksiköhän minulla on mututuntuma, että rasismikohussa jokin mättää, ja sen vuoksi on nostettu esiin helvetin sakea savuverho.

  ”Perussuomalaisten kansanedustaja Teemu Keskisarja kertoo haastattelussa hallitusohjelman kirjauksesta missä käsitellään Yleisradion rahoitusta, asian käsittelyyn perustetaan parlamentaarinen ryhmä.

  Parlamentaarisessa ryhmässä on tarkoitus käsitellä Yleisradion ”salattua” kulurakennetta jota pidetään salassa osakeyhtiölain turvin. Haastattelussa Keskisarja ottaa tiukasti kantaa myös rasismi keskusteluun ja ylipäätänsä käsitteeseen mikä on rasismia.” – Lainaus Nkysuomen artikkelista, jonka olen linkittänyt aiemmin tänne PB:hen.

  Voi liittyä myös johonkin EU-troikan sutkinpeliin.

 5. ”Kansanedustaja Teemu Keskisarja: Yleisradion rahoitus avattava myös suurelle yleisölle.”

  Tuossa tarkoittamani Nykysuomen artikkelin otsikko.

 6. perusjen olemassa olo on kaiken syy ja seuraus

  Tämä sitaatti mielestäni kertoo kaiken oleellisen.

  Persuissa on paljon vikaa, mutta siitä on mahdotonta keskustella jos olettaa että kaikki dinosaurusten kuolemasta alkaen on heidän syytä.

 7. Sannakin pakeni pölhäisöä persahtavan Blairin hoteisiin.

 8. Yhä vaikeampi on erottaa kolmea vasemmistopuoluetta toisistaan, selvempää olisi kun yhtyisivät yhdeksi.

   1. Tämäkin on tietysti katsojan silmässä mutta minä näen esimerkiksi persuissa ja kokoomuslaisissa enemmän eroja kuin vasemmistopuolueissa keskenään. Katson vaikkapa että persujen joukossa on enemmän rasismiin taipuvaisia kuin kokoomuslaisissa.
    Taloudellinen eriarvoisuus on kovin monitahoinen asia, missään maassa sille ei mitään mahda ja sen olemassaolon hyviä puolia on että se pistää ihmiset yrittämään ja opiskelemaan, satsaamaan omaan hyvinvointiinsa.

    1. Kokoomus ei ole inhimillisesti rasistinen toisin kuin persut.
     Kokoomus ajaa taloudellista etuoikeutta niille, jotka siihen asemaan ovat pässeet joko itse ansioillaan, onnella, yrittämisellä, rahan palvonnalla tai perinnön kautta. Mittari on raha ja omaisuus. Muut asiat palvelevat sitä.

     1. On hyvä että joku ajaa niidenkin asiaa jotka yrittämisellä pyrkivät parempaan, siitä hyötyvät muutkin kuin yrittäjä itse.
      Jos ei heitä olisi eläisimme holhousyhteiskunnassa josta tietysti siitäkin moni pitäisi

    2. Matti, meitä rasisteja on yli 600000 jotka emme halua että muutumme Ruotsi II.seksi.
     Kokoomuksessa taas on paljon niitä ainakin heidän maahanmuutto politiikkansa avauksia kun seuraa, että kaikki maahanmuutto on rikkautta.
     Ja jos nyt persujen tilalla hallituksessa olisi demarit, niin hyvin todennäköisesti Ruotsin tie olisi meidänkin tiemme.
     Minusta rasisteja ovat ne jotka viis veisaavat kantasuomalaisten turvallisuudesta, kun vaakakupissa on rajat ylittävää suvaitsevaisuutta.

     1. Tuskin kukaan haluaa Ruotsin tien epäkohtia meille, heidän kokemuksistaan kannattaa ottaa oppia maahanmuuton kohdalla niin hyvistä kuin huonoista seuraamuksista.

      1. ”Tuskin kukaan haluaa Ruotsin tien epäkohtia meille”…..
       No miksi sitten politiikallansa osoittavat näin tekevänsä, myös osa kokoomuslaisista.

       1. Tämä nyt kai moneen kertaan puhuttua mutta ainakin uskon että Suomeen ei haluta ihmisiä ulkomailta niin paljon vain humanitäärisin perustein kuin naapurissa eikä tänne saapuvia sijoiteta asumaan yksiin kohtiin keskenään.

  1. ”Persut ovat tämän tutkimuksenkin mukaa rasisteja:”

   Näinkö tuossa tutkimuksessa todettiin?

   ”Kysymys rasismista näyttää jakavan suomalaisia erityisesti puoluekannan mukaan. Kyselyssä perussuomalaisten kannattajista yli 80 prosenttia on jokseenkin tai täysin eri mieltä siitä, että rasismi olisi Suomessa ongelma. Vastakkaista mieltä taas ovat erityisesti vasemmistoliiton, vihreiden ja SDP:n kannattajat.

   Uutissuomalainen kertoo, että vuoden 2020 jälkeen puoluekannan mukaiset erot ovat voimistuneet entisestään. Kyselyn perusteella perussuomalaisten kannattajista entistä harvempi pitää rasismia ongelmana, mutta muiden suurimpien puolueiden kannattajien keskuudessa rasismi nähdään ongelmana entistä yleisemmin.”

 9. Kyllä oikein sääliksi käy kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat joutuneet ottamaan apua vastaan niin minulta kun lukemattomilta muilta raistisilta kusipäiltä, sairaaloissa, ambulansseissa, ensiavussa, tulipaloissa, kolarissa jne.jne.

  Toisin olisi jos paremmisto hoitaisi nekin hommat. En toki ole varma kuinka se sujuisi ja lähestyisikö paremmisto sitäkin hommaa ihonväri edellä kuten tekevät bussikuskien, lehdenjakajien ja vaikkapa luxushotellien kerrissiivoajien kohdalla.

  Se on muutoin jännää miten tällaiselle rasistiselle kusipäälle edellämainitut henkilöt ovat ihmisiä töissään, mutta paremmistolle he ovat ihovärejä, etnisiä taustoja ja mitä ikinä.

  On se vaan mukavaa olla rasistinen kusipää, ei tarvitse luokitella ihmisiä esim. ihonvärin perusteella.

 10. ”Oikeisto on helppo taas tunnistaa. Sitä yhdistää niin inhimillinen kuin taloudellinen eriarvoisuus, jota myös rasismiksi kutsutaan.”

  🤣🤣🤣

  Huovis-Veikon selkäkeikkanaurut.

  1. Aina vain absurdeimmiksi nämä rasismin lukumäärien laskijoiden kommentit menee.

   1. Arvi, kyllähän hieman hassulta vaikuttaa kun Tampereen kermassa pyörivä, päivittäin ihmisvihaa viljelevä miljonääri esittää moista.

   2. Ja vaikka tätä ei saisi sanoa ääneen, niin ilman perussuomalaisia Suomi olisi tukevasti Ruotsin tiellä ja on jo ollutkin, nyt se tie katkaistaan ja ei kenenkään muiden kuin perussuomalaisten toimesta ja siihen on muidenkin hallituskumppaneiden mukauduttava ja jos eivät mukaudu, niin vihervasemmisto odottaa jo porstuassa.

    1. Arvi, yksi puolue on ollut johdonmukaisesti koko ajan oikeassa haitallisen maahanmuuton seurauksista.

     On aivan sama kuinka muut suu vaahdossa kirkuu rasismista, faktat eivät siitä miksikään muutu.

     1. Hatunnosto kuitenkin Orpolle, että hänkin vihdoin oivalsi perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikan oikeillisuuden.

 11. Jospa Totuusmedia haluaa, että perusS. kävelee hallituksesta ulos ja demarit tulevat ”korjaamaan” sotkut ja velat, jotka he ovat neljän edellisen vuoden aikana saaneet aikaan.
  Totuusmedia ei näyttä ynnäävän että kokoomus putoaa helpommin jaloilleen kuin kissa verrattuna demareihin, jotka ovat hylänneet oman maan työtätekevät ja raskautetut.

 12. ”Oikeisto on helppo taas tunnistaa. Sitä yhdistää niin inhimillinen kuin taloudellinen eriarvoisuus, jota myös rasismiksi kutsutaan.”

  Tämän mukaan Tanskan sosiaalidemokraatit kuuluvat oikeistoon. Heidän tavoitteensa on nolla turvapaikanhakijaa.

 13. Punavirheiden ja erityisesti punademujen mielestä rasisteja ovat ne, jotka eivät kannata heidän linjaansa multikulttuuriin hienoudesta.
  Rasismi ei koske kuitenkaan demuja ja punavirheitä, jotka saavat vapaasti laukoa rasistisia mielipiteitä, kuten al-tae, demujen ja punavirheiden nuorisoliikkeiden puheejohtajat jne tai esiintyä natsikuvissa, kuten lindtman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *