Vasemmisto vie kollikissojen ”työt”.

Nyt kun Orpon/Purran hallitus on ollut virassaan vasta muutaman kuukauden ja lähtenyt purkamaan ja selvittelemään sitä kaaosta jonka vasemmisto jätti jälkeensä kuin koira paskansa, niin se on selvää että se tekee kipeää niille, jotka tottuivat elämään edelliset neljä vuotta periaatteella ja mottonaan että,  ”ajetaan me poijat kyytillä, kyllä valtio kyytin maksaa”.

Alkutöikseen, heti hallituksen muodostamisen jälkeen vasemmisto lähti kaatamaan hallitusta sillä tutulla rasisti, fasisti ja natsi teemallaan ja marssitti kannattajansa  kaduille vaatimaan Orpon ja Purran päitä vadille.

Mutta kun vasemmisto huomasi että tämä rasistilevyn pyöritys vain itseasiassa lisäsi hallituksen yhtenäisyyttä ja liimaa, niin vaihdettiin uusi uhri levylautaselle rahnuttamaan samaa uraa 24/7

Eli alkoi kuulua Grammarista että köyhät kyykkyyn, tätä on nyt toisteltu niin kovaan ääneen eduskunnassa, että oikeasti heikompiosaiset tuntevat itsensä raiskatuiksi vasemmiston käsikassarana.

Ja nyt sitten vasemmisto vaatimuksiensa vakuudeksi otti käyttöönsä vielä ulkoparlametaarisen korporaatio-mafiansa sanomaansa vahvistamaan ja uhkaamaan  yleislakolla jos hallitus aikoo vain varoituksista huolimatta jatkaa perussuomalaista politiikkaansa.

Ja eipä kaksi ilman kolmatta.  Nyt tätä samaa vuorisaarnaa toistaa mediat sivullaan kuin mitä vasemmisto eduskunnassa ja mafia kaduilla kiljuen, että  nykyinen hallitus tappaa köyhät kyykkyynsä ja jakavat kansaa hyviin ja pahoihin, jossa hallitus on itse perkele ja vasemmisto vapahtaja ja vapauttaja, joka hallituksen kaaduttua jatkaa siitä mihin puoli vuotta sitten lopetti.

Mutta olen varma, että ei kansalaisista enään muut kuin suurimmat hörhöt usko eikä osta tätä vasemmiston köyhät kyykkyyn sanomaa omakseen ja kun kaikki näkevät minkälaisessa kaaoksessa on yhteiskuntamme vasemmiston vallan vuosien jäljiltä, niin nämä hallituksen kaatamiset lyövät kyllä vasemmistoa omille korvilleen.

Ainoa virhe mikä nyt voidaan tehdä tässä vasemmiston kiimassa, jossa he mouruavat kuin kollikissat keväisin, että hallitus peruisi yhteiskunnan kokonaisvaltaiset, välttämättömät uudistukset ja lähtisi  katselemaan ja toteuttamaan vasemmiston kanssa sitä kosteiden päiväunien toivotaan toivotaan pornoa  ja toteamaan että,  ”multa tuli sano multa kuski”.

Ja sen vielä sanon, että jos Gallupit eivät tykkää, niin silloin on hallituksen vain unohdettava jarrupoljin ja keskityttävä vain kaasupolkimeen ja vietävä tavoitteet maaliin, silloin lopussa kiitos seisoo.

 

 

 

17 vastausta artikkeliin “Vasemmisto vie kollikissojen ”työt”.”

  1. Älä nyt näyttele tyhmää mitä et mielestäni ole, sillä hallitusohjelma ei ole perussuomalaisten sanelema, se on neljän puolueen yhteiskompromissi, jossa sekä saa että myös joutuu luopumaan joistakin tavoitteistaan, se pätee myös Orpon hallituksessa.
   Tässä hallituksessa on voimakas perussuomalaisten kynän jälki ja se on kunkin omassa silmässä ja korvassa mikä siellä puolueeni arvoja noudattelee.
   Minulle se ei ole täydellinen vaan hyvä tässä tilanteessa, kun Suomi on vasemmiston toimesta saatettu lähes selvitys tilaan.

   1. Lue juttu. Se ei ole minun kirjoittamani.
    Persut sai jotain muruja maahamuutosta. Ruottalaiset kaiken.
    Gallupit kertovat persujen ja kokoomuksen romahtamimisesta alimpaan helvettiin jo nyt.

    1. Se nyt on vaan niin, että hallituksen todellinen kannatus julkaistaan vasta vuoden 2027 vaalien jälkeen, joten jos nämä joka kuukautiset Gallupit johonkin vaikuttaa, niin korkeintaan vasemmistolaisten ohimosuonen pullisteluun kun huomaavat, että huuto ei auta, voimaa olla pitäisi.

 1. Onhan se varmasti vasemmistolaisille outoa, että ihmisen mielipide voi muuttua, heillä itsellään kun viimeinen uusi ajatus on 70- luvun alun radikaalivuosilta ja ainoa innovaatio on ” näin on aina tehty”.

 2. Naistenlehtien selailu onkin sopivaa puuhaa vasemmistolaisille miesoletetuille.

  Kuka tietää jos vaikka kokee herätyksen sukupuolensa suhteen ja muuttuu tädiksi.

  Naisoletettu vaimo toki saattaa rykästä aamukahvin väärään kurkkuun kun ymmärtää elävänsä sateenkaari suhteessa.

 3. Persut näyttää hyväksyvän jopa pakkoruotsin ja kalliiksi tulee.
  Pakkoruottsi on persujen toinen ykkösasia?
  Meillä on oikeistohallitus jos oikein muistan.

 4. Kun SDP on nyt valmistelemassa välikysymystä hallitukselle, olisi mielenkiintoista, ja kenties jopa pelin politiikkaa hallituspuolueiden taholta, laittaa hallituksen jatko puhtaasti opposition päätettäväksi. Toisin sanoen hallituspuolueet äänestäisivät tyhjää, jolloin oppisitio päättäisi jatkosta. Äänestämällä hallituksen kaatumisen puolesta, oppositio käytännössä äänestäisi itsensä vastuuseen talouden hoidosta.

  Tässä tilanteessa, jossa EU on palaamassa korona-aikaa edeltäviin talouden raameihin, ei Marinin hallituksen ajama velkavetoinen politiikka olisi mahdollista. Näin ollen myös mahdolinen vasemmistovetoinen hallituskin joutuisi kohtaamaan talouden reaaliteetit ja tekemään niin leikkauksia kuin priorisointeja käytettävissä olevien pelimerkkien mukaan.

  Vaikka Suomen talouskehitys on jo vuosia edustanut EU:n häntäpäätä ja siten osoittanut tarpeet talouden muutoksille, mahdollinen vasemmistovetoinen hallitus mitä suuremmalla todennäköisyydellä pysäyttäisi nykyisen hallituksen ajamat työelämän uudistukset. Mikään ei tietenkään takaa hallituksen ajamien muutosten toimivan hopealuotina Suomen talouden ongelmille, mutta muutosyritysten pysäyttäminen käytännössä varmistaisi nykyisen heikon talouskehityksen jatkon myös tulevaisuudessa. Toisaalta hallituskausi on vain 4 vuotta, joten varsinainen katastrofi se ei olisi.

  Nähdäkseni ainoa suurempi riski liittyy edessä olevaan maailmantalouden romahdukseen, jonka seurauksena EU:n taloussäännöt voivat jälleen lentää romukoppaan. Tällöin vasemmistohallitukselle avautuisi uusi mahdollisuus jakaa ”kaikkea hyvää” velaksi, eli käytännössä syödä tulevien sukupolvien hyvinvointia. Vaikka valtion ei tarvitse koskaan päästä kokonaan veloistaan, velkojen hoitokulut sen on kuitenkin hoidettava. Ja mitä suuremmaksi velkavuori kasvaa, sitä suurempi osa valtion varoista menee velan hoitoon ja on siten pois valtion muista menoista, kuten vaikkapa sairaanhoidosta, sosiaaliturvasta tai maanpuolustuksesta.

  1. Toni, ei yhtään huonompi ajatus ja samalla saisivat siivota aiheuttamansa Sote sotkun.

 5. Hallitusta ei kannata kaataa, vaan tehtailla asiallisia välikysymyksiä.
  Siinä paljastuu, mikä Suomea odottaisi ellei hallitus itse peräänny yhdenarvon politiikastaan.

  1. Oppositio tehtailkoon ihan rauhassa vaan välikysymyksiään……..itselleen, sillä eivät saa muuta kuin rupia sen reijän ympärille, jossa on kylmä rinki jo ennestään.

  2. Tuossa esittämässäni kuviossa, jossa hallituspuolueet äänestävät tyhjää, oppositio joutuu joko antamaan hallitukselle luottamuksensa tai kaatamaan sen. Mikäli oppositio tuossa tilanteessa päätyy tukemaan hallitusta, ei hallituksella ei ole mitään syytä perääntyä.

 6. Tonin kanta on mielenkiintoinen.
  Oletan että se johtaisi tasa-arvoisempaan lopputulemaan
  ja kaikki olisivat talkoissa mukana?

 7. Olen luullut, että näiden politrukkien aika loppui kun Neuvostoliito kaatui. Mutta ei, Suomeen on pesiytynyt politrukkijatkumo yllättävältä taholta. Nimittäin persut ovat, ainakin tämän palstan perusteella omineet tämän politrukkikiihottajan ”toimen” itselleen varsinkin erään itäsuomalaisen blogistin kirjoitusten kautta. Onneksi kansa on huomannut tämän ”työväenpuolueen” valheelliset lupaukset politrukin puoluejohtoa nuoleskelevista ja suorastaan imelistä kirjoituksista.

  1. Miten muka se ay-politrukkien aika olisipäättynyt?
   Sama sakkihan siellä päsmäröi entiseen malliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *